Jah, kaasa tuli Billups kes vormis olles kindlasti väga hea mängija aga Knicksi eest rohkem vigastatud oli kui mänguvormis + ma pole päris kindel et Chandleri palkamine Knicksi poolt kõige targem tegu oli, nii võeti endalt pmtslt võimalus Free agentidest Howard tuua. Aga las ta praegu olla.tonii kirjutas:No Knicks ei saanud ainult Melo ju, Billups tuli ka kaasa, kes on hetkel ilmselt samapalju väärt, kui Gallinari kindlasti. Ja Chandlerist ja Mozgovist peaks Melo ju ikka väärtuslik olema, esimesed 2 sellised tavapärased mängumehed. Aga no hetkel tunneb Knicks ikkagist puudu pass-first mängujuhist a'la Rondo, Billups sobis ka hästi, kuid tema tuli Chandleri tarvis ohverdada. Ja B.Davis on minu arvates veel üks mängija, kes tahab rünnakul tegema hakata, niiet asi on hapu.
Melo või Stat, üks neist peab minu arvates lahkuma, muidu Knicksist see aasta play offi võistkonda ei saa, sest võistkonnal pole absoluutselt sügavust. Praegu peale Melo, Amare rünnakul põhimõtteliselt mitte ühtegi tegijat ei ole ja Chandler ei suuda ka eriti rünnakule juurde anda.