Pilte KML'ist ja mujalt maailmast
Re: Pilte KML'ist ja mujalt maailmast
Chris Bosh @chrisbosh
Just finished dinner. I think I have something in my teeth. http://say.ly/prO3Ryv" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma loodan, et ma foorumit liiga umbe ei lase.
Pilte erinevate tiimide media day-delt:
Pilte erinevate tiimide media day-delt:
Ei tea, kas Meyers Leonard on kõvasti juurde võtnud, et selline ambaal tundub. Käed on küll korralikud. Ülikoolis oli üsna peenike ja kiitsakas. Ma arvan, et see on kutt, keda tasub jälgida.
Ja Nuggetsi vorm on ERITI kole, samuti Brookylini oma.
Toronto Raptors
Tartu Rock
FC Bayern Munich
Tartu Rock
FC Bayern Munich
Brooklyn on üsna neutraalne, ei oska midagi arvata, aga Nuggetsi omad mulle väga meeldivad. Eks asi ole maitses. Paljud ütlevad ka, et Nuggetsi Englishi aegsed(millest praegused ka inspiratsiooni on saanud) on ühed aegade koledaimad, aga mulle on need alati meeldinud.
- kalevcramo
- Kasutaja
McGee ei suuda isegi oma jala sleeve'isid ühele kõrgusele sättida
ja õnneks on denveri kollane vorm alternate vorm, ei pea neid kogu aeg nägema...
ja õnneks on denveri kollane vorm alternate vorm, ei pea neid kogu aeg nägema...
Õnneks on see kollane vorm nende alternative ehk siis väga tihti seda ei näeMarttiH kirjutas:Ei tea, kas Meyers Leonard on kõvasti juurde võtnud, et selline ambaal tundub. Käed on küll korralikud. Ülikoolis oli üsna peenike ja kiitsakas. Ma arvan, et see on kutt, keda tasub jälgida.