2. Kui meeskonna eelarve ja tase jäävad võrreldes käesoleva hooajaga samaks, siis mina oleks pigem pettunud, kui keskendutakse ainult Euro- ja VTB liigale ning loobutakse BBL-ist. See tähendab, et rahvusvahelisel tasemel tuleb veelgi rohkem "ilusaid kaotusi" ja rahvusvahelistes mängudes jääbki kogu hooaja võiduprotsendiks kusagil 10%, max 20%. Mis mulle, kui fännile küll midagi ei paku. Lõputud ilusad kaotused ei meelita ei saali ega tegelikult ka televiisori taha. Ja KML võidud TTÜ, Rakvere ja väikese Kalevi üle ei paku ammugi midagi. Vaja on ikkagi korralikul tasemel liigat, kus meeskond on ka ise konkurentsivõimeline. Ja pikast perspektiivist ma ka väga ei räägiks, kuna esiteks paneb tänapäeva korvpallis kõik paika raha ja teiseks ma ei näe meeskonnas väga neid noori andekaid vendasid, kes tuleksid ja lööksid kohe Euroopas ukse jalaga lahti.
3. Jah, muidugi ei ole BBL taseme tõstmine Kalevi klubi ülesanne. Ja paljud asjad ongi paratamatud. Aga ma räägin üldisemalt, kossufänni vaatenurgast, mitte sellest, mida konkreetselt Kalevi juhtkond peaks tegema vms. Ei kuulu ma ei Kalevi juhtkonda ega ka teiste liigade otsustajate hulka. Kuigi VTB pakub häid ja huvitavaid vastaseid, on mul isiklikult ikkagi veidi kahju, et nad on baltimaade turule oma liigaga tulnud. Aga siin nad on ja see on paratamatus ja ei saa seda kuidagi ignoreerida.
4. Ja üleüldse me räägime täiesti vale teema all seda juttu