Jalgpall
Re: Jalgpall
Võib-olla mulle tundub valesti, aga kas see mitte härra Pohlak isiklikult ei ole?
Loodan, et see oli (põhjendamatu) sarkasm. Aivar Pohlaku hääle võiks ju ära tunda...?marxx762 kirjutas:Mingi Giga jalkapede on Kaljuveeri kõrvale täna orgunnitud ikka...
ei old sarkasm, mõtlesin pikalt kas tegu on lamba vestiga või mitte, igatahes ma loobusin mängu vaatamisest, kuna üks erutus rohkem kui teine. Ja tummfilmi ei viitsi ka vaadata.Marcus kirjutas:Loodan, et see oli (põhjendamatu) sarkasm. Aivar Pohlaku hääle võiks ju ära tunda...?marxx762 kirjutas:Mingi Giga jalkapede on Kaljuveeri kõrvale täna orgunnitud ikka...
haha, see ju puht hullus mida puldis tehakse ...
Kaljupeer on ka ikka suhteliselt jubeAlex kirjutas:haha, see ju puht hullus mida puldis tehakse ...
nagu mingid allasutuse allasutuse suvepäevad oleks. Nii halb, et juba nagu oleks veel .....................halvemAlex kirjutas:haha, see ju puht hullus mida puldis tehakse ...
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Täielik koomika see tandem seal :irw
Jalka kohta oskab ainult nii palju öelda, et
"Mart Poom on õnnelik, kõik on õnnelikud !"
"Mart Poom on õnnelik, kõik on õnnelikud !"
see oli jah täna päris humoorikas kommentaar. Mõned asjad, mis kõlama jäid:
*nagu Gustav Ernesaks
*nagu riia rong mõne mehe unistustes
ei, naerda sai:D
*nagu Gustav Ernesaks
*nagu riia rong mõne mehe unistustes
ei, naerda sai:D
Mis te torisete nüüd. Tore, et Eesti võitis ju.
Tõsi. Värav ise oli pärl.
- kasutaja123
- Kasutaja
- Kontakt:
Ei saa mina aru, miks raisati 23 miljonit naela mehe peale, kelle järele otsest vajadust üldse kohe mitte pole. Kagawa, Rooney ja RVP platsile mahutamine on päris kena töö. Pigem oleks võinud osta mõne äärekaitsja, karta on, et varsti hakkab sealt rebenema.Egert kirjutas:Van Persie ManU-sse, vot see on kõva sõna!! ManU-l on olnud probleeme sellega, et ei suudeta väravaid lüüa, loodetavasti nüüd see laheneb.
Lisaks on meeskonnas veel ründajad Welbeck, Chicharito ja Berbatov. Tõsi, viimane läheb küll ilmselt minema, aga siiskil.
Minu arust oli just vahelduseks tore kuulata sellist kommentaari nagu pakkusid Kaljuveer-Pohlak. Vähe tähtis, lõbus jalgpall, euroopa mõistes ikkagi tugeva satsiga. Kalkunist on ammu juba paha olla ja Tiisleri analüüsiv kommentaar polekski ehk sobinud, niiet naeru ja nalja saatel Eesti jaoks see mäng ideaalselt lõppes.
Premm jätkus sealt kus pooleli jäi, liverpool sai oma paki kätte ja arsenal ei suutnud enamat 0-0 viigist.