Asi pole hoones vaid nende hea mängus! Ma olen kindel,et kui nad mängiksid ka selles sarjas,läheks neil palju paremini! Saaksid veel äkki edasi ka! Tublid on nad ikkagi ja loodan,et neil läheb euroliigas veel paremini!spartaklane kirjutas:ausalt öeldes ei ole ju Rockil ka normaalset halligi kus mängida,sest ei saaks nad ju seda uut hoonet Ulebi mängudeks kasutada kuna see on ju rohkem kergejõustiklastele mõeldud.
EuroCup
Võitle KALEV alati!!! go go go!!!!
Miks nad üldse sinna läksid? Oleksid võinud ennem Balti liigas häid mänge teha ja konkureerida kõrgetele kohtadele,mitte jooksma kohe erinevatesse liigadesse! Jah algus oli ohtlikult hea ja oli selge,et lõpp tuleb jube! Ausalt olen pettunud ja kurb selle pärast,et Kalev jäi viimasele kohale! Kurb! Tuleb midagi teha,muidu läheb täitsa käest ära see värk!:S GO KALEV ikkagi!
euroliigas? mõtlesid ikka eurocupiNatalya kirjutas:Asi pole hoones vaid nende hea mängus! Ma olen kindel,et kui nad mängiksid ka selles sarjas,läheks neil palju paremini! Saaksid veel äkki edasi ka! Tublid on nad ikkagi ja loodan,et neil läheb euroliigas veel paremini!spartaklane kirjutas:ausalt öeldes ei ole ju Rockil ka normaalset halligi kus mängida,sest ei saaks nad ju seda uut hoonet Ulebi mängudeks kasutada kuna see on ju rohkem kergejõustiklastele mõeldud.
Jah just! Vabandust!marxx762 kirjutas:euroliigas? mõtlesid ikka eurocupiNatalya kirjutas:Asi pole hoones vaid nende hea mängus! Ma olen kindel,et kui nad mängiksid ka selles sarjas,läheks neil palju paremini! Saaksid veel äkki edasi ka! Tublid on nad ikkagi ja loodan,et neil läheb euroliigas veel paremini!spartaklane kirjutas:ausalt öeldes ei ole ju Rockil ka normaalset halligi kus mängida,sest ei saaks nad ju seda uut hoonet Ulebi mängudeks kasutada kuna see on ju rohkem kergejõustiklastele mõeldud.
kuid samas jätaks yldse ulebi vahele ja põrutaks otse euroleaguseNatalya kirjutas:Jah just! Vabandust!marxx762 kirjutas:euroliigas? mõtlesid ikka eurocupiNatalya kirjutas: Asi pole hoones vaid nende hea mängus! Ma olen kindel,et kui nad mängiksid ka selles sarjas,läheks neil palju paremini! Saaksid veel äkki edasi ka! Tublid on nad ikkagi ja loodan,et neil läheb euroliigas veel paremini!
No sama hästi võid sa ju küsida miks nad sinna Balti liigasse läksid, hea ju Rockiga madistada siin konnatiigis... ULEB oli hea võimalus saada tugevaid mänge ja tõestati enda ka meeskonnana, näidati tugevatele hambaid ja lõpp tulemus oli meile kasulik. Vot sellepärast läksidkiNatalya kirjutas:Miks nad üldse sinna läksid? Oleksid võinud ennem Balti liigas häid mänge teha ja konkureerida kõrgetele kohtadele,mitte jooksma kohe erinevatesse liigadesse! Jah algus oli ohtlikult hea ja oli selge,et lõpp tuleb jube! Ausalt olen pettunud ja kurb selle pärast,et Kalev jäi viimasele kohale! Kurb! Tuleb midagi teha,muidu läheb täitsa käest ära see värk!:S GO KALEV ikkagi!
Viimati muutis Kalev, 23 Jaan 2008, 22:00, muudetud 1 kord kokku.
-
- Kasutaja
mis Rockki puutub siis tuletaksin ikkagi meelde ,et asi on ikkagi ka hallis ,sest no mõelge nüüd mõnda ULEBi mängu tulevikus just Tartus ja Ülikooli vanas spordihoones kus pole isegi normaalseid pinkke vaid puupingid.ULEBil on ju ka ikkagi oma tingimused hallide mahutavuse osas ja seda ju hetkel ja ka tulevikus ei suudaks Rock ju täitta või ainult siis kui nad oma mänge Saku Suurhallis tulevikus pidama ei hakka ,kui nad Ulebisse tahavad tulevikus saada
Kes mäletab, milline saal ilo,kui Eesti koondis mängis Makedooniaga ja seal täieliku peapesu sai! Täielik sealaut! Kui võrrelda seda meie Tartu Ülikooli spordihoonega,no siis kuulge,neil on ju veel täitsa ok!:Dspartaklane kirjutas:mis Rockki puutub siis tuletaksin ikkagi meelde ,et asi on ikkagi ka hallis ,sest no mõelge nüüd mõnda ULEBi mängu tulevikus just Tartus ja Ülikooli vanas spordihoones kus pole isegi normaalseid pinkke vaid puupingid.ULEBil on ju ka ikkagi oma tingimused hallide mahutavuse osas ja seda ju hetkel ja ka tulevikus ei suudaks Rock ju täitta või ainult siis kui nad oma mänge Saku Suurhallis tulevikus pidama ei hakka ,kui nad Ulebisse tahavad tulevikus saada
Natuke mõtlemist.Loositi paarid p/off'i.Slask-Moskva Dinamo///Asvel-Galatasaray///Canaria-Bosna///Panionis-Valencia Pamesa///Ventspils-Sofia Akademic.Kui oleksid midagi maksaksid...
Viimati muutis Alex, 28 Jaan 2008, 21:18, muudetud 1 kord kokku.
YNWA
12. veebruaril kohtusid Fiba ja ULEBi asjapulgad ning mitteametlikel andmetel otsustati, et järgmine aasta osaleks ULEB Cupis vaid 32 meeskonda - ULEBi 8 selle põhihooaja kõige halvemat meeskonda saadetaks Fiba EuroCupi mängima, samas Fiba EuroCupi parimad meeskonnad pääseksid järgmiseks hooajaks ULEBi sarja mängima.
Selline pidavat Venemaa ajalehtede väitel üks variant välja nägema ning midagi kindlat vist veel ei ole otsustatud.
Selline pidavat Venemaa ajalehtede väitel üks variant välja nägema ning midagi kindlat vist veel ei ole otsustatud.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions