Neptunas vs. BC Kalev/Cramo
Nii vaatasin ära ja muljeid siis:
Jelic tegi head tööd, Frieri donk oli hea..ja fännide kohta, super töö võõrsimängus ja noh Neptunase fänne oli vähemgi kui Kalevi omi seal Olen tähelepannud, et võõrsimängudes on Kalevi fännid alati tegijad jne, aga miskipärast kodus jääme vaikseks..vähemalt viimane Rocki mäng tundus nii.
Jelic tegi head tööd, Frieri donk oli hea..ja fännide kohta, super töö võõrsimängus ja noh Neptunase fänne oli vähemgi kui Kalevi omi seal Olen tähelepannud, et võõrsimängudes on Kalevi fännid alati tegijad jne, aga miskipärast kodus jääme vaikseks..vähemalt viimane Rocki mäng tundus nii.
Njah,mina ise olin esimest korda sellise fännireisiga kaasas ning jäi väga hea mulje,kindlasti kordan seda yritust.Rahvast oleks ka raudselt rohkem kaasa tulnud,kui mäng oleks toimunud nädalavahetusel,sest antud juhul tuli võtta ikka kaks vaba päeva.Uutest meestest Jelic on pull kuju,kuid mängus tiba nagu aeglane.Scott-ist ei saanud erilist aimu,kuid tundub tiimi rohkem sobivat kui Parmer.
neljapäeval riga tuled?pebeetu kirjutas:Njah,mina ise olin esimest korda sellise fännireisiga kaasas ning jäi väga hea mulje,kindlasti kordan seda yritust.Rahvast oleks ka raudselt rohkem kaasa tulnud,kui mäng oleks toimunud nädalavahetusel,sest antud juhul tuli võtta ikka kaks vaba päeva.Uutest meestest Jelic on pull kuju,kuid mängus tiba nagu aeglane.Scott-ist ei saanud erilist aimu,kuid tundub tiimi rohkem sobivat kui Parmer.
oh viitsid siis tulevikus veel nii filmida jne? Väga kõva oli igatahes..kunagi kui tallinna kooli või elama tulen üritan ka kindlasti vähemalt fännklubiga liituda..pebeetu kirjutas:Njah,mina ise olin esimest korda sellise fännireisiga kaasas ning jäi väga hea mulje,kindlasti kordan seda yritust.Rahvast oleks ka raudselt rohkem kaasa tulnud,kui mäng oleks toimunud nädalavahetusel,sest antud juhul tuli võtta ikka kaks vaba päeva.Uutest meestest Jelic on pull kuju,kuid mängus tiba nagu aeglane.Scott-ist ei saanud erilist aimu,kuid tundub tiimi rohkem sobivat kui Parmer.
oot misasja see neljap juba ask'i mäng w