Alex kirjutas:Tervitame juubilari. Õnne ja Õnnestumisi Sulle Kristjan !
Kristjan Kangur
Re: Kristjan Kangur
Invisibl3 kirjutas:Alex kirjutas:Tervitame juubilari. Õnne ja Õnnestumisi Sulle Kristjan !
Invisibl3 kirjutas:Alex kirjutas:Tervitame juubilari. Õnne ja Õnnestumisi Sulle Kristjan !
Patrioot kirjutas:Võta üks ja viska teist. Ühel päeval võivad mõlemad väga korraliku mängu teha, kuid järgmisel on nad nagu üks latt saaremaa vorsti.cramo kirjutas:Aga Toome on minu meelest kindlasti parem mängija kui seda on Paade.
Sten kirjutas:Alex kirjutas:Tervitame juubilari. Õnne ja Õnnestumisi Sulle Kristjan !
jyrgen kirjutas:Sten kirjutas:Alex kirjutas:Tervitame juubilari. Õnne ja Õnnestumisi Sulle Kristjan !
Kangurilt Siena võidumängus 5 punkti ja 7 lauda. Üks kolmene ja üks pealtpanek.
Kangurilt järjekordne hea mäng, seekord siis meeskonna resultatiivseim 22 punktiga
Sai ta olümpial medali? MMil? EMil?
Ma panin Kanguri kolmandaks isiklikult. Arvan, et rahvas üldiselt sellega ei nõustu ja jätab ta tahapoole, aga enda valikutes katsun ikka oma lemmikspordiala pushida veidi, jou.
Võinoh, mis rahvas, tavaliselt on ikka alaiidud oma valikutes liialt konservatiivsed ja vaatavad hirmsasti, et mingi medal kuskilt ette näidata oleks.
Võinoh, mis rahvas, tavaliselt on ikka alaiidud oma valikutes liialt konservatiivsed ja vaatavad hirmsasti, et mingi medal kuskilt ette näidata oleks.
"Kaotamist ei olegi vaja osata, võita on vaja osata." - tonii
-
- Kasutaja
Mina panin 1 kohale ja kõik!
-
- Kasutaja
Ma panin 1. Gregor Arbet 2. Keith McLeod 3. Kristjan Kangurtheundertaker kirjutas:Mina panin 1 kohale ja kõik!
Asi on selles, et meil teadupärast on 2 olümpiamedalisti, Kangur nende hulgas ei ole.theundertaker kirjutas:Ega sellepärast ei pea saama veel medalit lammas!