Samas ei olnud minu mäletamist mööda näiteks Pärnu eelmise hooaja võrgu satsis ühtegi 200cm mängijat. Ja loomulikult ei suudaks ükski meie võrkpallur nr 5 kohta mängida aga nr 4 oleks meil tsentrite olemasolul panna nii Talts kui Kangur.vaim564 kirjutas:Noh kui juba Patrail, siis võiks siia nimekirja ka Baruto lisada
Aga kuidagi nii on kujunenud küll, et võrkpallil tasemel pikkade leidmisega probleeme pole, kuigi ma arvan, et nende kandepind on arvatavasti veelgi kitsam.
Eesti koondis.
-
- Kasutaja
Re: Eesti koondis.
Kas tänast mängu üle ei kannagi?
Siit tuleb välja juba võrkpallurite teine eelis, et neid mängib palju rohkem välisklubides, aga koondise tasemel pole vähemalt probleemi, et vastasele pikkuses oluliselt alla jäädakse, mis on kossukoondise puhul sümptomaatiline.Kalevpoiss kirjutas:Samas ei olnud minu mäletamist mööda näiteks Pärnu eelmise hooaja võrgu satsis ühtegi 200cm mängijat. Ja loomulikult ei suudaks ükski meie võrkpallur nr 5 kohta mängida aga nr 4 oleks meil tsentrite olemasolul panna nii Talts kui Kangur.vaim564 kirjutas:Noh kui juba Patrail, siis võiks siia nimekirja ka Baruto lisada
Aga kuidagi nii on kujunenud küll, et võrkpallil tasemel pikkade leidmisega probleeme pole, kuigi ma arvan, et nende kandepind on arvatavasti veelgi kitsam.
Looda sa. ETV ei tee enam spordiuudiseidki, kuna kõik kaamerad on Londonisse veetud.Juku kirjutas:Kas tänast mängu üle ei kannagi?
Postimehest saab vaadata: http://sport.postimees.ee/922130/korvpa ... postimehes" onclick="window.open(this.href);return false;Juku kirjutas:Kas tänast mängu üle ei kannagi?
Võrkpallurid vedasid end EM finaalturniirile, korvpalluritel seda enne ei näe kui...nojah...Kerde ees müts maha, et ta EMile koondise vedas, aga seda tehti puhtalt vana rasva pealt(põhitegijad teadagi kes).
all due respect võrgumeeste vastu, aga võrkpallis on konkurents ikkagi pisut väiksem, ka ei ole võrgus seda võõrmaalaste sissevõtu fenomeni veel sees (loe- ameeriklaste).sequa kirjutas:Võrkpallurid vedasid end EM finaalturniirile, korvpalluritel seda enne ei näe kui...nojah...Kerde ees müts maha, et ta EMile koondise vedas, aga seda tehti puhtalt vana rasva pealt(põhitegijad teadagi kes).
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Basketist saab ka vaadata
- --KingLeBron--
- Kasutaja
18.55 pidi algama ülekanna , kuid ma küll mingit kohta ei leia kuhu see kood panna...
Miami Heat NBA meistriks!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Tallinna BC Kalev/Cramo Fänn!
Chelsea fan!
Sama siin, kerge ülelend vist
http://www.basket.ee" onclick="window.open(this.href);return false; Mängu algus on edasi lükatud.
ma mõtlesin, et miks naisi näidatakse :dEgert kirjutas:http://www.basket.ee Mängu algus on edasi lükatud.
Päris kaine võrdlus toodi alustuseks, pigem vast mõeldigi seda kommentaatorite poolt naljana: "Vastased on koju jätnud Zaza Pachulia, kuid meil ravib jalga Joosep Toome".
Toronto Raptors
Tartu Rock
FC Bayern Munich
Tartu Rock
FC Bayern Munich
Krt online statistikat ka ei näe
Tagamehi nagu polekski.