Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Kalev
Kasutaja

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Kalev »

cramokalev kirjutas:Kullamäe: suurt võitu oli vaja, et hea emotsioon tagasi saada.See oli pealkiri postimehes.Kuusma tundub kullamäe kõrval nagu mingi tüüp kes on lusika nurka visanud.Ma olen oma analüüsi endale hoidnud aga lihtsalt enam ei saa.Rytas on väikse eelarvega euroliiga klubi aga seal tehakse 2x päevas trenni.Meie ei ole rytasest parem,et saaks lubada 1x päevas trenni endale lubada ja osadele tüüpidele vabu päevi anda.Oleks siis nii,et selle tulemusel näeks liidrite soolot nagu tarvases aga see ei vasta ju tõele.Mängitud on ikkagi kuusmaa joonise järgi ja tulemused on koledad.Romanov see zalgirise omanik ütles,et peatreenerid panevad eesmärgid endale ja mängijatele.Peatreenerid õpetavad oskusi ja skeeme mängijatele.Mulle näib,et kuusmaa on rahul kaotustega himkil mida on kerge tõestada.Aga tõsiselt pinda käib see suhtumine kus tüüp ütleb,et ta on olnud pehmo kuigi korvpallurid on tema skeemi järgi jooksnud ja kaotuse järel teeb mingeid meeleheitlike samme,et näidata justkui tema pole millestki süüdi.Ja kogu see jutt,et meil on kehvemad mängijad kes ei suuda midagi vastaste vastu on ära tüüdanid.Pärast igat kehva mängu alandab ta mängijaid ja annab mõista justkui nemad on süüdlased ja nende tasemega ei olegi võimalik võita.
Vabandust, aga su jutt on lihtsalt nii kuradi segane.
barons
Kasutaja

Postitus Postitas barons »

kas täna ei pidanud cramo kriisi nõupidamine olema? ametliku inffi pole, nagu ka teadet et Kuusmaa oleks vallandatud? kas eilne mitte teerullialla jäämine päästab treenerid? sibula eelmise nädala komentaarist võis küll välja lugeda, et kellegile võib teenistus meeskonnas lühemaks jääda, kui hooaja lõpp?
Kasutaja avatar
marxx762
Kasutaja

Postitus Postitas marxx762 »

Kolmapäev pidi minu mäletamist mööda see koosolek olema.
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

http://sport.postimees.ee/1049228/kalev ... aline-mang" onclick="window.open(this.href);return false;
Täna siis enne mängu Tarvaga on kriisikoosolek ja ilmselt siis kui täna peaks kaotus tulema on Kuusmaaga asi selge.
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

spartaklane kirjutas:http://sport.postimees.ee/1049228/kalev ... aline-mang
Täna siis enne mängu Tarvaga on kriisikoosolek ja ilmselt siis kui täna peaks kaotus tulema on Kuusmaaga asi selge.
"Lühidalt võib võtta kokku, et kuna võistkonna tulemusted pole pakkunud rahulolu ei meeskonna poolehoidjatele ega ka toetajatele, siis otsustati ühiselt panna paika uued ajakavad ja lühiajalised eesmärgid."

Meeskonna mänedžer Kaarel Sibul kinnitas Õhtulehele, et lühiajaliseks eesmärgiks on parandada kiiremas korras meeskonna mängupilti ning see ei ole seotud konkreetsete tulemustega järgnevates mängudes.
Mitte, et ma midagi sisuliselt vaidleks (ei pea vajalikuks esialgu kellegi lahtilaskmist) aga kas enam koomilisemat ja sisutühisemat avaldust annab välja mõelda? Koosolekul seati eesmärgiks parandada meeskonna mängupilti - vägev!
nojah
Kasutaja

Postitus Postitas nojah »

Ümarlaud :D
Elums
Kasutaja

Postitus Postitas Elums »

KalevRuus kirjutas:
spartaklane kirjutas:http://sport.postimees.ee/1049228/kalev ... aline-mang
"Lühidalt võib võtta kokku, et kuna võistkonna tulemusted pole pakkunud rahulolu ei meeskonna poolehoidjatele ega ka toetajatele, siis otsustati ühiselt panna paika uued ajakavad ja lühiajalised eesmärgid."

Meeskonna mänedžer Kaarel Sibul kinnitas Õhtulehele, et lühiajaliseks eesmärgiks on parandada kiiremas korras meeskonna mängupilti ning see ei ole seotud konkreetsete tulemustega järgnevates mängudes.
Mitte, et ma midagi sisuliselt vaidleks (ei pea vajalikuks esialgu kellegi lahtilaskmist) aga kas enam koomilisemat ja sisutühisemat avaldust annab välja mõelda? Koosolekul seati eesmärgiks parandada meeskonna mängupilti - vägev!

Selleks on Cramol vaja teha kriisi koosolek hooaja keskel, et panna eesmägiks meeskonna mängupildi paranemine! Päris koomiline :smash:
väike-tamma
Kasutaja

Postitus Postitas väike-tamma »

http://ohtuleht.ee/500566" onclick="window.open(this.href);return false; Ma ei tea paljud seda nüüd lugenud on aga mõnesosas on mu isal õigus.
maik
Kasutaja

Postitus Postitas maik »

väike-tamma kirjutas:http://ohtuleht.ee/500566 Ma ei tea paljud seda nüüd lugenud on aga mõnesosas on mu isal õigus.
Tänast koduliiga heitlust Rakvere Tarvaga ei tähtsusta Tammiste sugugi. "Sealt ei tule mingit mängu! Andres Sõber on lihtsalt suur jutumees ja endast väga heal arvamusel - tahab hirmsasti Kuusmaa kohta endale saada."

