Ookeani tagune liiga (NBA)

Üleüldine korvpallijutt
Kasutaja avatar
raido41
Kasutaja
Kontakt:

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas raido41 »

mavs kirjutas:Mu hooajaeelne ennusus, kus ma pakkusin et Knicks on see hooaeg väga kõva meeskond, pidas paika. Tõesti, sügavust on palju ja krt endal ka oli ikka nukker seda Chandleri dunk'i üks neli minutit enne lõppu vaadata.
Dallasele aga pakuti tegelt võitu lõpus, kui Knicks aina mööda viskas. Kahjuks Mavs vastas samaga ning mingi 20 pallikaotusega ei võida isegi Eesti liigas mänge. Samas näidati sisu praegu ühe kõvema NBA meeskonna vastu ilma kahe oma põhimängijata.
Kiddi mängutarkust ja Chandleri möllamist lauas oli tõesti kurb vaadata. Aga mis teha, tuleb edasi liikuda. Knicks aga tundub olevat väga hea meeskond just playoffideks. Palju tarkasid veterane ja meeskond on palju paremini tasakaalus. Kaitse ei ole veel midagi erilist aga on märke, et kindlasti Iman Shumperti tulekuga ja hooaja edenemisega võib playoffides neist palju loota.

Mavericksi hooaeg ei tundu ka tulevad kõige süngem (lootest, et vigastuste ebaõnn tagasi tõmbub). Mayo ja Collison said ikka väga kehva mänguga hakkama aga hoolimata sellest jätkus ründerelvasid. Palli eest paremini hoolitsetakse ja meeskonnaga harjutakse, küll siis käib ka pallikaotuste arv alla. Collison on ikka half-courti mängides hädas. Õnneks Dirk tuleb ja päästab oma ISOdega ära. Marioni kaitse Melo peal (poleks Dahntay Jones pool õnnega ära päästnud oleks Melo täna öösel 45 punkti ka ära toonud) ja Dirki stabiilsus ründe osas ning oleks võinud Knicksiga ehk lõpuni välja võidelda. Vara veel küll öelda aga kaitse ei taha kuidagi areneda. Sedasi Westis kaugele ei jõua. Endisest kaitsetreenerist Dwane Caseyist on ikka puudust tunda.
Pilt
Kasutaja avatar
raido41
Kasutaja
Kontakt:

Kris kirjutas:Tema, ja Sloani puhul just vanus ja tervis see miks ma olen nende suhtes skeptiline. Jackson on 67, ja Sloan 70. NBA pole üks mäng nädalas, vaid 82 mänguline tihe hooaeg kus palju reisimist.
Minu arust ei ole Jacksoni põlv ka täielikult paranenud? Mis peaks veel asja eriti piinarikkaks tegema. Samas suvel vist ütles Knicksi pakkumisest ära ainult sellepärast, et nägi New Yorki olevat just mitte väga hästi kokkusobiv meeskond. Paberi peal Lakersi kohta seda küll öelda ei saa. Seega nagu tundub, et Phil ikka valmis tagasi tulema. Pealegi vaevalt Lakersi nii kiire otsuse oleks teinud kui ühelt neist pea kindlat jah vastust olemas ei olnud.
Pilt
Kasutaja avatar
Mihkel111
Kasutaja

Postitus Postitas Mihkel111 »

Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

Paljud Knicksi fännid kardavad, et kui Amare tuleb tagasi siis hakkavad asjad allamäge minema... statistika ütleb, et vaid 25% Knicksi korvidest tuleb 3 sekundi alast... Igavesti väljast sisse ei viska ja nii tiitleid ei võida. Ideaalne muidugi oleks kui Amare nõustuks pingilt tulema, aga vaevalt Woodsonil nii palju mune on.

