+1nojah kirjutas:loomulikult ma olen omavahelises mängus Kalev/Cramo poolt ja siin ei saa hetkeksi küsimust olla, täiesti selgelt on pool valitud Aga see ei tähenda, et ma vähemalt ei võiks ÜRITADA ka hinnangute andmisel objektiivne olla. Kritiseerida seda, kes seda minu arvates rohkem väärib (hoolimata selles, kas ma pooldan teda rohkem või vähem) ja tunnustada mõlemat, kui nad selle ära teeninud on
Ja veel- võrdlused stiilis üks pool hea vs teine halb või vastupidi, hoidke end selleks, kui meeskonnad vastamisi lähevad. Seni võiks ikkagi oma meeskonnale keskenduda JA see käib mõlema poole kohta. Pinnud ja palgid. Asjajaajajajajal muidugi selle koha pealt eriti katel.
Rock mängis kena mängu ja visketabavus oli super. Vastane muidugi ei saanud kuskilt sisse. Kullamäelt taktikaliselt super mäng, ei ole ta vaid emotsioonitreener miskit. Siiski võideti täna vaid kohustuslik võit. Järgmine on jälle ju do or die (nagu hetkel Kuusmaalgi, kas pole irooniline).
A äkki saadi kaas maha ja seda, et Rock end edasi veaks grupist, on vaja eesti korvpallil tervikuna, kulla mehed.