Ei saa meil algaval nädalal nendega kerge olema, see on selge. Selle võiks Rock ikkagi kaotada, aga muidu edu!

Ma ei tõuseks küll nüüd peale seda mängu arvamusele, et Tartu on jälle uuel tasemel. Hädine 2 punktine võit meeskonna üle, kes ei tabanud hästi.Kalev4ever kirjutas:Ironiseerisime siin küll kõvasti Rocki aadressil, aga tegelikult oli tänane võit tähtis kahel põhjusel: Rock kindlustas oma kohta kahe läheneva meeskonna ees ja teiseks on mul südamest hea meel just Kullamäe pärast. Äkitselt juhiohjad saanuna tüüris kaariku tagasi reele. Ehk tema uus lähenemine toob muudatuse meeskonna mängu, Amis on nüüd ka tagasi.
Ei saa meil algaval nädalal nendega kerge olema, see on selge. Selle võiks Rock ikkagi kaotada, aga muidu edu!
Ja julgen väita ka, et üle-eilsest mängust väsinud ja nördinud.Egert kirjutas:Ma ei tõuseks küll nüüd peale seda mängu arvamusele, et Tartu on jälle uuel tasemel. Hädine 2 punktine võit meeskonna üle, kes ei tabanud hästi.Kalev4ever kirjutas:Ironiseerisime siin küll kõvasti Rocki aadressil, aga tegelikult oli tänane võit tähtis kahel põhjusel: Rock kindlustas oma kohta kahe läheneva meeskonna ees ja teiseks on mul südamest hea meel just Kullamäe pärast. Äkitselt juhiohjad saanuna tüüris kaariku tagasi reele. Ehk tema uus lähenemine toob muudatuse meeskonna mängu, Amis on nüüd ka tagasi.
Sõltub see tavaliselt turniirijuhendist, ei viitsinud järgi vaadata, kuid tõesti, tundub, et b Liigas, erinevalt väga paljudest, automaatne bänn ei kehti pärast eemaldavat viga eelmises mängus.Alex kirjutas:Näeh Rix. Paistab, et Leonard ei saanudki automaatselt bänni eilse eemaldamise eest. Irw, samas oleks see totaalne ämber kui tagant järgi selgub, et ta ei tohiks täna üldse platsil viibida ja meeskonda karistatakse selle eest kaotusega.
Võimalik. Täitsa võimalik. Samas pole meie seis ka midagi kiita. Pole garanteeritud, et peale nelja mängulist turneed (Tartu, Siau, Baltai ja Triumph) lisandub meile 0-4 ja hakkame jälle ämbreid kokku taguma ning vanduma siin foorumis.Rix kirjutas:....Pieno peaks nüüd sellega vist mängus väljas olema play-offi kõrgemast mängust. See on hea.
Kui mõlemad meeskonnad viskavad vabakaid samamoodi kui viimases BBL mängus, siis saab meil ikka väga raske olema. Vaevalt me mängust tulevate punktide poolest Tartule 20ga ära teeme. Mina Kullamäe asemel käseks igal juhul enne vigu raiuda, kui korv lasta visata. Vähemalt seni kuni mängijal 3-4 viga täis.Kalev4ever kirjutas:
Mis turnee? Tartuga on kodus mäng. Võõrsil Baltai ja Siauliai ei ole midagi tapvat, eriti kui Sial on Bowles läinud.Alex kirjutas:Võimalik. Täitsa võimalik. Samas pole meie seis ka midagi kiita. Pole garanteeritud, et peale nelja mängulist turneed (Tartu, Siau, Baltai ja Triumph) lisandub meile 0-4 ja hakkame jälle ämbreid kokku taguma ning vanduma siin foorumis.Rix kirjutas:....Pieno peaks nüüd sellega vist mängus väljas olema play-offi kõrgemast mängust. See on hea.
Võta seda nagu minu poolset näpukat. Mõte oli, et kõik mängud tulevad jutti 9 päeva sees.Egert kirjutas:Mis turnee? Tartuga on kodus mäng. Võõrsil Baltai ja Siauliai ei ole midagi tapvat, eriti kui Sial on Bowles läinud.Alex kirjutas:Võimalik. Täitsa võimalik. Samas pole meie seis ka midagi kiita. Pole garanteeritud, et peale nelja mängulist turneed (Tartu, Siau, Baltai ja Triumph) lisandub meile 0-4 ja hakkame jälle ämbreid kokku taguma ning vanduma siin foorumis.Rix kirjutas:....Pieno peaks nüüd sellega vist mängus väljas olema play-offi kõrgemast mängust. See on hea.