Lakersi treeneri situatsioonist siis nii palju, et viga algas juba peale 2011 aasta play/offe kui Phil Jackson teatas loobumisest ja Jerry Buss otsustas täielikult Jacksoni süsteemist väljuda ning selle asemel, et jätkata loogilise valikuga ja määrata peatreeneriks Brian Shaw ( kes siis väidetavalt praegu ka variant C vms on) palgati Mike Brown kelle pädevuses kaheldi juba Cavaliersi aegadel.
Aga see selleks. See, et Brown nii vara lahti lasti oli minu silmis ainuõige otsus, kui oleks ootama jäänud võinuks tekkida olukord kus Lakers võidab neid keda peab, aga eliitide vastu ei saa, mis aga omakorda teeb keerulisemaks vallandada meest kelle satsil siiski rohkem võite kui kaotusi. Samuti mida varem seda parem, meestel on vaja ju kiirelt ümberharjuda.
Uue peatreeneri osas tundub, et Phil Jackson on valmis taas Lakersit juhendama ja fännid on väga väga elevil. Mina isiklikult ei arva, et see oleks hea variant Lakersile. Jacksoni viimane aasta Lakersis oli siiski suhteliselt inetu ja Jacksoni motivatsioon oli suur küsimärk. Samuti oleks kummaline kui Lakers pöörduks nüüd 1-3ks aastaks tagasi triangle offensi juurde, kui nad peale Jacksoni lahkumist selle täielikult välja juurida soovisid. Samuti ei muudaks see praegust olukorda, kus Nashi kasutegur on suur küsimärk ja mängitakse ainult positsiooni rünnakut. Samuti räägib Jacksoni vastu see, et triangle selgeks õppimine võtab aega väidetavalt vähemalt aasta... Jackson ise on muidugi nõus, võimalus 12. sõrmuseks ja ligi 20 milli aastats, miks mitte.

Mike Dantoni sobiks minu arust teoreetiliselt väga väga hästi sellele satsile, aga reaalsus on kahjuks teine. Asi kisuks lihtsalt liiga närviliseks, fännid ei respekteeri teda ja samuti oleks vaid aja küsimus millal neil Howardiga tekiks väiksem või suurem tüli.

Jerry Sloan oleks muidugi väga hea sobivus, aga ei ole sellekohta meedia midagi rääkinud, et Lakers neist huvitatud oleks või, et Sloan ise oleks. Vaevalt, et Sloan sellises vanuses sooviks sellise pingega töökohta ja juhendada selliseid egosi nagu Kobe ja Howard.

Eks see ilmselt Phil Jackson olema saab, aga sellega kaob Nashi mõte selles satsis ära ja Lakersil lihtsalt pole piisavalt häid viskajaid, et triangle toimima panna. Aga eks näis. Minu arust peaks Lakers signima vabaagendi Micheal Reddi kes on kogenum ja parem viskaja kui Jodie Meeks ning oma rotatsioone kasutama nii, et Nash mängiks koos vahetusmeeste ja ühe pikaga pidevalt pick&rolli ( ehk siis kui kobe pingil) ja kui Nash pingil siis mängida Kobe ja Howardiga triangelit. Mike Browni rotatsioon oli mängitada põhimehi 40 minti ja ülejäänud ajal olid korraga väljakul Steve Blake, Meeks, Ebanks ja Hill...
Kasutaja avatar
raido41
Kasutaja
Kontakt:

Lihtsalt tahtsin öelda, et hea postitus.
Pilt
Kasutaja avatar
tonii
Kasutaja

Postitus Postitas tonii »

Oskar8 kirjutas:Paljud Knicksi fännid kardavad, et kui Amare tuleb tagasi siis hakkavad asjad allamäge minema... statistika ütleb, et vaid 25% Knicksi korvidest tuleb 3 sekundi alast... Igavesti väljast sisse ei viska ja nii tiitleid ei võida. Ideaalne muidugi oleks kui Amare nõustuks pingilt tulema, aga vaevalt Woodsonil nii palju mune on.

Lakersi treeneri situatsioonist siis nii palju, et viga algas juba peale 2011 aasta play/offe kui Phil Jackson teatas loobumisest ja Jerry Buss otsustas täielikult Jacksoni süsteemist väljuda ning selle asemel, et jätkata loogilise valikuga ja määrata peatreeneriks Brian Shaw ( kes siis väidetavalt praegu ka variant C vms on) palgati Mike Brown kelle pädevuses kaheldi juba Cavaliersi aegadel.
Aga see selleks. See, et Brown nii vara lahti lasti oli minu silmis ainuõige otsus, kui oleks ootama jäänud võinuks tekkida olukord kus Lakers võidab neid keda peab, aga eliitide vastu ei saa, mis aga omakorda teeb keerulisemaks vallandada meest kelle satsil siiski rohkem võite kui kaotusi. Samuti mida varem seda parem, meestel on vaja ju kiirelt ümberharjuda.
Uue peatreeneri osas tundub, et Phil Jackson on valmis taas Lakersit juhendama ja fännid on väga väga elevil. Mina isiklikult ei arva, et see oleks hea variant Lakersile. Jacksoni viimane aasta Lakersis oli siiski suhteliselt inetu ja Jacksoni motivatsioon oli suur küsimärk. Samuti oleks kummaline kui Lakers pöörduks nüüd 1-3ks aastaks tagasi triangle offensi juurde, kui nad peale Jacksoni lahkumist selle täielikult välja juurida soovisid. Samuti ei muudaks see praegust olukorda, kus Nashi kasutegur on suur küsimärk ja mängitakse ainult positsiooni rünnakut. Samuti räägib Jacksoni vastu see, et triangle selgeks õppimine võtab aega väidetavalt vähemalt aasta... Jackson ise on muidugi nõus, võimalus 12. sõrmuseks ja ligi 20 milli aastats, miks mitte.

Mike Dantoni sobiks minu arust teoreetiliselt väga väga hästi sellele satsile, aga reaalsus on kahjuks teine. Asi kisuks lihtsalt liiga närviliseks, fännid ei respekteeri teda ja samuti oleks vaid aja küsimus millal neil Howardiga tekiks väiksem või suurem tüli.

Jerry Sloan oleks muidugi väga hea sobivus, aga ei ole sellekohta meedia midagi rääkinud, et Lakers neist huvitatud oleks või, et Sloan ise oleks. Vaevalt, et Sloan sellises vanuses sooviks sellise pingega töökohta ja juhendada selliseid egosi nagu Kobe ja Howard.

Eks see ilmselt Phil Jackson olema saab, aga sellega kaob Nashi mõte selles satsis ära ja Lakersil lihtsalt pole piisavalt häid viskajaid, et triangle toimima panna. Aga eks näis. Minu arust peaks Lakers signima vabaagendi Micheal Reddi kes on kogenum ja parem viskaja kui Jodie Meeks ning oma rotatsioone kasutama nii, et Nash mängiks koos vahetusmeeste ja ühe pikaga pidevalt pick&rolli ( ehk siis kui kobe pingil) ja kui Nash pingil siis mängida Kobe ja Howardiga triangelit. Mike Browni rotatsioon oli mängitada põhimehi 40 minti ja ülejäänud ajal olid korraga väljakul Steve Blake, Meeks, Ebanks ja Hill...
Sellepärast oligi Dallase vastu hea võit, kolmesed ei läinud, aga võideti ikka. NBA lehel ka kirjutas, et see näitas võistkonna sisu, kui võideti ka ilma ulmelise jumpshoot protsendita. Amar'e kohapealt, jah, ta oleks hea vahetusmees ... :lol:
Kris
Kasutaja

Postitus Postitas Kris »

Warriors vs Nuggets mäng vaadatud. 2 lisaaega. Ainult Warriors oskab sellist mängu kaotada, Nuggets pakkus võitu päris mitmel korral. Kõige valusamad olid Klay apsud 1OT lõpus - kiirustatud vise, eksimine mõlemal vabaviskel, ja Gallinarile vea tegemata jätmine. Kuigi Biedrins tegi üllatavalt hea mängu oma kohta, siis mängu teisel poolel kasutati ainult Lee/Landry eesliini (mis mõistetav ka kuna Biedrins on ründes päris null ja väga halb vabaviskaja), see aga andis võimaluse Nuggetsil lauas domineerida.

Mängu highlight oli Biedrinsi 2/2 FT. Saali reaktsioonist tundus nagu oleks meistritiitel tulnud. :lol: Usun et sütitas meeskonna hästi.
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

Kris kirjutas:Warriors vs Nuggets mäng vaadatud. 2 lisaaega. Ainult Warriors oskab sellist mängu kaotada, Nuggets pakkus võitu päris mitmel korral. Kõige valusamad olid Klay apsud 1OT lõpus - kiirustatud vise, eksimine mõlemal vabaviskel, ja Gallinarile vea tegemata jätmine. Kuigi Biedrins tegi üllatavalt hea mängu oma kohta, siis mängu teisel poolel kasutati ainult Lee/Landry eesliini (mis mõistetav ka kuna Biedrins on ründes päris null ja väga halb vabaviskaja), see aga andis võimaluse Nuggetsil lauas domineerida.

