Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
Mees oli ise küll väga kange olemise ja mureliku näoga. Samuti teeb murelikuks Kuusmaa kommentaar Bamba kohta.
Ennustan, et vähemalt kaks meest saadetakse ära. Kes? Seda näitab aeg.
Kõige naljakam on see, et isegi Tarvas sai omale korraliku musta viskaja, aga meie leiame ainult mingeid sante.
Ma arvan, et seda Bamba värkki väga tõsiselt ei tohiks võtta, eks temaga räägitakse nüüd korralikult, et mees ikka tööle hakkaks. Konkurents on lihtsalt see aasta tal suur, peab minutid väljateenima. Väga s*tt oleks kui Bamba ära saadetaks nüüd, siis hakka veel uut C'd ka otsima.TDK kirjutas:Mees oli ise küll väga kange olemise ja mureliku näoga. Samuti teeb murelikuks Kuusmaa kommentaar Bamba kohta.
Ma nüüd ütlen kohe alustuseks ära, et mängu eile ei näinud. Eks täna siis vaatab üle.
Aga.
Esiteks, Abbott kange ja mureliku näoga? Ta ju alles paranes miskist pisivigastusest ja see oli tal ju üldse esimene mäng, eks ta juba sellepärast end pisut hoidis. Teiseks- ära ja ära. Nüüd siis asi niikaugel, et kui Bambal ei tule üks treeningmäng välja, siis siin juba kisatakse, et ära. Võiks vähe hüsteeriata seda asja võtta, konkurents teeb tugevamaks mitte vastupidi. Glasseriga on asjad vist selged, aga eks näis, mida otsustatakse. PG-d on ikkagi meeletult kergem leida turult, kui korvialuseid mehi ning ei soovita ju viskavat PG-d nagu mina olen aru saanud, vaid seda, kes korralikult mängujuhtimist jagab.
Aga.
Esiteks, Abbott kange ja mureliku näoga? Ta ju alles paranes miskist pisivigastusest ja see oli tal ju üldse esimene mäng, eks ta juba sellepärast end pisut hoidis. Teiseks- ära ja ära. Nüüd siis asi niikaugel, et kui Bambal ei tule üks treeningmäng välja, siis siin juba kisatakse, et ära. Võiks vähe hüsteeriata seda asja võtta, konkurents teeb tugevamaks mitte vastupidi. Glasseriga on asjad vist selged, aga eks näis, mida otsustatakse. PG-d on ikkagi meeletult kergem leida turult, kui korvialuseid mehi ning ei soovita ju viskavat PG-d nagu mina olen aru saanud, vaid seda, kes korralikult mängujuhtimist jagab.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Abbottil ei olnud pisivigastus, vaid tal jäi samuti hooaeg vahele nagu Glasseril.Rix kirjutas:Ma nüüd ütlen kohe alustuseks ära, et mängu eile ei näinud. Eks täna siis vaatab üle.
Aga.
Ma mõtlen seda, miks ta Soomes ei mänginud.Egert kirjutas:Abbottil ei olnud pisivigastus, vaid tal jäi samuti hooaeg vahele nagu Glasseril.Rix kirjutas:Ma nüüd ütlen kohe alustuseks ära, et mängu eile ei näinud. Eks täna siis vaatab üle.
Aga.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Abbotti puhul oligi kõige murelikum tema kangus - nagu paar käiku oleks puudu. Loodan et tõesti esimese mängu asi, ja täna juba parem. Ehk saab täna mõne viske ka, ja sellega kindlust rohkem
Mis Bambasse puutub siis mees näitas mitu korda tagameestele,et nad talle üles korvi kohale sööte annaks vb sealt see tujutsemine aga nagu juba räägitud,treening mäng.
Jah, ja samuti kui oli Glasser PG, siis ei näidanud ta kombinatsioooni numbrit, ja Bambale see ei meeldinud.eqy2k kirjutas:Mis Bambasse puutub siis mees näitas mitu korda tagameestele,et nad talle üles korvi kohale sööte annaks vb sealt see tujutsemine aga nagu juba räägitud,treening mäng.
Pikkadest nüüd vaevalt kedagi koju saadetakse. Vähemalt ma loodan nii. Tagaliini vahetuste peale võib ju mõelda aga siis peaks kohe parem variant võtta olema.
Täna live ülekannet suht palju tahta vist .. Delfi tiim tundub Rakveres täna olevat..
Viimati muutis Soho, 25 Sept 2012, 20:23, muudetud 2 korda kokku.
-
- Kasutaja
Poolaeg 36:34 Kalevile. Keerleselt 10, Bambalt 7 ning Abbottilt 6 sanga.
KML-EUROCUP-VTB
Kuidas mäng lõppes?
Manchester City
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
Miami Heat
San Anotnio Spurs
Michael Schumacher
70-76 kaotus. Keerles 16p, Bamba 14p, Abbott 10p.
Viimati muutis Egert, 25 Sept 2012, 21:16, muudetud 1 kord kokku.