Egert kirjutas:Kris kirjutas:Siena palkas endale Sanikidze, asi nüüd ametlik. Küllaltki sarnased mängijad Kanguriga, loodan et meie mees päris pingile ei jää (samas eks Euroliiga tase vajab ikka vastava taseme komplekteerimist ka).
Kahjuks ei ole Siena poolt kuulnud mitte ühtegi sõna Kanguri kohta, eriti peale peatreeneri vahetust. Ma kardan, et ta võib uuesti kuskile laenule minna.
Tsitaat tänasest leheartiklist: Garanteeritud leping
Kangur kergitab loori mullu sõlmitud kolmeaastaselt kontrahtilt. "Selle lepingu juures oli algusest peale selge, et esimese aasta veedan ma Vareses laenul. Kaks järgmist hooaega, mis nüüd algavad, on aga garanteeritud lepinguga. Agendi sõnul ma muretsema ei pea," selgitab ääremängija.
Kas garanteeritud leping tähendab, et klubi ei tohi mängijat vastu tolle tahtmist välja laenata? Kangur noogutab. "Põhimõtteliselt küll. Klubi võib mulle pakkuda võimalust kusagil mujal mängida, aga sundida selleks ei saa."
Lisaks helistas Kangurile pärast hooaja lõppu Luca Banchi, kes tol hetkel oli veel Siena abi-, nüüd aga juba peatreener, ja ütles:. "Sügisel näeme!" Kõik märgid näitavad, et sügisel algab Sienaga koha ründamine Euroliiga 16 parema seas.