Marcus kirjutas:Ei taha Dallaselt midagi ära võtta, kuid eks Knicksil tegi asja kindlasti kõvasti raskemaks back to back võõrsilmäng (tugeva satsi vastu). Vaevalt Dallasel muidu 114 punkti oleks lastud panna. Mayo on siiani ikka väga heas hoos olnud. Ütlesin enne hooaja algust juba, et ma ei saa aru nendest, kes hädaldasid selle meeskonna üle.
Kindlasti mõjutab see back-to back mäng ka mingil määral, kuid mitte väga palju.
Kidd ja Chandler tegid ikka väga kõvad mängud. Pigem võti oligi selles, et Marion suutis Melo mängu päris korralikult häirida.
Mayo on jah väga heas hoos ning Carterist on ka korralik snaiper saanud. Kui Nowitzki tagasi tuleb ja endale päris tihti double-teami tõmbab, siis jäävad ikka päris head snaiprid vabaks. Crowder rookie'na pani ka päris korralikult. West on see hooaeg ikka tõesti ikka väga tihe.
Vaatasin just huvipärast rookie reporte ja endalegi üllatuseks on monokulm seal alles 4 kohal?
KG mängu olen ma ainukesena näinud ning tema on ka suuresti põhjuseks miks Charlotte praegu idas 3-5 kohta jagav.
Nii, et kes on siin warriorsi ja blazersi fännid, siis mis mulje teile teie rookied Barnes ja Lillard jätnud on?