Noh, Talts ju tegelt areneb, vähemasti enda sõnade kohaselt, kuigi 30 lõi ette. Keerles ka, Kangurist ma ei hakka üldse rääkimagi. Ses mõttes areneks mingis osas ka need mehed, kuid selleks oleks mingit uut tõuget vaja (loe: välismaa, kuid mitte igasugune välismaa).nojah kirjutas:Dorbekud Sokud ja Doroninid ei arenegi enam kusagile. Selles mõttes pole nende poolest vahet, kus liigat mängida. Eks siin on isiklikud eelistused ka aga minu arvates on mängud kas või Rudupise ja Leedu piimameistritega oluliselt huvitavamad, kui pakid Nizni Novgorodilt näiteks. Mängudest TTÜ või Valgaga ma ei hakka üldse rääkimagi. Paraku need Dorbekud Sokud ja Doroninid peavad meeskonnas olema vähemalt seni, kuni nooremad ehk kaela hakkavad kandma, oleme ausad, sellisel tasemel ainult leegionäridest koosnev klubi ei paku ka pinget -muidugi, kui on piisavalt raha ja meeskond, kes reaalselt konkureerib näiteks VTB esimese poole kohtadele, siis võiks minu poolest olla ka meeskonnas 8 leegionäri. Aga praeguse tasemega leegionäride puhul ei tekita küll mõte sellest, et ainult võõrad mängiksid, erilist entusiasmi.
Aga asjast- minu väide on ikkagi, et nt NNi või isegi Academic Lukoili või teise nn eurosarja keskmiksatsi vastu valmistutaks(e) Cramos ja TÜs kindlasti teistmoodi kui juba aastaid tuntud käekirjaga mängivate Siauliai ja Ventspilsi vastu, sealt ka see "arengu" jutt- iga asi on arendav, mis on uus. Üks asi veel- asi pole mitte ka niivõrd ainult mängijates, vaid ka treenerites. Muidugi, see on puhtalt minu arvamus, kuid tegelt kõlab see läbi ka treenerite Kullamäe, Visna ja Kuusmaa jutust.
Korvpallisõbra seisukohast olen nõus, et enne vaatan Ventsi või Pienoga peetavat põnevuslahingut kui NNi käest saadavat valusat ketukat.