Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas marxx762 »

Marcus kirjutas:
marxx762 kirjutas:Kõiki neid eelpool nimetatud hästi tegev mees on üüratul kirves ma kardan, selliste oskuste puhul peab mehel mingi muu kiiks küljes olema(pallikäsitlus kehvem, uhab palju peale kuid tabab halvasti, jne jne).
Mõtlesin sellele, et seda mängijat saakski ju kahe mehe palga eest otsida. Vaevalt hea viskaja + hea mängujuht eraldi odavam tuleks.
Seda küll, aga kui ma nüüd mõtlen mõnele mängijale, kes võiks selline olla siis esmalt meenub Nižni Novgorodi mees Bremer, aga kui ma nüüd õigesti mäletan siis kuusmaa, mainis selle mehe palganumbri mingis intekas ära. See oli üüratu. Aga jah, usun, et sellise pg/sg mehe vastavate oskustega saab kuskil 10K eur kuupalgaga, aga sellisel juhul oleks tegu säästukaga. Aga sellised juba meie võimalused on, paraku.
eqy2k
Kasutaja

Postitus Postitas eqy2k »

keegi teab mis Venest saab see hooaeg,kui arbet lahkub sobiks mees ideaalselt nr 3 kohale.
Kris
Kasutaja

Postitus Postitas Kris »

eqy2k kirjutas:keegi teab mis Venest saab see hooaeg,kui arbet lahkub sobiks mees ideaalselt nr 3 kohale.
Tema tase ikka selgelt Arbetist madalam, vahetusmeheks oleks hea.
Kris
Kasutaja

Postitus Postitas Kris »

Mitte et eilne uudis Skele jäämisest poleks tõsi, aga ma enam nii 100% kindel ka poleks. Sportando Emiliano Carchia kirjutas eile peale Skele jäämise uudist järgmist:
Skele's agent told me that it is not true he will stay for sure in Estonia.
He told me that he can buyout his 1+1 contract by September
Aga võimalik et tal vana info. Ja isegi selle infoga usun et 99% võimalus et jääb.
Mr. Aff
Kasutaja

Postitus Postitas Mr. Aff »

See on lihtsalt teismelise NBAwankeri tunnus, et toome Kalevisse maailma absoluutse tipu "tüüpi" mehe.
Varsti kuuleme su geniaalset arutelu, et kas Sokk on rohkem Chris Pauli tyypi ja Tamm rohkem Derrick Rose tyypi? :smash:
Marxx vähemalt oskab mastaabist aru saada Bremeri näitega.
Marcus kirjutas:
Mr. Aff kirjutas:Megairw, äkki tooks siis juba Kobe Bryanti tüüpi mehe.
Kalevis pole kunagi ühtki head viskajat olnud, võta teadmiseks. Raha pole ja Kullamäed pole. Arbet suudab korvi palle täis laduda umbes 1 mängul 10st.
Oled tugevalt pea peale kukkunud või ei oska lihtsalt lugeda?
Kasutaja avatar
Marcus
Kasutaja

Postitus Postitas Marcus »

Mr. Aff kirjutas:See on lihtsalt teismelise NBAwankeri tunnus, et toome Kalevisse maailma absoluutse tipu "tüüpi" mehe.
Varsti kuuleme su geniaalset arutelu, et kas Sokk on rohkem Chris Pauli tyypi ja Tamm rohkem Derrick Rose tyypi? :smash:
Marxx vähemalt oskab mastaabist aru saada Bremeri näitega.
Kas ma ütlesin, et toome Jamal Crawfordi? Ei.
Kas ma ütlesin, et toome Jamal Crawfordi tasemel mängija? Ei.
Sa hakkad juba teemast täiest mööda rääkima. Tüüp ei tähenda taset, või ma ei saa aru, mis Sulle siin raskusi valmistab?! :smash: :smash: :smash: :smash:

Tõin näite tüüpilisest combo-guardist, sest kõik ei pruugi teadagi, mida see üldse tähendab. Marxxx sai minust normaalselt aru; katsu nüüd Sina ka olla ja pane suu kinni, kui Sul midagi mõistlikku öelda ei ole.
Kasutaja avatar
Heat
Kasutaja

Postitus Postitas Heat »

Tegelt on nii, et argumenti ei võida see, kellel on kõige rohkem " :smash: " emotikoone.

