sittagi ta tuleb, pets on rapla omaoss kirjutas:Niidas lahe vend!!! aga jallow võiks kyll kalevisse tulla. ikka väga tegija vend!
Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?
ma näeks järgmine aasta Kalevi ridades hea meelega Dorbeki asemel Taltsi, kuigi sellest oleks samuti kahju, et Janar peab Euroliigast ning Bundesligast taanduma KML-i, BBL-i ja EuroCup-i.
samuti tahaks näha Rapla Jallow'd suure Kalevi ridades - tugevdaks kõvasti korvialust tsooni ja oleks hea vahetus Reedile ning Burlacule.
2007/08 hooaeg minu silmis
Reed
Burlacu
Kangur
Arbet
Keerles
Kriisa
Sokk
Johnson
+
Talts
Jallow
treenerite brigaad võiks ka samaks jääda.
samuti tahaks näha Rapla Jallow'd suure Kalevi ridades - tugevdaks kõvasti korvialust tsooni ja oleks hea vahetus Reedile ning Burlacule.
2007/08 hooaeg minu silmis
Reed
Burlacu
Kangur
Arbet
Keerles
Kriisa
Sokk
Johnson
+
Talts
Jallow
treenerite brigaad võiks ka samaks jääda.
Reed
Niidas
Kangur
Arbet
Keerles
Dorbek
Kriisa
Sokk
+
Talts
Välismaa SG (Jason Parker, Marque Perry, Filip Videnov näiteteks.)
Välismaa C
Välismaa PF
Niidas
Kangur
Arbet
Keerles
Dorbek
Kriisa
Sokk
+
Talts
Välismaa SG (Jason Parker, Marque Perry, Filip Videnov näiteteks.)
Välismaa C
Välismaa PF
Viimati muutis Demarr, 24 Nov 2007, 10:43, muudetud 1 kord kokku.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
nojah. eks ta vist tegelt lahkub jahh.
Viimati muutis Maartin, 21 Mär 2007, 22:40, muudetud 1 kord kokku.
Ma arvan ka, et kui Kalev suudaks oma tuumiku samaks jätta ehk sis:
Reed
Johnson
Kangur
Arbet
Kriisa
Sokk
Burlacu
Keerles
....ja suudax siia lisada veel mõned normaalsed vahetusmehed, kes julgex ka visata ja mängu enda peale võtta ntx:
gert dorbek
Tein
vbl kedagi välismaalt
...sis peax Kalev järgmine aasta kyll mehetegusid tegema nii BBL-is kui ka Eurocupil.
Reed
Johnson
Kangur
Arbet
Kriisa
Sokk
Burlacu
Keerles
....ja suudax siia lisada veel mõned normaalsed vahetusmehed, kes julgex ka visata ja mängu enda peale võtta ntx:
gert dorbek
Tein
vbl kedagi välismaalt
...sis peax Kalev järgmine aasta kyll mehetegusid tegema nii BBL-is kui ka Eurocupil.