Korvpall täna ja homme
Re: Korvpall täna ja homme
Normaalne disain = automaatselt pask sisu? Ok ja edu. Professionaalsuse alla käib ka professionaalne välimus ning lihtsalt mainin, et praegu ei ole see asi seal just eriti kutsuv.
Alustuseks tuleks au anda initsiatiivi eest blogi tegemisel, huvitav lugemine igaljuhul. Ma juba varem tabasin ennast mõttelt, et kuna paljud lood on seotud BC Kaleviga, siis miks mitte hakata neid intervjuusi/artikleid avaldama bckalev.ee pealehel. Ma ei tea, kes Kalevi kodukat update'ib, kuid te võiks oma jõud ühendada ja meie koduklubi leht saaks sellega elu sisse ning tekiks midagi korvpalliportaali taolist. See võiks omakorda ligi meelitada rohkem fänne ja toetajaid.
HEROS GET REMEMBERED, LEGENDS NEVER DIE ||| 2005 ||| 2006 ||| 2009 ||| 2011 ||| 2012 ||| 2013 ||| 2014 ||| 2016 ||| 2017 |||
Mina ei väitnud et normaalne disain = pask sisu. Ma tahtsin öelda lihtsalt, et hetkel erinevatel põhjustel pole ma jõudnud niiväga selle asjaga tegeleda. Kui ma aega saan siis üritan asja muuta.Marcus kirjutas:Normaalne disain = automaatselt pask sisu? Ok ja edu. Professionaalsuse alla käib ka professionaalne välimus ning lihtsalt mainin, et praegu ei ole see asi seal just eriti kutsuv.
Sinu eelneva postituse järgi mõlemat korraga ektsisteerida ei saa.marxx762 kirjutas:Mina ei väitnud et normaalne disain = pask sisu. Ma tahtsin öelda lihtsalt, et hetkel erinevatel põhjustel pole ma jõudnud niiväga selle asjaga tegeleda. Kui ma aega saan siis üritan asja muuta.
marxx762 kirjutas:Ot, kas oluline on disain, või postituste olemus ja sisu? ma ei leia, et et seal peaks olema hull tilu-lilu ja muud jutud, aga sisu on saast. pigem on kvaliteet ja olemus, mitte blinkiv kodukas olematu sisuga,
Ma ei tea kus kohast sa sellise asja välja loed, aga see selleks. Ma ütlen veelkord, et mu esmane prioriteet on kogu selle krempli sisu mitte niivõrd välimus jms.Marcus kirjutas:Sinu eelneva postituse järgi mõlemat korraga ektsisteerida ei saa.marxx762 kirjutas:Mina ei väitnud et normaalne disain = pask sisu. Ma tahtsin öelda lihtsalt, et hetkel erinevatel põhjustel pole ma jõudnud niiväga selle asjaga tegeleda. Kui ma aega saan siis üritan asja muuta.marxx762 kirjutas:Ot, kas oluline on disain, või postituste olemus ja sisu? ma ei leia, et et seal peaks olema hull tilu-lilu ja muud jutud, aga sisu on saast. pigem on kvaliteet ja olemus, mitte blinkiv kodukas olematu sisuga,
Rohkem ma sel teemal rääkida ei viitsi.
Mina leian, et ta ei öelnud, et koos ei saa eksisteerida , vaid et kui on vaja valida, siis mis tema meelest on tähtsam. Ning kuna tal praegu aega pole, siis pidi tegema valiku ja otsustas sisu, mitte välimuse kasuks. Ja mina isiklikult olen nõus.
Hea töö, Markko, jätka samas vaimus!
Hea töö, Markko, jätka samas vaimus!
http://kossumote.blogspot.com/2012/06/k ... astab.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pühapäevani aega!
Pühapäevani aega!
Tervest esimesest postitusest jäi selline mulje. Tahaks loota ka, et asi on pigem nii nagu pärast end parandasid, kuid tavaliselt nii see olukord ka jääma kipubki (varasemad kogmused). Ära saa valesti aru, kogu mõte on väga lahe muidugi, aga üksinda pusides on raske suurt tähelendu oodata.
Küsimused Bambale kirjutan inglise keeles, säästab tõlkimisvaeva.
Küsimused Bambale kirjutan inglise keeles, säästab tõlkimisvaeva.
- How much has Martin Müürsepp affected your individual progress as a player?
- Some say you should gain weight to be able to match more powerful centers. What are your thoughts?
- Which part of your game are you trying to improve the most in the summer?
- Who is your idol, favourite player or who has inspired you the most?
- What is your favourite NBA team?
- What sports do you enjoy besides basketball?
- What are your other hobbies?
Kui pikad on su vanemad ja õed/vennad (kui viimased olemas on)?
Kui tihti oled juhtunud mängus kolmest viskama?
Kas Senegalis eksisteerib professionaalne korvpalliliiga?
Räägi mõne lausega oma kodumaa spordielust, millised on populaarsemad alad, kas näiteks jalgpalli EM-i jälgitakse?
