Ütleks siis ise ka midagi tarka?Marcus kirjutas:Tarkade klubi, pange oma postituste tsitaadid ühte kohta kokku ja toimetage Kuusmaale... No täpselt sellised vennad, kes mõhkugi ei jaga ja siis õllekannu tagant seletavad ja õpetavad.
Selles suhtes, et kui ei mõista mängu eriti hästi, siis pole mõtet ka siin ju täiesti huupi oma lollust demonstreerida?
Hooaja üldarutelu
Re: Hooaja üldarutelu
Täpselt nagu palutult mu jutu tõestuseks...Siimu kirjutas:oioioi, keegi on lõvipirukaid täna söönud?
Ma olen sellest juba rääkinud, kuid paljud teist kahjuks loevad ainult seda, mida tahate lugeda. Argumente, mis teie arvamustega ei ühti, enamjaolt ignoreeritakse.Egert kirjutas:Ütleks siis ise ka midagi tarka?
Viimati muutis Marcus, 30 Sept 2012, 15:25, muudetud 1 kord kokku.
Mida mäng edasi seda hullemaks ainult läheb. Kaitses magatakse koguaeg totaalselt maha või vahitakse niisama ja ei viitsita kätki tõsta.
WILKINSON 3PUNKTI!!!! VAHE AINULT 5
-
- Kasutaja
Juba on vahe alla -10. Frank on tubli ja üritab mängida! Ty mängib oma 4 veaga siiamaani. glasser koju minema .
Arbet on hea poiss.
-
- Kasutaja
Arbet ,super mäng. Millised läbiminekud, selliseid pole tema poolt ammu näinud
pall juba enam vähem liigub
Üldkokkuvõttes võib korvialusega rahule jääda, PG koht jääb nõrgaks.
-
- Kasutaja
viimane 10 min on mängitud normaalselt, aga enne seda 0 mäng. Mis see nüüd oli siis? hmm kohe kui kiidad teevad saasta!
oi lõpp mängiti ikka niimodi maha
Dorbek tegi seal midagi
Dorbek hoidis lauavõitluses vastasel käest kinni.
siis viskas ise pikali ka veel