Alan kirjutas:Ma olen täiesti kindel, et kui JVG poleks tollele konkreetsele olukorrale suurt kella külge pannud, ei oleks mitte kellelgi siin midagi arutada. See olukord oleks täiesti tähelepanuta jäänud, isegi neil, kes mängu live's jälgisid.
Selles osas on sul ilmselt täiesti õigus, aga siia läheb hästi ütlus don't shoot the messenger. Lõpuks pidi selline asi ju kellegile ette jääma ja, minu arvates, õnneks oli JVG õigel ajal õiges kohas ning julges ka oma arvamuse kõigile asjast selgeks teha.
Usun, et kuues koht on maksimum, kuhu Dallas veel tulla võib. Samas tagapool käib ilgem sebimine viimasele PO kohale ja pakuks, et just Utah napsab selle ära. (samas oleks kahe käega poolt, kui hoopis Suns selle saaks )
Ja see on ikka tõsine türnüffel, et grislid ühe LA klubiga kokku lähevad.
Egert kirjutas:LeBron kindlustab omale vaikselt kolmandat MVP-tiitlit. Oleks päris ilus aasta, kui tuleks MVP, sõrmus, Olümpiakuld + pidi suvel ka abielluma
kui meistriks tuleb siis veel finaalide MVP ka vast.
Aga no see MVP vast lähebki kas Durantile või Lebronile.
Selle kohta ka üks humoorikas pilt
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Egert kirjutas:LeBron kindlustab omale vaikselt kolmandat MVP-tiitlit. Oleks päris ilus aasta, kui tuleks MVP, sõrmus, Olümpiakuld + pidi suvel ka abielluma
kui meistriks tuleb siis veel finaalide MVP ka vast.
Aga no see MVP vast lähebki kas Durantile või Lebronile.
Selle kohta ka üks humoorikas pilt
Väga hea .Mulle tundub kh ja ehk tahakski ,et selle lääne-konverentsi 8.nda koha võtab ära Utah.Otustavaks saab vist Phoenixi ja Utah oma vaheline mäng 24.aprillil.
Manchester City
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Korx300 kirjutas:Jah, taaskord nõustun, viga oli, kuid see mida Jones selle vea järgselt tegi on nii rõve lihtsalt ning minu arvates on see, mis kommentaatorilt järgnes täiesti õigustatud. Mängijad on selgelt liiga palju hakanud floppima, mis rikub kogu mängu ilu - kasvõi üks intsident jääb mängust paremini meelde, kui mõni ilusti lahendatud kiirrünnak. On ju see näitlemine üks asi, mida ameeriklased ka ise ette heidavad jalgpallile, et siin mängijad näitlevad liiga palju. Seega, see on minu arvates suur probleem, millest NBA ei tohiks nii kergekäeliselt mööda vaadata.
Aga võrreldes näiteks selle või sellega ei olnud see praktiliselt midagi...
Korx300 kirjutas:Jah, taaskord nõustun, viga oli, kuid see mida Jones selle vea järgselt tegi on nii rõve lihtsalt ning minu arvates on see, mis kommentaatorilt järgnes täiesti õigustatud. Mängijad on selgelt liiga palju hakanud floppima, mis rikub kogu mängu ilu - kasvõi üks intsident jääb mängust paremini meelde, kui mõni ilusti lahendatud kiirrünnak. On ju see näitlemine üks asi, mida ameeriklased ka ise ette heidavad jalgpallile, et siin mängijad näitlevad liiga palju. Seega, see on minu arvates suur probleem, millest NBA ei tohiks nii kergekäeliselt mööda vaadata.
Aga võrreldes näiteks selle või sellega ei olnud see praktiliselt midagi...
Sanro kirjutas:Vägisi kisub Heat-Knicks avaringi poole.
Kui veel Lin ja Amar'e ka veel Playoffideks terveks saaks siis võiks oodata sealt väga põnevat seeriat aga usun et Heat võtab selles seerias edasipääsu.
Clippersil tähtis nüüd võimalikult palju võita, sest Memphis võib sama moodi üllatada nagu eelmine hooaeg. Eelistaksin pigem Dallast või Denverit.