Kas Tallinnas olles käid pigem väljas söömas või kokkad ise? Mida tavaliselt valmistad?
Millised on su lemmikfilmid, -raamatud, -bändid?
Kui tihti oled juhtunud mängus kolmest viskama?
Kas Senegalis eksisteerib professionaalne korvpalliliiga?
Räägi mõne lausega oma kodumaa spordielust, millised on populaarsemad alad, kas näiteks jalgpalli EM-i jälgitakse?
Kas Tallinnas olles käid pigem väljas söömas või kokkad ise? Mida tavaliselt valmistad?
Millised on su lemmikfilmid, -raamatud, -bändid?
-
- Kasutaja
Kui sa saaks ja kutsutakse sind esindama Eesti korvpallikoondist ,kas sa võtaks selle pakkumise vastu ?
Bamba, räägi, kuidas sind üles leiti Cramo poolt (kuigi see rohkem agendi rida).
Eeldan, et "Eesti" ei öelnud sulle midagi, mida sulle ka räägiti Eesti kohta?
Kuidas siinse kliimaga hakkma saad?
Oled proovinud mõnda Eesti rahvuslikku toitu? ( Kui ise Senegali satuks, prooviks küll kohalikku...)
Kellest/millest kõige enam puudust tunned?
Kas oled sellega juba harjunud, et sulle järele vaadatakse ja näpuga näidatakse? (ei ole mõeldud nö tõsise küsimisena)
Eeldan, et "Eesti" ei öelnud sulle midagi, mida sulle ka räägiti Eesti kohta?
Kuidas siinse kliimaga hakkma saad?
Oled proovinud mõnda Eesti rahvuslikku toitu? ( Kui ise Senegali satuks, prooviks küll kohalikku...)
Kellest/millest kõige enam puudust tunned?
Kas oled sellega juba harjunud, et sulle järele vaadatakse ja näpuga näidatakse? (ei ole mõeldud nö tõsise küsimisena)
http://kossumote.blogspot.com/2012/06/k ... orsil.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Lisaks Marxx762 blogipostitusele juurde näite elus endast - Margus Metstak käis korra( üks hooaeg) Belgias(mälu järgi panen, võis ka Holland olla) korvpalluri elu proovimas - muljed? Metstaks ütles, et allahindlust sulle ei tehta, tervisega ei hellitata - oled X kohas üheks aastaks - võetakse viimne nahk. Samas Metstak oma sõnul oleks siiski kauemaks jäänud, aga vanus pressis peale, ei olnud seda tervist ka, mis lubaks peergu mõlemast otsast põletada ja lapsed kodus kasvamas...
Minu mälu järgi pole ta kumbagis riigis mänginud, küll aga Soomes, Luksemburgis, Saksamaal ja juba veteranina ühe aasta vist Poolas.sequa kirjutas:Lisaks Marxx762 blogipostitusele juurde näite elus endast - Margus Metstak käis korra( üks hooaeg) Belgias(mälu järgi panen, võis ka Holland olla) korvpalluri elu proovimas - muljed? Metstaks ütles, et allahindlust sulle ei tehta, tervisega ei hellitata - oled X kohas üheks aastaks - võetakse viimne nahk. Samas Metstak oma sõnul oleks siiski kauemaks jäänud, aga vanus pressis peale, ei olnud seda tervist ka, mis lubaks peergu mõlemast otsast põletada ja lapsed kodus kasvamas...
Kurioosne, et Metstak on oma tervisega pigem täpselt vastupidine näide - oma välismaa aastad veetis peamiselt 30-sena, Eesti koondises oli tegija veel kümme aastat hiljemgi...
siis see intervjuu anda võis olla ka Andre Pärn - ta käis küll korra Belgias - aga pärast seda mees ei saand tükk aega jalgu mänguliselt alla... täiesti võib olla, et panen umbes mitu asja kokku(tükid Pärna ja Metstaki nupukestest kunagistest lehtedest) ja vikist ei viitsi järgi vaadata, kes kus oli...KalevRuus kirjutas:Minu mälu järgi pole ta kumbagis riigis mänginud, küll aga Soomes, Luksemburgis, Saksamaal ja juba veteranina ühe aasta vist Poolas.sequa kirjutas:Lisaks Marxx762 blogipostitusele juurde näite elus endast - Margus Metstak käis korra( üks hooaeg) Belgias(mälu järgi panen, võis ka Holland olla) korvpalluri elu proovimas - muljed? Metstaks ütles, et allahindlust sulle ei tehta, tervisega ei hellitata - oled X kohas üheks aastaks - võetakse viimne nahk. Samas Metstak oma sõnul oleks siiski kauemaks jäänud, aga vanus pressis peale, ei olnud seda tervist ka, mis lubaks peergu mõlemast otsast põletada ja lapsed kodus kasvamas...
Kurioosne, et Metstak on oma tervisega pigem täpselt vastupidine näide - oma välismaa aastad veetis peamiselt 30-sena, Eesti koondises oli tegija veel kümme aastat hiljemgi...