Ei eelista. Timmu hooaja algus oli hea, aga nüüdseks on isegi Saagest vist lahjem. Ja läbiminekut ei ole. Kaitses on ta küll vist vennast parem, kuid suuremate tagamängijatega jääb hätta. Ja kindlasti ei ole Timmu valmis ka back-upiks hakkama (vt eelmist hooaega).nojah kirjutas:Ei ole see Sokk ka mingi imemees. Ma pigem isegi eelistaks tema nooremat venda Tartust. Ajutine lahendus küll, näiteks võtta meeskonda 3 tagameest (välismaalane põhitegijaks, Sokk vahetusmeheks ja Laane/MDorbek kogemusi omandama), kuid see eeldab jällegi suhteliselt sama süsteemi, mida ma oma eelmises kirjas mainisin. Kui aga eelarve oluliselt ei muutu, siis pigem tagaliini veidi kallim põhimees ja noor asendajaks, kui keskpärane must + siiski üpris korraliku tasu teeniv Sokk.
Vanema Soku probleemid on siiski vigastused, sellest tulenev ebastabiilsus. ja noh, motivatsioon muidugi ka- seda viimast vast üks tõsine konkurent parandaks.
Laane- vara. Nagu Viimses Reliikvias, kui põhadele õdedele küünlaid veeti. MD pole küll kahjuks mind see hooaeg veennud, kuigi olen päris palju Tarva mänge näinud.