Jalgpall
Re: Jalgpall
Ja isegi kui see üks penalt oleks andmata jäänud, oleks Barca nii või naa edasi saanud. Nad oleks veel rohkem surunud seljuhul, aga polnud mingit põhjust. Täielikult mängiti üle Milan. Real on hetkel vist tõesti ainuke meeskond, kes mingil kombel võiks vastu saada neile.
Milan sai ka vastu neile .. loogiline ju kui juba 2 pead lööma, pole mängupilt enam selline nagu 1 puhulnub4you kirjutas:Ja isegi kui see üks penalt oleks andmata jäänud, oleks Barca nii või naa edasi saanud. Nad oleks veel rohkem surunud seljuhul, aga polnud mingit põhjust. Täielikult mängiti üle Milan. Real on hetkel vist tõesti ainuke meeskond, kes mingil kombel võiks vastu saada neile.
Ja mängust löödud väravatega jäi ju seis 1:1
Need mõttetud penaltid rikkusid mängu ära ja mõjusid Milanile moraalselt nii palju, et ei suudetud enam tagasi mängu tulla..
Milanitarid peavad vaid õnne tänama, et seis hullem polnud..
Pealelöögid 21:3 räägivad enda eest.
Ma ei teagi miks mängu üldse peeti. Barca oleks niikuinii edasi saanud...nub4you kirjutas:Ja isegi kui see üks penalt oleks andmata jäänud, oleks Barca nii või naa edasi saanud. Nad oleks veel rohkem surunud seljuhul, aga polnud mingit põhjust. Täielikult mängiti üle Milan. Real on hetkel vist tõesti ainuke meeskond, kes mingil kombel võiks vastu saada neile.
Mis neist pealelöökidest kasu on, kui neist ainult ühe realiseerid väravaks(penalteid arvestamata).xrip55 kirjutas:Milanitarid peavad vaid õnne tänama, et seis hullem polnud..
Ma olen enam kui kindel, et kui ei oleks seda ühte kahtlast penaltit olnud oleks neid väravaid rohkemgi löödud.HellBoy22 kirjutas:Mis neist pealelöökidest kasu on, kui neist ainult ühe realiseerid väravaks(penalteid arvestamata).xrip55 kirjutas:Milanitarid peavad vaid õnne tänama, et seis hullem polnud..
Barcale jah
Isegi Zlatan ütles , et see teine pennal võttis igasuguse moti ära
Isegi Zlatan ütles , et see teine pennal võttis igasuguse moti ära
Zlatan võib kõike öelda, aga fakt on see, et Barca oli selles mängus parem. Esimeses mängus oli isegi Milan sutsa parem, aga eile oli ilmselgelt Barca parem. Milani enda probleem, et kodus ei suudetud ära lüüa.
Ah mis siin ikka vaielda , mäng ju läbi
Egas midagi tuleb nüüd Chelseale pöialt hoida
kindalsti väga ebamugav vastane barcale. kuna seal ka palju suuri mängumehi
ja Drogba suht sama hea õhupallide omastamises, kui seda olid Zlatan...
Egas midagi tuleb nüüd Chelseale pöialt hoida
kindalsti väga ebamugav vastane barcale. kuna seal ka palju suuri mängumehi
ja Drogba suht sama hea õhupallide omastamises, kui seda olid Zlatan...
18.04 ja 24.04 on poolfinaalid.
Esimene pf chelsea kodus vist.
Ega CL-is ei olegi kunagi nii, et Barca peaks teise mängu võõrsil mängima.xrip55 kirjutas:18.04 ja 24.04 on poolfinaalid.
Ja jah, seda muidugi otsustab UEFA. Wait...Egert kirjutas:Ega CL-is ei olegi kunagi nii, et Barca peaks teise mängu võõrsil mängima.xrip55 kirjutas:18.04 ja 24.04 on poolfinaalid.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Tra loll masendunud Egert. ManU ei suutnud alagruppistki edasi saada ja nüüd tuled siin mölisema, et kohtunikud ja UEFA soosivad Barcat. Mine magama lapsuke.
Suu kinni, nolk. Väida minu öeldule vastupidist ja ma võin siis loll ollanub4you kirjutas:Tra loll masendunud Egert. ManU ei suutnud alagruppistki edasi saada ja nüüd tuled siin mölisema, et kohtunikud ja UEFA soosivad Barcat. Mine magama lapsuke.
Aga on see Barca viga, et neil loosiga veab lol? Lihtsalt on õnne olnud viimased aastad ja on saadud teine mäng kodus pidada niiet jah.