jyrgen kirjutas:jaa Dallas sai siis sweepi OKC käest. Ettearvatav, et OKC oma võtab sellest seeriast, aga et selliste numbritega on küll väheke üllatus. Kindlasti siin minu kaas mavsi fännid, kes loevad igasuguseid USA foorumeid teavad paremini, mis meeskonnast saab. Mina igatahes arvan, et nüüd on Dallases vaja viia läbi väikene noorenduskuur läbi. (Käisid mingid jutud, et Howard ja Williams suvel, aga see oleks vist liiga suur tükk)
Tegelt näitas Mavericks ikkagi päris korralikult hambaid (kaks esimest mängu otsustati ju 4 punkti vahega). Eks see ole juhtkonna süü, aga nagu Dirk ütles, siis tema aja jooksul on esimest korda Maverikcsil capi ruumi.
D-Willi tulekut pean mina üpriski tõonäoliseks, sest ta ka Dallasest pärit ja saaks nö koju tulla. Koos Kiddiga moodustaksid nad liiga parima tagamängijate paari.
Howard veits juba ulme aga eks näis. Lisaks on räägitud Nashi tulekust Dallasesse, aga mina isiklikult neid roostes All-stare enam ei taha.
Eelkõike oleneb sellest, kelle Cuban meeskonnast ära kupatab. Eks näis mis suvi toob, aga ma olen 100% kindel, et mavs tuleb järgmine hooaeg tagasi ja on tugevam kui eales varem
Nüüd võib playoffe küll edasi suht tuimalt vaadata. Ma usun, et Spurs-Heat finaal ning Spurs 4-2
Eelmise aasta finnali ja lõpptulemuse ennustasin ma õigesti kuigi kõik sõimlesid ja mõnitasid kui loll ma olen
Eks näis mis see aasta saab :p