Ookeani tagune liiga (NBA)

Üleüldine korvpallijutt
Kris
Kasutaja
Postitusi: 1954
Liitunud: 24 Aug 2010, 14:34

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas Kris »

Axel kirjutas:Täna siis LAC näitas tegeliku jõudude vahekorra GSW ära. Kuigi oli neil 2. mäng järjest vastupidiselt vastastele, kes said jällegi puhata enne omavahelist kohtumist. Egert, kui arvad, et Blake on liialt overrated, siis tema väljakul oldud 30 min jooksul oli LAC +39. Kris, Biedrins oli ka "vahva" täna.
Ei ütleks et see nüüd tegelik jõudude vahe on. Clippersil oli esimesel poolajal suurepärane kaugvisete tabavus, see eest Warriors eksis selles vallas rohkem kui oleks lootnud. Lisaks veel Curry ja Lee kehv mäng, niimoodi mänge ei võida. Olen lugenud arvamusi et Clippers on Warriorsile sobiv vastane - ise sellega nõus pole. Suurim probleem on selgelt korvialune kaitse, ja kui tsentritelt kvaliteetminuteid ei saa, siis läheb raskeks.

Ei ütleks et Biedrins nüüd nii kehvalt mängis. Jäi vigadega hätta, ja see tõmbas tema mänguminutid miinimumi. Täna selgelt Ezelil parem päev, ja õigustas endiselt algiviisikurolli. Kui eelmine mäng saadi Griffiniga hakkama, siis täna mitte - ja eriti veel juhtudel kus nii Ezeli kui Biedrins pingil istusid. Tänane mäng näitas ära et Bogutit läheb tarvis, loodan et ehk veel näeb teda see hooaeg mängimas.

Paanikaks pole põhjust. Clippers on selgelt üks liiga tugevamaid meeskondi.
Sten
Kasutaja
Postitusi: 820
Liitunud: 20 Nov 2008, 20:09

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas Sten »

Wolves oli tegemas ühte väga võimast comebacki Portlandi vastu, kes kolmandal veerandajal olid peal +20 juba(kaugvisked 15/23 sel hetkel). Põhimõtteliselt kahe põhiviisiku mehega ja kolme pingipoisiga tõmmati vahe -2 peale. Lõpus sai kahjuks ramm otsa. Väga sick oli igastahes teades enne mängu lisandus vigaste nimekirja Kevin Love.
Pilt
Kasutaja avatar
mavs
Kasutaja
Postitusi: 622
Liitunud: 04 Apr 2009, 16:03

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas mavs »

Viimase kahe mängu vile on ajanud Cubani nii närvi, et kirjutas twiterisse päris kurjalt:
"Im sorry NBA fans. Ive tried for 13 yrs to fix the officiating in this league and I have failed miserably. Any Suggestions ? I need help,"
Arvatavasti ootab teda päris korralik trahv, sest korralikult sa kriitikat ka eelmine mäng, kus Cuban ise ei viibinud, kuna oli haiglas.
However, prior to the game, Cuban complained about the officiating late in regulation of the Mavs' overtime loss to the Miami Heat on Wednesday, a game he watched from his vacation home in the Cayman Islands.

"They were lucky I wasn't there," Cuban said while doing his normal pregame stairstepper routine Saturday night.
Miami's AmericanAirlines Arena was the scene of Cuban's most infamous referee-related tirade. He got fined a personal-high of $250,000 after Dallas' controversial Game 5 loss in the 2006 NBA Finals, when he stormed the floor to scream at the officials and made critical postgame comments after Wade shot 25 free throws in Miami's one-point win, matching the Mavs' total.
Kogu artikel siit:http://espn.go.com/dallas/nba/story/_/i ... ating-loss

Võiks mängijad ka nii kirglikult mängu suhtuda kui Cuban. Siis oleks kindlasti nii mõnigi võit rohkem. Igastahes on kahe aastaga muututud NBA võimsamast meeskonnast suht keskpärane, kui mitte halb meeskond. Samas kui vaadata tabelit, siis paari aastatagused liidrid Lakers, Boston, Orlando on kõik päris alla vajunud. Isegi Hornets, kes veel 2011 playoffides mängis ning alustas hooaega võimsa võiduseeriaga on päris põhjas. Aga noh nii see areng ja taandareng käib. Aga kaks aastat tagasi poleks mina julgenud pakkudagi, et Miami kõrval on teine väga tugev jõud Clippers...
Average is acceptable in some NBA cities. It’s a disaster in Dallas.
Pilt
Kasutaja avatar
Alan
Kasutaja
Postitusi: 608
Liitunud: 13 Nov 2007, 23:09

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas Alan »

