Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
Õnnitleks siis Rocki taaskord hõbedaste medalite üle.
Selle kohta on nii mõnedki vanasõnad:tonii kirjutas:Õnnitleks siis Rocki taaskord hõbedaste medalite üle.
Laskmata varest kotti ei panda.
Enne mune muna siis kaaguta.
St enne kummagi meeskonna mängu nägemist, ei julge mina küll veel midagi sellist väita.
Ma ei tea kuidas teised, aga mina olen selle hooaja rosteriga rahul. Ainuke küsimärk on Glasser. Teiste leegionääride kvaliteeti ma usun.
Kui nüüd veel Skele ka ikkagi jääks...
Kui nüüd veel Skele ka ikkagi jääks...
"Siin ilmas pole midagi kindlat peale surma ja maksude".Benjamin Franklin
Ka mulle tundub hetkel seis lootustandev,aga eks varsti paistab mis tegelikult toimub.
Küsimusi ju jagub-kas Bamba on jätkab sama hooga,uus tagapaar,Keerlese come back,sisekliima
Küsimusi ju jagub-kas Bamba on jätkab sama hooga,uus tagapaar,Keerlese come back,sisekliima
-
- Kasutaja
G-Wilk ka sees nüüd VTB-s.
http://www.vtb-league.com/en/team/kalev.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vtb-league.com/en/team/kalev.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
KML-EUROCUP-VTB
Ma ütleks, et see muna on juba munetudjaps kirjutas:Selle kohta on nii mõnedki vanasõnad:tonii kirjutas:Õnnitleks siis Rocki taaskord hõbedaste medalite üle.
Laskmata varest kotti ei panda.
Enne mune muna siis kaaguta.
St enne kummagi meeskonna mängu nägemist, ei julge mina küll veel midagi sellist väita.
No eks ma lihtsalt emotsiooni pealt sellise väite tõin, aga kipub küll nii minema. võib-olla lihtsalt ei tule 4-0.
Ma ise usun ,et Bamba saab ainult paremaks minna ning arvan ,et on ka seda teinudraiguu13 kirjutas:Ka mulle tundub hetkel seis lootustandev,aga eks varsti paistab mis tegelikult toimub.
Manchester City
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Üks usutlus Kuusmaaga VTB lehel.
http://www.vtb-league.com/en/news/we-wi ... ercent.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vtb-league.com/en/news/we-wi ... ercent.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Mis sellest Abbotist saanud on ? Pidi ju Täna siia jõudma , aga pole ühtegi uudist , et oleks ka siia jõudnud..
isegi kui täna jõudis, siis mis sa arvad, ikkagi Eesti spordimeedia...Jurtsenko ei suutnud isegi vana sõbra Andres Sõbra juurde Tarvas Cup`ile kedagi saata, räägimata siis Tallinna lennujaama? ikkagi pühapäev on puhkepäev, isegi eilsed uudised tulid läbi siinse foorumi ja VTB kodulehe, mida siis õhtuks suudeti kopeerda delfisse, postmehesse ja õhtulehte, kusjuures viimased kaks vast võtsidki uudise delfist, kellele siinse foorumi üks kasutajatest(nime ei mäleta) lingi saatis!Soho kirjutas:Mis sellest Abbotist saanud on ? Pidi ju Täna siia jõudma , aga pole ühtegi uudist , et oleks ka siia jõudnud..
-
- Kasutaja
Neid tuleb ju siia nii palju, et jõuad sa siis kõigist uudist teha.Soho kirjutas:Mis sellest Abbotist saanud on ? Pidi ju Täna siia jõudma , aga pole ühtegi uudist , et oleks ka siia jõudnud..
No ajakirjanikud teevad 24/7 tööd..
Mujal maailmas vähemalt vb jah Eesti omad laisad ei viitsi teha..
Millegipärast ongi nii, et kui mingit uudist vms. ootad , siis ei tule seda kuskilt , aga kui mingit tatti vaja pritsida on kohe kõik ajakirjanikud kallal olenemata kohast ja kellaajast
Mujal maailmas vähemalt vb jah Eesti omad laisad ei viitsi teha..
Millegipärast ongi nii, et kui mingit uudist vms. ootad , siis ei tule seda kuskilt , aga kui mingit tatti vaja pritsida on kohe kõik ajakirjanikud kallal olenemata kohast ja kellaajast
Nonii, Valdmaa kunagi rääkis, et tema meelest ei tohiks meeskonnas üle poole mängijatest välismaalased olla... Paistab, et sellele piirile on nüüd päris lähedale jõutud, eeldusel, et enamik senivärvatutest ka jäävad. Eks näis siis, kas sellest ka VTB liigasse püsima jäämiseks piisab?
kuidas selle püsimajäämisega on üldse?kas 2 grupi viimased langevad kohe välja , ning eelviimased mängivad omavahel ja kaotaja langeb ka välja?(kuskilt olen kuulnud , et on nii )
ss
Väljakukkumist vist otse pole, aga langetakse kvalifikatsiooniturniirile.
See pidev välismaalaste arvu üle virisemine jääb mulle küll sügavalt arusaamatuks. Keegi ei keela kohalikel jalad kõhu alt välja võtta ja mängima hakata või olen ma millestki valesti aru saanud? Miks peaks rahvusvahelisi liigasid amatööride tasemel mängivate meestega mängima?
See pidev välismaalaste arvu üle virisemine jääb mulle küll sügavalt arusaamatuks. Keegi ei keela kohalikel jalad kõhu alt välja võtta ja mängima hakata või olen ma millestki valesti aru saanud? Miks peaks rahvusvahelisi liigasid amatööride tasemel mängivate meestega mängima?