VTB Ühisliiga 2012/2013

Europe Cup, BCL, Euroliiga, NBA jne
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4444
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas vaim564 »

Ma isegi arvan, et kõige reaalsem on võit võtta viimases mängus Astana vastu, kui neid enam tulemus ei peaks kottima. Azovmašil on selg samuti üsna vastu seina ja meie vastu võivad nad olla eriti motiveeritud.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3606
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas Rix »

Kalev4ever kirjutas:Meil pidi ju dream-team olema, NBA-äss ja mitu teist mustanahalistki, kel suur soov endast märk maha jätta, et järgmisel hooajal kõrgemale lennata. Rockis on Ingram siiani igati kiiduväärt hooaja teinud, ei tundugi olema sellist tüüpi, kel motiveerimisega probleeme tekiks.

Cramo kahjuks räägibki see, et meil on suur hulk välismaalasi. Rockil on hea sümbioos korralikest välismaalastest + eestlastest, kes korraliku panuse juurde annavad. Cramol ei vea mingi päev eestlased välja, paar ameeriklast hakkavad pirtsutama ja ongi pizdets - sisekliima kehv, mäng ei suju - ongi kaotus tõsiasi.

Kokkuvõttes loeb ju ikkagist see, kuidas otsustavad faasis mängitakse, mitte see, kuidas algfaasis omadega edasi kobistatakse. 2008/2009 hooajal võis Cramo kütta Rockile 30-ga ja panna Žalgirisegi kotti, aga mis kasu neist oli, kui Final Fouri jõudis ikkagist Rock?

Ja mis vahet sel suurt oleks, kui Cramo suudaks oma ainsast reaalselt võidetavast mängust Ažo vastu võidu võtta ja viimast kohta vältida (kindlustades sellega järgmiseks hooajaks koha liigas)? Vast endalegi meeldiks mingis mõttes, et pigem langetaks välja, aga kui ikka Poola liiga hiidu suudetakse kahe mängus kokkuvõttes ülinapilt edestada, siis ainult see momendil loebki - Kalev sai ikkagist kaks võidupunkti tabelisse kirja.
Vot sellest välismaalaste paljusest kui miinusest per se ma ei saa aru. Veelkord tahaks üle korrata Visna mõtte- asi oli sealmaal, kus minu meelest oli õige seda sammu astuda. Eelmistel hooaegadel on kogu aeg olnud jutt, et näed, need igavesed kalevlased-rocklased, et neil ei ole konkurentsi ja seetõttu ei arene ning võtavad vaid kerge pingutusega palka välja. Kampsunid ja muud jututd. Nüüd tuuakse siis meestele konkurendid piiri tagant ja nüüd häda selles, et palju välismaalasi ja need rikuvad sisekliima. Kasvuraskused on mängu osa ja kõik ei tule alati kohe lusti ja laulupeoga. Mõnikord on vaja molli saada, et teada, kui mõnus on ilma. Jah, tehtud on vigu, no doubt about it (mõned välismaalased vist polnud päris sel tasemel nagu lootsime), aga neid tuleks võtta ka õppetundidena mitte hakata plaate keerutama, et võtame aga saksa ja tamme ning toome tartust leppiku ja doronini ning läheme eurochallenge sarjas Final Fouri. Jah, kuusmaa ikkagi saanud selle ülesandega hakkama ja tema lahkumise järel oleks vast võinud võtta välistreeneri klausliga, et meie abitreenerid jääksid paika ja omandaks ka midagi kõrvalt.

Hetkel on muidugi hea parastada, aga vaatame siis kelle järel palju kiidetud Rock alagrupis viimaseks jäi- meeskondade, kus samuti viis-kuus välismaalast. Kõnekas fakt.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3606
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas Rix »

vaim564 kirjutas:Ma isegi arvan, et kõige reaalsem on võit võtta viimases mängus Astana vastu, kui neid enam tulemus ei peaks kottima. Azovmašil on selg samuti üsna vastu seina ja meie vastu võivad nad olla eriti motiveeritud.
Azo suudetakse ka oma hea mänguga võtta, ei ole nende roster ikka päris Himkiga võrreldav.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas KalevRuus »

theundertaker kirjutas:No rocki on alati motiveerinud võta eesti meeskondi suure ülekaaluga, et nemad on tegijad jne. Aga mujal saavad ikka saunu!
Oh issand jumal. Piinlik ka vahel on?
Sama küsimus ka kalev4Everile. Eriti viimase lõigu loogika osas.
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas Egert »

