Ma küll palju sixersi mänge eelmine hooaeg ei näinud, aga niipalju panin tähele, et neil oli juba siis kõvasti potensiaali. Iggy äraandmine oli kindlasti väga julge otsus, kuid usun ise ka, et pigem tehti samm edasi, sest nüüd on neil ka laua all päris kõva jõud olemas. Iggy taolisi mängijaid, kes oskavad sisse murda ja visata on liigas väga palju, kuid korralikke tsentreid kõvasti vähem. Sixersis piisavalt viskajaid.michaelEP kirjutas:Mis ootused kellegi uueks hooajaks on? Ise ootan päris palju oma all-time lemmik meeskonnalt Sixersilt. Kui algul tundus mulle et Iguodala kaotamisega on ehk sammuke tagasi astetud, siis nüüd näend asju vähe teise nurga alt. Jrue Holiday ja Evan Turner näitasid juba eelmisel hooajal head kvaliteeti, nüüd on tagaliini veel Jason Richardsoni näol kogemust juurde toodud. Olulisim lisanduja on loomulikult liiga TOP3 tsentri hulka kuuluv Bynum, kes annab 76ersile tugevuse ka korviall. Lisaks veel äärtele noor ja plahvatusliks Thaddeus Young, Spencer Hawes, Dorell Wright. Keskmängija kohale võib sekkuda ka Kwame Brown. Tagaliini annab tugevdust juurde hea viskekäega Nick Young.
Kui Bynum suudab vigastusi vältida ja Holiday ja Turner suudavad veel sammu edasi teha - miks mitte võidelda konverentsi finaalikoha eest
Bynum'iga on aga see jama, et ta on suht õrnake ja kupli vahel pole ka kõik korras. Kui ta suudab vigastusi vältida ja vähem lolli mängida, siis võib sixer ohtlik meeskond olla. Minu arust on Bynum NBA-s nagu jalkamaailmas on Balotelli. Annet on sitaks, aga mõistus on nagu lapsel.
Finaali jõudmiseks peab küll sixers ikka end kõvasti ületama. Usun siiski, et Heat hakkab seal domineerima.
Dallase fännina pean see hooaeg ikka Knicksi ka päris kõvaks ja usun, et nad teevad kindlasti sammu edasi jõudes top4 meeskonna hulka. Kidd'i näol saadi endale ikkagi väga tark ja kogenud mängujuht. Lisaks ka Chandler, kes lisaks Kiddile mängis Dallase meistritiitli saamisel suurt rolli. Pole veel mõtet Melo'st ja Amare'st rääkida. Sellistele vendadele ongi vaja platsile just korralikku ja hm kuidas öelda, respekteeritud mängujuhti, keda nad austavad ja kuulavad. Ning lisaks Heatile, Sixersile, Knicksile veel Celtics, Bulls, ja miks ka mitte Nets, Pacers ja Atlanta, kes võivad päris kõva konkurentsi pakkuda. Üle aastate tundub Ida ikka päris võrdne olevat.
Magic aga vast kõige suurem laguneja..