Mängu highlight oli Biedrinsi 2/2 FT. Saali reaktsioonist tundus nagu oleks meistritiitel tulnud. :lol: Usun et sütitas meeskonna hästi.
Mängu oli tõesti kogu raha eest, aga Warriorsi lapsikuid vigu oli lausa valus vaadata. Mängu jooksul oli neid juba päris palju, ning ühte mida sina ei maininud, aga mind ärritas oli see, et kui 4.veerandil Curry hoogu sattus, siis vaatamata sellele lasti otsustavaid hetki lahendada Jerret Jackil?????? Kahjuks tundub, et Mark Jackson on siiski parem kommentaator kui treener.
Kasutaja avatar
Mihkel111
Kasutaja

Lewis, LeBron, Allen, Chalmers, Bosh, Miller, Cole, Battier, Wade having a three-point shooting contest, as LeBron keeps score.
Wade wins. LeBron screams out in approval, for Wade representing the guys who can't shoot. Wade raising arms as he circles court.
Kasutaja avatar
Alan
Kasutaja

Postitus Postitas Alan »

Should Russell Westbrook be DPOY?

He's got a good case for himself. He's the only player that can hold Durant to under 30 points.
Kasutaja avatar
Marcus
Kasutaja

Postitus Postitas Marcus »

Alan kirjutas:Should Russell Westbrook be DPOY?

He's got a good case for himself. He's the only player that can hold Durant to under 30 points.
Hahaha, tõsi ta on. Durant ja teised võivad pingutada palju tahavad, aga koos selle mehega tiitlini ei purjeta.
KalevForever
Kasutaja

Postitus Postitas KalevForever »

D`antoni siis suus peatreener Lakersil.Isiklikult arvan, et kohutav valik.
Järjekordselt mees, kes pole midagi saavutanud.
Järjekordselt mees, keda suured egod ei austa piisavalt.
Mees kes ütlusest, et kaitsega võidetakse tiitleid ei arva midagi.
Aganohh, eks suured targad teavad paremini.
Kasutaja avatar
Marcus
Kasutaja

Postitus Postitas Marcus »

Kohutavaks valikuks seda nüüd küll pidada ei saa, kuid loomulikult ei ole see ka kindlustatud valik. Kõige üllatavam oli minu jaoks see, et kohe tehti 4-aastane leping.

Positiivne:
Hea läbisaamine staaridega.
Nash ja Dwight sobivad ta skeemi ideaalselt.

Negatiivne:
Ülejäänud meeskond ei sobi joonisesse.
Kaitse on teisejärguline, kuid just seal ongi Lakersi suurim potentsiaal, millest lähtuda tuleks.
Kasutaja avatar
Mihkel111
Kasutaja

KalevForever kirjutas:D`antoni siis suus peatreener Lakersil.Isiklikult arvan, et kohutav valik.
Järjekordselt mees, kes pole midagi saavutanud.
Järjekordselt mees, keda suured egod ei austa piisavalt.
Mees kes ütlusest, et kaitsega võidetakse tiitleid ei arva midagi.
Aganohh, eks suured targad teavad paremini.
+1
Ja kui veel arvestada, et Lakersi suurim probleem ongi olnud just kaitses...
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja

Postitus Postitas Karl »

Marcus kirjutas:Kohutavaks valikuks seda nüüd küll pidada ei saa, kuid loomulikult ei ole see ka kindlustatud valik. Kõige üllatavam oli minu jaoks see, et kohe tehti 4-aastane leping.

Positiivne:
Hea läbisaamine staaridega.
Nash ja Dwight sobivad ta skeemi ideaalselt.

Negatiivne:
Ülejäänud meeskond ei sobi joonisesse.
Kaitse on teisejärguline, kuid just seal ongi Lakersi suurim potentsiaal, millest lähtuda tuleks.

Nõustun eelnevaga, samas ma arvan et võti praeguse Lakersi edusse ongi just see, kui Nash ja Howard saadakse pick and rolliga efektiivselt toimima. Kobe pärast ma nii palju ei muretseks, sest tema teeb oma punktid nii ehk naa ära. Ainuke kellele ma Lakersis kohta ei näe on Metta, kui suudetakse tema kuidagi korralikult mängima panna siis võib Lakersit edu saata küll. Samas ma arvan et Metta tradetakse D'Antoni poolt varsti ära ja asemele tuuakse keegi valusa käega kolmesemees.
Vasta