Vanamees sul kõvasti pettunud, et sa Tarvas läbi ei löönud? :D
väike-tamma
Kasutaja

Postitus Postitas väike-tamma »

Ei mitte seda. Sellel arvamusel oli ta juba enne minu sinna trennidesse minekut :D
KalevRuus
Kasutaja

Postitus Postitas KalevRuus »

väike-tamma, kui juba jutuks tuli, siis müts maha, et sa oma isikust pole siin saladust teinud. Tõsiselt. Mul endal pole au Su taati tunda aga õlut olen Kalevi hallis kossu vaadates ta letist tellinud aastate jooksul korduvalt. Ja juba enne kui ise kossu vaatama hakkasin, kuulsin oma vana käest, et tänapäeval ei osata üldse kossu mängida ja kuidas omal ajal Tamma, Kriks, Tomson ja teised panid... Siis lugesin Korvpalliromaani ja hakkasin nende meeste tõsiseks fänniks. 8)
Tervita teda!
sequa
Kasutaja

Postitus Postitas sequa »

väike-tamma kirjutas:http://ohtuleht.ee/500566 Ma ei tea paljud seda nüüd lugenud on aga mõnesosas on mu isal õigus.
Asja koomiline külg on selles, et Sumo ise on ka öelnud enne praegust hooaega, et silmaringi laiendamise eesmärgil tuleks tal Eestimaa tolm jalgadelt pühkida.

Võibki ju nii olla, et Sumo oli suvel vöö vööle pannud, pastlad kinni sidunud, märsikoti üle üla visanud ja Euroopasse minema hakanud, aga süda läks haledaks, näes nurgas Sibulat ja Valdmaad, kes nutsid nurgas nagu pereisa läheks naise-lapse juurest ära.

Eino tõsiselt, ma kujutan ette, et Sumo oleks Euroopas kuskil tööotsa ikka leidnud, aga Sibul ja Valdmaa palusid tal jääda...paremat Eestis võtta ei olnd ja paremad välismaalt jällegi kallimad jne...
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja

Postitus Postitas Egert »

sequa kirjutas:
Asja koomiline külg on selles, et Sumo ise on ka öelnud enne praegust hooaega, et silmaringi laiendamise eesmärgil tuleks tal Eestimaa tolm jalgadelt pühkida.

Võibki ju nii olla, et Sumo oli suvel vöö vööle pannud, pastlad kinni sidunud, märsikoti üle üla visanud ja Euroopasse minema hakanud, aga süda läks haledaks, näes nurgas Sibulat ja Valdmaad, kes nutsid nurgas nagu pereisa läheks naise-lapse juurest ära.

Eino tõsiselt, ma kujutan ette, et Sumo oleks Euroopas kuskil tööotsa ikka leidnud, aga Sibul ja Valdmaa palusid tal jääda...paremat Eestis võtta ei olnd ja paremad välismaalt jällegi kallimad jne...
Mis mõttes palusid tal jääda? Kuusmaal on lepingu viimane aasta käsil ning ta on seda juba varem öelnud, et ta ei pikenda seda.
barons
Kasutaja

Postitus Postitas barons »

peaks ütlema, et kahju et Valdmaa ja Linamäe on lasknud olukorra sellisele tasemele lasta? kindlasti on vahel halvemaid aegu, aga tänavune hooaeg on ainult alla, mõni üksik ilus kaotus vahepeale...aga peaks( võiks ) olema vastupidi! üldiselt juhid peaksid, kui nad on head juhid, aduma kui personalis käärib, aga kaugelt on küll selline tunne, et kõik ei ole meeskonna siseselt okey?

Juhatusele ei oleks tohtinud olla see olukord ootamatu, neid ärakukkumisi on ridamisi, meeskonnal pole ei rünnakut, ega kaitse joonist, ka need mehed kes kunagi on olnud liidrid, on tänaseks muutunud ebakindlaks, siit järeldus, midagi on treenerite kolmik valesti teinud, mängijad kas ei saa aru, mida neilt nõutakse, või ei saa treenerid aru, mida mängijad suudavad, siit omakorda, juhatus oleks pidanud kohe läbinärima, kas ust näidata treeneri(it)le, või välja praakima mõne mängija!? tänaseks on olukord selline, et emba-kumba otsuse mittetegemisele olukord aina hulleneb, varsti võidab ka Hito Cramot, ja mitte seepärast et neil oleks paremad mängijad, vaid seepärast et Cramo meeskond on oma mullis kosmoses???

seega Valdmaa ja Co, täna ei saa enam otsust kuhugi edasilükata, keegi peaks lahkuma, kas siis Kuusmaa, või keegi kes Kuusmaale ei allu ja teisi ülesse ärgitab? edasilükata järjekordselt oleks väga lühinägelik Cramo juhatuse poolt, tegelt saab ikka veel hullemaks minna!
.....
Kasutaja

Postitus Postitas ..... »

Proffispordis loeb üks asi - TULEMUS
Vahte pole, kas treener/mängijad on venelased, eestlased, kirkiislased. Pro.klubid ei pea arendama Eesti korvpalli, andma "noortele 28 aastastele" mängu praktikat ja kogemusi.

1. Vahetage peatreenerit
2. Saatke ülemakstud mängijad minema
3. Vähendage võistkonna suurust, selle arvelt saab panna rohkem rõhku kvaliteedile
Vasta