Ei tea, kas peale eilset mängu siinne optimism on halb või hea. Viimane kord peale VTB võitu oli see halb :D
Kasutaja avatar
Alex
Kasutaja
Postitusi: 4611
Liitunud: 26 Nov 2007, 02:26
Asukoht: Mustamäe

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas Alex »

Mina nt küll optimismi täis ei ole. Ei imesta üldse kui peale Leedu nulli meeskonna mängu hakkab vandumine taas pihta.
Kasutaja avatar
kasutaja123
Kasutaja
Postitusi: 1067
Liitunud: 04 Apr 2009, 13:35
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas kasutaja123 »

Marcus kirjutas:
KalevRuus kirjutas:
Peale nappe võite Eestikatel imestasin, kui suur hulk rahvast hämmingus oli, et kuidas Turowi mänguks Kalevi mängijad küll paremini ennast motiveerima hakkaksid ja mäng sujuvam oleks. Aga öelge mulle, kuivõrd peaks igast Leosid ja Wilke (ja loomulikult mitte ainult) kottima mingite Raplate vastu mängimine, samas kui saab VTB-s näidata end igast gigantidele?
Sonid või? Äkki seletad oma mõtte vähe lahti?
Põhimõtteliselt tahtis ta öelda, et nõrkade vastaste vastu ja suuremas ringkonnas täiesti tähtsusetute mängude jaoks ongi meestel raskem end motiveerida.

Mitte, et ma seda heaks kiidaks ning professionaalidelt eeskujulikumat tegutsemist ei ootaks, kuid olukord on täiesti mõistetav.
Sellisteks mängudeks meeste motiveerimine on küll üks väga konkreetne asi, mis jääb treenerite teha. See ongi nende ülesanne, Rocki omad saavad sellega ilmselgelt paremini hakkama.
Asjaajaja kirjutas:Kui ma poleks Kalevi vastu panustanud, siis ei oleks ka seda võitu tulnud.
Mul oli täpselt sama tunne. Kogu hooaja vältel polnud ma Kalevi mängude peale panustanud ning nüüd mõtlesin, et kui nad juba eestikatel läbi häda võidavad, siis nad Turowi vastu küll ei saa. Võta näpust.
Mario
Kasutaja
Postitusi: 307
Liitunud: 13 Jaan 2009, 23:30

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas Mario »

Rix kirjutas: Vot sellest välismaalaste paljusest kui miinusest per se ma ei saa aru. Veelkord tahaks üle korrata Visna mõtte- asi oli sealmaal, kus minu meelest oli õige seda sammu astuda. Eelmistel hooaegadel on kogu aeg olnud jutt, et näed, need igavesed kalevlased-rocklased, et neil ei ole konkurentsi ja seetõttu ei arene ning võtavad vaid kerge pingutusega palka välja. Kampsunid ja muud jututd. Nüüd tuuakse siis meestele konkurendid piiri tagant ja nüüd häda selles, et palju välismaalasi ja need rikuvad sisekliima. Kasvuraskused on mängu osa ja kõik ei tule alati kohe lusti ja laulupeoga. Mõnikord on vaja molli saada, et teada, kui mõnus on ilma. Jah, tehtud on vigu, no doubt about it (mõned välismaalased vist polnud päris sel tasemel nagu lootsime), aga neid tuleks võtta ka õppetundidena mitte hakata plaate keerutama, et võtame aga saksa ja tamme ning toome tartust leppiku ja doronini ning läheme eurochallenge sarjas Final Fouri. Jah, kuusmaa ikkagi saanud selle ülesandega hakkama ja tema lahkumise järel oleks vast võinud võtta välistreeneri klausliga, et meie abitreenerid jääksid paika ja omandaks ka midagi kõrvalt.

