Väga positiivne, statistika järgi halbu asju nii väga ei näe.
Positiivse poole pealt tundub väga kena mäng olevat.
Scott ja Jelic täitsid mu ootused, Frier lõpuks ometi mängis , ühesõnaga tublid
TDK kirjutas:Väga positiivne, statistika järgi halbu asju nii väga ei näe.
Positiivse poole pealt tundub väga kena mäng olevat.
Scott ja Jelic täitsid mu ootused, Frier lõpuks ometi mängis , ühesõnaga tublid
Sa ei näe 17 pk's midagi negatiivset , vastaste 8 vastu.
Ootaks väga kohalolijate kommentaare.
Kriisa viimased 3-4 mängu tublisti enda peale võtnud ja tublilt üle 10 ppg.
Võit on juu tore,aga selles midagi väga positiivset näha on ju ilmne lollus...me võitsime balti liiga yhte peksupoistest,keda isegi rock kylas mõnusalt kottis ja meie võitsime neid lausa 2 punniga,aga peaasi et võit ikkagi.
marxx762 kirjutas:Häbi kohe Faustost. saada suhu 132-86, tekib küsimus, kas nad kaitses kah olid või üritasid aint rünnata?
MA arvan et seekord oli neil taktikaks ryndamine(ykskõik kui palju vastane viskab, meie viskame ikka rohkem) kuid paistab et seekord lõikas nende treener paari vahetusega näppuXD
Järgmine kord proovivad kaitsetaktikat ennustan juba seisu ära: 21 - 89 Fausto kahjuks
Kaunase Žalgiris sõlmis lepingu Damir Markotaga. 209 pikk horvaat peaks Leedumaale saabuma täna õhtul. Leping on hooaja lõpuni. Markota oskab hästi sööta ning omab head kolmest, suurimateks miinusteks loetakse tema nõrka kaitsemängu ning suhtumist.
Järgmiseks hooajaks tahab Zalgiris tagasi Tadas Klimaviciust, kes praegu mängib Kreeka meistriliigas AEL 1964 meeskonnas. Klimavicius mängis hooaja alguses Zalgirise koosseisus ka ULEB suveliigat.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions