Tartu Rock

Üleüldine korvpallijutt
Kasutaja avatar
MarttiH
Kasutaja

Re: Tartu Rock

Postitus Postitas MarttiH »

http://sport.err.ee/korvpall/3b199db1-d ... 9f942ae8bb" onclick="window.open(this.href);return false; - väga sümpaatne härra.
Toronto Raptors
Tartu Rock
FC Bayern Munich
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

MarttiH kirjutas:http://sport.err.ee/korvpall/3b199db1-d ... 9f942ae8bb - väga sümpaatne härra.
muidu vb tõesti, aga sellise intervjuu põhjal kus mingi monotoonse häälega härra teksti tuimalt peale loeb, ei oska mina järeldusi teha. Panin peale 1 minutit kinni, kuna niiväga häiris. Muidu on kõva poiss küll !
And
Kasutaja

Postitus Postitas And »

Pole küll üldse Rocki fänn, aga peab tõdema, et Kullamäe on pigem keskpärased mängijad väga hästi kokku sulatanud. Tahaks näha, et Cramo (vähemalt paberi peal ja eelneva tausta põhjal potentsiaalikamad) mängijad ka niimoodi mängima saadaks, et BBL-s ja KML-s loputatakse vastaseid 20-30ga.
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

And kirjutas:Pole küll üldse Rocki fänn, aga peab tõdema, et Kullamäe on pigem keskpärased mängijad väga hästi kokku sulatanud. Tahaks näha, et Cramo (vähemalt paberi peal ja eelneva tausta põhjal potentsiaalikamad) mängijad ka niimoodi mängima saadaks, et BBL-s ja KML-s loputatakse vastaseid 20-30ga.
Nüüd võib tõdeda ,et see jääb kahjuks ainult meie unistuseks ,Kalev/Cramo sugust seltskonda ei suuda see treenerite seltskond küll mängima panna nii nagu me kõik näha tahaks.
vahka
Uus kasutaja

Postitus Postitas vahka »

Sattusin Tartu Postimehes peale kahele värskele loole enne kolmandat euromängu.

http://www.tartupostimees.ee/1046044/ro ... siletousu/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://tartukorv.postimees.ee/1045940/v ... es-kolmas/" onclick="window.open(this.href);return false;

Selge sõnumiga lood.
sequa
Kasutaja

Postitus Postitas sequa »

Huvitav, kes see "vana korvpallur " on, kes on pandud anonüümselt tartu postimehes arvamust avaldama??
japs
Kasutaja

Postitus Postitas japs »

sequa kirjutas:Huvitav, kes see "vana korvpallur " on, kes on pandud anonüümselt tartu postimehes arvamust avaldama??
Ma ei saa seda täie kindlusega väita, aga kas see mitte Vahur Kalmre pole (ja kui mitte tema üksinda, siis kamba peale)? Oleks nagu kuskilt läbi käinud? aga vb ka mitte.. ühesõnaga kindel pole.

Mul hoopis küsimus varasemaid euromänge delfist jälginutele, et kuidas seal kvaliteet oli (täna vist kohale ei jõua)?
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

japs kirjutas:
sequa kirjutas:Huvitav, kes see "vana korvpallur " on, kes on pandud anonüümselt tartu postimehes arvamust avaldama??
Ma ei saa seda täie kindlusega väita, aga kas see mitte Vahur Kalmre pole (ja kui mitte tema üksinda, siis kamba peale)? Oleks nagu kuskilt läbi käinud? aga vb ka mitte.. ühesõnaga kindel pole.

Mul hoopis küsimus varasemaid euromänge delfist jälginutele, et kuidas seal kvaliteet oli (täna vist kohale ei jõua)?
No minul pilt ikka hakkis täiega ja seisis vahepeal.
Kasutaja avatar
pebeetu
Kasutaja

Postitus Postitas pebeetu »

Minul Delfi ülekandega probleeme polnud,pilt oli sujuv ja korralik.Loodan,et täna läheb samamoodi :D
Kasutaja avatar
Sanro
Kasutaja

Postitus Postitas Sanro »

Minul oli samuti pilt ok ja liikus kenasti. Usun et härral kellel pilt "hakkis" kas netiühendus oli lahja või laadis parasjägu taustal alla täiskasvanute filme liiga agaralt.
Season to remember: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... f1B4HZjlYU" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasutaja avatar
MarttiH
Kasutaja

Postitus Postitas MarttiH »

Pilt hea, täiskasvanute filme ei tiri ja väga loodan, et võetakse lõpuks see teenitud võit ära.
Toronto Raptors
Tartu Rock
FC Bayern Munich
theundertaker
Kasutaja

Postitus Postitas theundertaker »

Ma loodan, et nad ikka saavad pähe selle mängu ja siis peaks kindel olema, et nad edasi ei saa ka!
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

theundertaker kirjutas:Ma loodan, et nad ikka saavad pähe selle mängu ja siis peaks kindel olema, et nad edasi ei saa ka!
Juku
Kasutaja

Postitus Postitas Juku »

theundertaker kirjutas:Ma loodan, et nad ikka saavad pähe selle mängu ja siis peaks kindel olema, et nad edasi ei saa ka!
Kõik Eesti meeskonnad ometi nii mannetult nagu Cramo ei mängi, et kõik mängud pähe saavad :D
Asjaajaja
Kasutaja

Postitus Postitas Asjaajaja »

Kui üks Eesti meeskond (Kalev/Cramo) on lootusetult saamatu, siis miks soovida seda ka ainsale meeskonnale (TÜ Rock), kes veel võib mingilgi moel sel hooajal Eesti lippu kõrgel hoida? Minu jaoks täiesti arusaamatu.
Vasta