Just sayin`...seda tänapäevast kossu juurutas ju Eestis (trummipõrin... wait for it...wait for it....) ...... Visnapuu, Indrek.väike-tamma kirjutas:Ja kas selles on Nelson süüdi, et peatreener ei oska mängijate tugevusi välja tuua? Kuusmaa kahjuks vileleb seda old-school korvpalli kus koguaeg olid pikad liikumised ja nii. Euroliigas vaatasin, et näidati liikumist 3 ja siis 45 pealt mängiti pick'n'roll ja teisel äärel pandi ka kate ja oligi kogu liikumine. Oleks aeg hakata mängima vähe tänapäevasemat korvpalli. Eriti veel kui nüüd on meil olemas tagaliinis mees, isegi koos Škelega 2 meest kes suudavad seda mängida.Egert kirjutas:Kalevis ei mängita pick-n-rolli. Vähemalt Kuusmaa käe all mitte.väike-tamma kirjutas:Ma olen enam kui veendunud, et ta on parem kui Sokk. Aga on näha, et mees pole enesekindel väljakul. Ja ega pingil istudes seda enesekindlust ei saagi. Ja kui te siin mainite, et ta on Tamme tasemel, siis miks ei võiks Kuusmaa teda mängitada. Toodi ta ju siia selleks, et järgmine aasta oleks hea tagamees olemas. Ja mina ei näe Tamme järgmise aasta meeskonnas. Niiet praegu järgmisele aastale mõeldes, laseksin mina temal mängida mitte Tammel. Ja vähemalt ta ei võta pressingu ajal palli kätte vaid suudab edasi põrgatada. Nelson on minu silmis mängija, kellele on vaja väljakul vabadust. Talle peab olema lubatud mängida pick'n'rolli palju ja läbi murda, aga kahjuks Kuusmaa kipub kõiki liialt raamidesse suruma. Arvatavasti pole seepärast ka Škele oodatut tasemel mänginud see aasta.
Seda juurutas ka ühel hooajal Sokk koondise peatreenerina.
Tulemused räägivad iseenda eest.
A miks mitte proovima peab, kui juba euroliigas nii tehakse.