Teemasse. Vaevalt, et leitakse sellist head pg/sg, kellel on kõik head omadused (ei, ma ei mõtle heade omaduste all, et sama hea kui J.Crawfordi) mida tahta. Tõenäoliselt ostetakse pg ja sg eraldi. Sest ostes ühe kalli pg/sg, tuleb teda mängitada ehk liiga palju (mis ei mõju mängijale hästi ja lõpuks ka tiimile), lisaks on liiga palju lootma jäämist ühele mehele. 2 erinevat isikut tasakaalustaks natuke. :)
vaim564
Kasutaja

Postitus Postitas vaim564 »

Niipalju, kui mina olen aru saanud, otsitakse esimeses järjekorrast väljast PG. Järgmine valik saab ilmselt sõltuma koosseisust - kui lahkub Toome, siis oleks kedagi vaja ette, PF/C. Kui lahkub Škele (või ka Arbet), siis positsioonidele SG/SF.
eqy2k
Kasutaja

kui toome lahkub siis võiks saada need minutid kitsing...või siis raadik.
ei tea muidugi mis kitsingu sõjaväest saab,mees oli see nv suvepealinnas ilma sõjaväemundrita.
kui toome lahkub siis oleks tõesti vaja varu tsentrit
sequa
Kasutaja

Postitus Postitas sequa »

eqy2k kirjutas:kui toome lahkub siis võiks saada need minutid kitsing...või siis raadik.
ei tea muidugi mis kitsingu sõjaväest saab,mees oli see nv suvepealinnas ilma sõjaväemundrita.
kui toome lahkub siis oleks tõesti vaja varu tsentrit
BBLis saaks niiviisi hädaga hakkma, st minutid kitsingule või raadikule. Kuigi ma ei saa aru, mida sest raadikust siin nr 4 peale topitakse. Mees - kui kõrgemalt lennata tahab (eestist minema) - on ikka nr 3 tüüpi.
eqy2k
Kasutaja

Raadik on ju Pärnus nr 5 olnud ja vaadates mehe tehnikat ja vanust siis nii naljalt ümber enam ei õpi.Kangur ka 202 ja saab itaalias nr 4 peal hakkama küll.
kalevif2nn
Kasutaja

Postitus Postitas kalevif2nn »

Kangur on ikka füüsiliselt meeletu loom ka. Raadikul oleks esmaselt vaja tehniliselt paremaks saada, siis alles võib seda nr3 varianti mõelda.
KML-EUROCUP-VTB
Kasutaja avatar
Marcus
Kasutaja

Postitus Postitas Marcus »

Kangur on puhas 3 ikkagi, kes vajadusel võib 4 mängida.

Sama ootaks ka Raadikult, minu teada on tal eemalt vise enam-vähem korralik. Mis seal nii väga ümber on õppida? Lihtsalt kogemust saada oma "õigel" positsioonil. (Olen ise näinud ainult ta ühte mängu, seega head ülevaadet ei oma. Uskudes teid, siis tehnikat annab ikkagi lihvida veel normaalselt. Ega ta nii puukäsi ka ju olla ei saa?)
Aga VTB-s ei saa tema ja Kitsingu vahel neid Toome minuteid ära jagada tõesti, pigem oleks ikka ühte korraliku suurt sinna juurde vaja. Rahaga teadagi nii palju lammutada ei ole, seega loodetavasti jääb Toome meeskonda ning on mängukõlblik.
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Toomega või Toometa, selgemast selgem on aga see et VTB-s ei saavuta me mitte midagi kui minnakse hooajale vastu seisus, kus korvialust tsooni täidavad Toome-Bamba-Wilkinson-Kitsing või siis Bamba-Wilkinson-Kitsing. Mõelge nüüd reaalselt. Bamba ei saa lätti, kes meil siis korvi all üldse mängib? Ja me loodame BBLis tulemust teha ühe puhta keskmängijaga?
eqy2k
Kasutaja

eks vaatame enne koondise suve ära ja vaatame kuidas toome,kitsing seal hakkama saavad.
vb üldse oktoobrikuus kedagi vaadata kui hinnad all ja mõned head mängumehed klubita jäänud.
Vasta