Sten kirjutas:Wolves oli tegemas ühte väga võimast comebacki Portlandi vastu, kes kolmandal veerandajal olid peal +20 juba(kaugvisked 15/23 sel hetkel). Põhimõtteliselt kahe põhiviisiku mehega ja kolme pingipoisiga tõmmati vahe -2 peale. Lõpus sai kahjuks ramm otsa. Väga sick oli igastahes teades enne mängu lisandus vigaste nimekirja Kevin Love.
Vaatasin ka mängu. Saatuslikuks sai see, et iga mees tahtis lõpus kangelaseks tõusta. Lisaks Barea ja Williamsi korvi alt mööda pandud visked. Kahjuks sattus Shvedil ka üle pika aja üks halb mäng sisse ning Pekovici kerge vigastus lihtsalt ei jätnud Timberwolves'ile erilisi võimalusi mängu enda kasuks pöörata.
Kasutaja avatar
raido41
Kasutaja
Postitusi: 304
Liitunud: 03 Nov 2009, 17:58
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas raido41 »

mavs kirjutas:Suht pekkis mäng jah. Kuidas saab nii, et üks õhtu mängid Miamiga lisaaega ja teine õhtu ühe liiga halvema meeskonnaga. Mayol tänane mäng ei tulnud jah välja, kuid siiski ei ole tema niii hull. Collinsoni ainuke pluss on tema kiirus ülejäänud jätab ka jah soovida. Krt eesliin on meil ikka väga kõva kui Nowitzki ka tagasi on aga ilma normaalse tagaliinita on pea võimatu suurt mängu mängida. Või siis noh mängida nad oskavad aga IQ on suht madal. Ise ootan, et Cuban nüüd ühe suurema drade teeks ja valikuid on, sest nii mõnelgi päris nö alumisel meeskonnal on päris korralikke tagamängijaid. Anda pikk Wright ja näiteks roddy peale, aga eks näis.

Ainuke naljakas/positiivne asi oli täna õhtul see kuidas drafti 1 valik Davis sai Nowitzkilt täie raha eest NBA kooli. Hornetsi peatreener oli ta peale nii pahane, et ta sai ainult 12 minutit mängida, millest 5 minta oli esimene veerand kui ta sai kohe kaks kiiret viga :D Viimase tilga ämbrisse ajas aga vist see kui Nowitzki kaks rünnakut üle platsi jalutas ja Davisele kolmesed näkku virutas :D Davis pole vist harjunud, et peab kolme sekundi alast välja minema ja kaitset mängima.
Brand nüüd suudab ründes jumpereid tabada ligilähedaseltki eilsele ja Wright ka tagasi tuleb, siis vähemalt korvialust on kena vaadata. Mitte, et Collison suudaks sinna edukalt palli toimetada. Ma ise ausaltöeldes loodan, et Cuban mõistab, et Collison+Mayo midagi suurt peale ei hakka ja teeb suuremad vahetused. Kasvõi mängides maha selle aasta playoffidesse pääsu. Mayo tahab suvel nii või naa mitmeaastast ja rasvast lepingut ning ma loodan, et seda talle ei pakuta. Ei tahaks küll, et Mavericks seoks oma tuleviku selise mängijaga. Tuleks pealegi kindlasti tema oskuste eest üle maksta. Viimase puhul kõige naljakam statistika APG 3,7 ja TO 3,1.

Davisisele tehti küll kena "welcome to the nba" tervitus. Mitte, et mõni teine PF oskaks väga edukalt Dirki kiirrünnakute kolme kaitsta. Puhas kuld. Davisis aga märgib vist küll järgmised mängud Dallase vastu oma kalendris punase ringiga.
Pilt
sequa
Kasutaja
Postitusi: 960
Liitunud: 14 Nov 2011, 23:21

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas sequa »

no 2006 finaalis oli Cubanil enam kui õigus...
Kasutaja avatar
tonii
Kasutaja
Postitusi: 741
Liitunud: 18 Jaan 2011, 19:57

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas tonii »

Päris tasavägine mäng oli kuni selleni, et Orlando lasi Carmelol peo käima panna. Lihtne.
Kasutaja avatar
raido41
Kasutaja
Postitusi: 304
Liitunud: 03 Nov 2009, 17:58
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas raido41 »

sequa kirjutas:no 2006 finaalis oli Cubanil enam kui õigus...
Eks jah üks järjekordne playoffide seeria, mille puhul on raske kindlalt väita, et võitis ikka meeskond, kes seda ka vääris oma ausa ja väärika mängu tulemusena. Kahju lihtsalt, et NBA-s midagi ei muutnud just nende diivadest superstaaride vilede osas. Samas eks paljud Mavericksi fännid ei soovi enam sellele mõelda (vähemalt mina ja paljud teised). 2011 kaua oodatud kaunike meistritiitel on kindlasti palju magusam võimalikust 2006 omast. Dirk viis ka oma mängu peale seda hoopis uuele tasemel (lisaks muidugi põhjustas seda ka 2007). 10-aastat sai Mavericks kaela sellist ebaõnne, et paha hakkas ja eks 2006 ole lihtsalt üks peatükk.
Pilt
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas Egert »

