Ja mida ma siis sinu arust rääkisin? Mis sa tõesti arvad, et kui mängija on RFA, siis ei ole temal midagi otsustada? Teise meeskonda soovib minna ja see teine talle priske lepingu pakub, siis konservatiivne meeskond nagu Pacers jookseb kohe matchima? Sa vist unustad ühe fakti, et Pacers on hetkel NBA ühe kehvema majandusega meekondi. Viimati vaatasin, siis saali käivate inimeste arvu poolest ollakse liigas eelviimased. Meeskonnas puuduvad nn rahalehmad, kes nende majanduslikku seisu parandaks. Nüüd pakutakse veel Hibbertile ka prisket lepingut, siis põhimõtteliselt võivad nad enda fintants seisu väga kergelt aastateks kergelt öeldes raskeks muuta. Vähe sellest, et nad on viimased aastad vägagi tumedas seisus olnud. Meeskonna väärtus kukub kolinal ja pidevalt ollakse väga suurtes miinustes:Hurmet kirjutas:Mis ajuvaba juttu siin Hibbertist aetakse? Hibbert ei pääseks Pacersist isegi siis minema, kui ta seda tahab. Ta on RFA ja kui mõni klubi talle pikaajalist max lepingut ei paku, siis vaevalt Pacers ta minema laseb. Hibberti otsustada pole siin küll midagi, kõik oleneb sellest, kas Pacers on valmis andma talle sellist lepingut, mida teised klubid välja käivad.
(eelmine hooaeg oli -10m ja kui ma ei eksi siis peaks neil olema ka liiga ühed madalamad piletihinnad?)
Kõik ei ole nii must ja valge, ega ilma asjata ka Pacersi fännid ei ole natuke mures, et mis suvel Hibbertist saada võib. Natuke paneb ka kukalt kratsima tema enda sõnad kogu olukorrast:
Keegi ei olegi siin väitnud, et see kindlasti juhtub aga Mavericks Howardit endale see suvi tuua ei saa, siis saavad nad seda sama plaani kindlasti ka Hbberti peal katsetada. Nüüd veel Pacers peaks POs peaksa saama suuremat lootust omamata, siis ausaltöeldes ma ei oleks enam kindel, mis nende edasine plaan oleks."My personal gut feeling is that we'll do something in the summer, because the max guys are the ones that get extensions right away," Hibbert said. "I'm just going to follow my agent's lead."