Soho kirjutas:Kui rahvas ei tule saali , siis on järelikult mängu vaatamise hind sellega , mis väljakul toimub liiga kallis..
Ehk meeskond saab 30 lutti ja hind on kirves..
Pileti hinnad tuleks veits alla lasta, mis tooks ehk rohkem inimesi saali ja raha tuleks see läbi ikka enam vähem sama palju. Ainult selle 1000 asemel on 2000 saalis..
St. kui 5€ piletiga tuleb 2x rohkem rahvast , kui 10€ piletiga .. on ju tulu sama ainult publikut oleks rohkem ..
Mulle näib, et klubide juhtkonnad ei taha hinnaküsimust üldse probleemiks pidada (ise jõukatena ei mõista tavainimesi?). Kui Tartus toimus publikuarvu suur langus, siis sealsed juhid ja Kullamäe ka rääkisid tasemelanguse ja netiülekannete mõjust, rahva tüdimusest jm, millel oli muidugi ka mõju, aga jätsid täiesti kõrvale asjaolu, et piletihind ei vastanud enam majanduskriisi tekitatud oludele ja nõrgenenud meeskonna atraktiivsuse vähenemisele. Eks psühholoogiliselt on muidugi teenusepakkujal alati raske hinda alandada ja ostjal (publikul) raske hiljem hinnatõusuga leppida, kui hinnaalandus-eksperiment nt läbi kukub.
Marttile: ma olen ülikoolis muuhulgas ka majandust ning majandusajalugu tudeerinud ja kinnitan sulle, et rikkad riigid ei saanud jõukaks siseturule suunatud kaupade hindade tõstmise abil, vaid see käis vastupidi, ja et mida kõrgem hinnatase on võrreldes rahva ostuvõimega, seda negatiivsemat mõju see majandusarengule omab (lisaks käesoleva hetke suuremale vaesusele ei jää üle küllalt vahendeid tootmise ja innovatsiooni ergutamiseks). Kuna see on tegelikult tõesti juba teemaväline jutt, siis kui sul tekib veel originaalseid ideid
majanduse ja rahanduse toimimise või kommunismi olemuse kohta, siis pane need juba mulle privaatposti ja räägime edasi.