Heat on Terrel Harrise ja Josh Harrelsoni lahti lasknud, mis tähendab, et siiski minnakse mõne big man järele.
The best of current available free-agent big men include Chris Andersen, Ben Wallace, Dan Gadzuric, Earl Barron, D.J. Mbenga, Tony Battie, Hassan Whiteside and former Heat center Mickell Gladness.
Kasutaja avatar
Mihkel111
Kasutaja
Postitusi: 878
Liitunud: 23 Jaan 2008, 00:08

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas Mihkel111 »

Egert kirjutas:Heat on Terrel Harrise ja Josh Harrelsoni lahti lasknud, mis tähendab, et siiski minnakse mõne big man järele.
The best of current available free-agent big men include Chris Andersen, Ben Wallace, Dan Gadzuric, Earl Barron, D.J. Mbenga, Tony Battie, Hassan Whiteside and former Heat center Mickell Gladness.
Üks variant on ka Kenyon Martin, kuid seal võib takistuseks saada tema ajalugu Alonzo Mourninguga.
Kasutaja avatar
raido41
Kasutaja
Postitusi: 304
Liitunud: 03 Nov 2009, 17:58
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas raido41 »

Ma usun, et Martinile pole enam midagi takistuseks. Arvestades kui meeleheitel ta oli juba novembris, siis ei tea milleks ta nüüd üldse valmis on.

"If someone calls me tomorrow, I don't care who it is, whether it's losing or winning at this point," Martin said.
http://sports.yahoo.com/news/nba--kenyo ... 11709.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Chris Andersen oleks vist turvalisem valik (esimest korda kui keegi tema kohta vist sellist lauset kasutab) aga Kenyon Martin on rohkemaks suuteline. Martini viimane hooaeg oli küll aga kõike muud kui särav. Aga seda tahaks küll näha, kuidas Udonis Haslem ja Kenyon Martin kordamööda või koos vastaste korvialust kaitses terroriseerivad.
Pilt
Kasutaja avatar
Mihkel111
Kasutaja
Postitusi: 878
Liitunud: 23 Jaan 2008, 00:08

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas Mihkel111 »

raido41 kirjutas:Ma usun, et Martinile pole enam midagi takistuseks.
Ega ma ei väitnudki, et see Martini poolt takistuseks oleks.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas Egert »

Yahoo! reported that free-agent veteran center Chris Andersen will now report to South Florida for a tryout. Andersen's agent told the Sun Sentinel during the preseason that his client was
hopeful of such an opportunity.
http://sports.yahoo.com/news/nba--sourc ... 19202.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Lakersi olukord läheb aina hullemaks. Pau, Howard ja Hill kõik vigastustega väljas. Howard vähemalt nädal, Pau ja Hill vähemalt 2 mängu.
Kasutaja avatar
raido41
Kasutaja
Postitusi: 304
Liitunud: 03 Nov 2009, 17:58
Asukoht: Pärnu
Kontakt:

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas raido41 »

Mihkel111 kirjutas:
raido41 kirjutas:Ma usun, et Martinile pole enam midagi takistuseks.
Ega ma ei väitnudki, et see Martini poolt takistuseks oleks.
Ei teadnudki, et Alonzo Mourningul on Heatis nii suur sõnaõigus. Panin ka alles nüüd tähele, et töötab usinalt Heati jaoks?
Pilt
Kasutaja avatar
Mihkel111
Kasutaja
Postitusi: 878
Liitunud: 23 Jaan 2008, 00:08

Re: Ookeani tagune liiga (NBA)

Postitus Postitas Mihkel111 »

raido41 kirjutas:
Mihkel111 kirjutas:
raido41 kirjutas:Ma usun, et Martinile pole enam midagi takistuseks.
Ega ma ei väitnudki, et see Martini poolt takistuseks oleks.
Ei teadnudki, et Alonzo Mourningul on Heatis nii suur sõnaõigus. Panin ka alles nüüd tähele, et töötab usinalt Heati jaoks?
Jah, ta on küll Vice President of Player Programs, aga asi ei ole niiväga Zo sõnaõiguses või selle puudumises, vaid hoopis astuses tema vastu ja tema osas Heati ajaloost jne. Kuid samas see sõnavahetus oli juba üsna ammu ning ehk suudab Kenyon Pat Rileyt veenda, et ta on muutunud või leitakse, et tema potentsiaalne panus kaalub üle pinged Zo'ga...


Edit: Lisaks vabaagentidele võib mõelda ka mõne trade'i peale... näiteks Slammin' Sammy on väga sügavale Milwaukee pingile vajunud... kuid samas Heatil peale Philly 1. ringi valiku midagi eriti huvitavat pakkuda pole...
Vasta