see karjumine sõltub mängust tõsiselt ja samuti seisust, ma räägin enda kogemusest, et kui me mingi ttüd 30 lüpsame, siis ma ei tõuse kordagi püsti.... aga rocki mäng on siis peale igat korvi püsti..
Kõige kõvem oli see,et seal kalevi fännisektrois, istus suht lähedal mullle 2 riiast tulnud inimest üks mees üks naine, ja see mees karjus pidevalt' valters ' , 'valters' ja karjus kõik üle.
Ei ole kunagi olnud All-Star mängu fänn ning ei ole seda ka praegu. Mingit võitlust ja kaitsemängu ei ole. Eputamine põhimõtteliselt, millest ma aru ei saa ning ilmselt ma ei peagi aru saama sellest.
See, kes mikrofonisse kolmepunktiviskevõistkuse ajal skoori luges pani ikka mõnusalt mitu korda ämbrisse lugemisega, vahepeal jättis lugemata ja mõnikord luges mööda visatud korvi sisse läinuks.
ei see tinkiwinky oli täitsa tore. mulle meeldis, see mees ka kes totyota peale viskas, mingi lasi suvalt peale vabaka ja läks, oleks võid teise viske ka kotti lasta maapõrkest
See aasta oli minuarust täielik jama see all- star game .
Nii sitta pole kaua olnud .
Põnevust polnud , enamused isetsesid ja viskasid 3me , selle asemel et ilusti riputada korvi kohale .
Ja mille jaoks see Popovic sinna võeti , et 3me viskama ? vend vist mingi 3korda söötiski .
ÜKS MÕTETUMAID ALL-STAR GAME , MIDA NÄINUD ÜLDSE OLEN !
Sai siis ka vaatamas käidud. Endale meeldis väga Akinlolu Akingbala mäng mees ikka väga jõhker dunker. Kalnietis tegi ka kõvasti showd ja noh ilusaid dunke panid pea kõik petumus oli ,aga Kangur ,aga noh ega sellist mängu ei peagi väga tõsiselt võtma.
ta oli ju Zukaukase järel teine, ehk siis varu C`? Või olen ma millekist väga valesti aru saanud.
edit: aah fakk muidugi..varumehed valisid treenerid my bad
Viimati muutis greystone, 03 Veebr 2008, 16:23, muudetud 1 kord kokku.