Pal kirjutas:Kangur näitab korralikku mängu. Kuid siin kõik teadjad mehed/naised koos ja oskate vb öelda, miks Kangur enam nii palju ründelauas ei käi? Kui ta veel Kalevis mängis, siis meenuvad tema lennud ründelaua järgi, mis tihti ka ilusate punktidega lõppesid. Eesti koondises ta ei saagi väga kuskilt kaugelt hooga tulla, sest peab nr 4 ja 5 mängima ja seega korvi all võitlema.
teine teema on see, et temalt lihtsalt ei oodata seda.
Lisaks veel, MPS fännid on hetkel vaid rahul kanguri ja Hacketiga...
Kui MPS mängujuhid niiväga ise ei ajaks oma asju, siis oleks kangur veel kasulikum,
Siena ei ole kanguri lagi-see on minu arvamus.Või vähemalt võiks ta olla seal klubis väga kandavt rolli mängiv mees.
Oli ikka lõpp Aga nagu juba ka kommenteerisin, Maccabi korvpalli on ilus vaadata. Atraktiivne korvpall. Palli ülikiire ületoomine, alati selline kuidas öelda "ründav" korvpall (kui võimalus, siis läbiminek). Oleks vaid meil sellised kiired tagamehed
Valus kaotus Sienale, ma kujutan ette järgmine kord on Maccabiga hoopis raskem, Malcolm Thomas on varsti dominaator Euroliigas, kui vähegi rohkem harjub eurokorvpalliga, väga üllatav et ta NBAst välja jäi üldse pärast võimsat esitust Suveliigas.
Siena vajaks praegu sellist head ja õiget mängujuhti. Oleks Sienal korralik mängujuht(vähemalt üks), võiks Siena mängida kindlasti paremat mängu kui praegu. Liiga palju isetsemist on mu arvates, just tagamängijate esituses.
Krt Kangur oleks võinud viimasel veerandil varem sisse saada, Sanikidze alustas neljandat hästi, aga lõpp vajus ära. Kangur jättis väga soliidse mulje - Ise üleliigselt ei punni ja mängib meeskonna eest. Usun, et Kangurist saab see hooaeg veel seal üks tähtsamaid mängijaid. Pangu edasi!