Korpallli särgi numbrid
Korpallli särgi numbrid
Uurin, et mis alusel on kasutusele võetud särgi numbrid 4 -15?
Täna!
Täna!
- kalevcramo
- Kasutaja
Re: Korpallli särgi numbrid
ilmselt kohtunike käemärkidega seotud, 1,2 ja 3 on ju skoori puhul kasutusel ja tundub loogiline, et siis järgmised, võimalikult väiksed numbrid, et oleks vb lihtsam näidata vms.
aga miks ei võind seda küsimust vaba teema alla esitada?
aga miks ei võind seda küsimust vaba teema alla esitada?
4.3.2 Iga võistkonna liikme särgi esi- ja tagaküljel peab olema lihtne ühevärviline ja särgi suhtes
kontrastvärvi number
•võistkond peab kasutama numbreid neli (4) kuni viisteist (15). Siseriiklikel võistlustel
võib Rahvuslike Korvpalliliitude nõusolekul kasutada ükskõik milliseid maksimaalselt
kahekohalisi numbreid;
- kalevcramo
- Kasutaja
aga ma saan aru, et ta küsis just MIKS on 4-15, miks on jäänud välja nr-d 1-3 ja 15 - .....
1-3 sellepärast, et need on kohtunike käemärgid juba olemas, et ei ajaks lauakohtunikke segadusse..kalevcramo kirjutas:aga ma saan aru, et ta küsis just MIKS on 4-15, miks on jäänud välja nr-d 1-3 ja 15 - .....
Ja 15+ ei saa kasutada kombinatsiooni rusikas (10) + 5 sõrme.Invisibl3 kirjutas:1-3 sellepärast, et need on kohtunike käemärgid juba olemas, et ei ajaks lauakohtunikke segadusse..kalevcramo kirjutas:aga ma saan aru, et ta küsis just MIKS on 4-15, miks on jäänud välja nr-d 1-3 ja 15 - .....
-
- Kasutaja
16-19 saab kasutada küll, kui tead reegleid ja oskadAlan kirjutas:Ja 15+ ei saa kasutada kombinatsiooni rusikas (10) + 5 sõrme.Invisibl3 kirjutas:1-3 sellepärast, et need on kohtunike käemärgid juba olemas, et ei ajaks lauakohtunikke segadusse..kalevcramo kirjutas:aga ma saan aru, et ta küsis just MIKS on 4-15, miks on jäänud välja nr-d 1-3 ja 15 - .....
•võistkond peab kasutama numbreid neli (4) kuni viisteist (15). Siseriiklikel võistlustel
võib Rahvuslike Korvpalliliitude nõusolekul kasutada ükskõik milliseid maksimaalselt
kahekohalisi numbreid;
kahekohalisi numbreid;
Decrease your exam stress by using our latest Dumps 700-501 and best quality braindumps 350-029 and fcc We provide with 100% pass guarantee along with www.pittstate.edu and Southern California University of Health Sciences