Hetkel on muidugi hea parastada, aga vaatame siis kelle järel palju kiidetud Rock alagrupis viimaseks jäi- meeskondade, kus samuti viis-kuus välismaalast. Kõnekas fakt.
Ma ootan ka, et keegi seletaks ära, miks 5+ välismaalast juba iseenesest meeskonna mängule halb on? Kui on probleem kellegi logisevate oskuste või suhtumisega, siis on probleem ikka konkreetsetes meestes, sõltumata passi kaanele sattunud tähekombinatsioonist.
Minu isiklik arvamus on veel ka see, et kui klubid ja treenerid saaksid ükskord üle kinnisideest, et Eesti klubide eesmärk nr 1 peab olema mängijate ettevalmistamine Eesti koondisele neile kunstlikult mänguaja tekitamisega (mis on juba iseenesest ekslik loogika minu meelest) ja vaataksid oma värbamispoliitikas vähem meeste kodakondsust, siis ei paraneks mitte ainult klubi enda mängukvaliteet, vaid tegelikult pigem just see aitaks ka potentsiaalseid kohalikke koondisevendi (rohkem asjalikke eeskujusid, kellelt õppida; pingutama sundiv konkurents; kvaliteetsemad treeningud ja mängud; kontaktid, mis võivad aidata kergemini välismaale jm).
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas nojah »

Noh Rock kaotas ju veerandfinaalis ka Klandorfi grupeeringule, ei saa nende 100% keskendumist alati ka mingiks etaloniks seada...
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja
Postitusi: 2814
Liitunud: 11 Apr 2008, 20:55

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas Soho »

No loodetavasti läheb see teine hooaja pool üles mäge, sest siin on rohkem kodumänge..
Cramo suured kõikumised võib ka osalt selle alla panna , et mehed peavad pikki reise tegema ..
Kasutaja avatar
Kalev4ever
Kasutaja
Postitusi: 2728
Liitunud: 28 Juun 2008, 19:03
Asukoht: Paide

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas Kalev4ever »

Pisut ehk tõesti sai see Ažo jutt segane, isegi imestan hetkel :lol:
Põhipoint oli siiski selles, et minu silmis on ainus reaalne šanss veel vaid just nimelt Ažo vastu võidulisa teenida.

Välismaalaste kohta pidasin silmas egode põrkumist, kui nii võib sõnastada. Räägiti siin mingi aeg McLeodistki, et arvavat endast liiga palju, aga see võibki kiiva keerata, kui suure egoga vendi ei suudeta raamidesse panna. Kas mitte Akognoni ja Fisheri hooajalgi midagi sarnast polnud või mingil muul hooajal, kus nagu kaudselt vihjati, et sisekliima pole kõige parem ja teatud isik (või isikud) primadonnatseb...

Tundub, et asi on minemas vaikselt ülesmäge ja saadud võit süstib uut motti meestesse. Lisame veel Elegari juurde, ei tea millal Keerugi lisandub, aga ikkagist ei usu, et VTB-s suurt midagi muutub. Elame-näeme :)
Fear the prophet!
Rio
Kasutaja
Postitusi: 1886
Liitunud: 12 Okt 2012, 22:02

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas Rio »

Kalev4ever kirjutas:Pisut ehk tõesti sai see Ažo jutt segane, isegi imestan hetkel :lol:
Põhipoint oli siiski selles, et minu silmis on ainus reaalne šanss veel vaid just nimelt Ažo vastu võidulisa teenida.

Välismaalaste kohta pidasin silmas egode põrkumist, kui nii võib sõnastada. Räägiti siin mingi aeg McLeodistki, et arvavat endast liiga palju, aga see võibki kiiva keerata, kui suure egoga vendi ei suudeta raamidesse panna. Kas mitte Akognoni ja Fisheri hooajalgi midagi sarnast polnud või mingil muul hooajal, kus nagu kaudselt vihjati, et sisekliima pole kõige parem ja teatud isik (või isikud) primadonnatseb...

Tundub, et asi on minemas vaikselt ülesmäge ja saadud võit süstib uut motti meestesse. Lisame veel Elegari juurde, ei tea millal Keerugi lisandub, aga ikkagist ei usu, et VTB-s suurt midagi muutub. Elame-näeme :)
Keerles ütles(vihjas) masu aegse kalevi leegionäride kohta,et need olid ainult statistika peal väljas(vtb,bbl)
ibase
Kasutaja
Postitusi: 83
Liitunud: 08 Nov 2010, 18:39

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas ibase »

Võitu kindlasti vaja.
Turrow ka näidanud ,et suudavad siiski mõne mängu võita.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3606
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas Rix »

Näed siis...Himki mängijad plaaniva streiki.
http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=303201
“I know it when I see it” - Potter Stewart
sequa
Kasutaja
Postitusi: 960
Liitunud: 14 Nov 2011, 23:21

Re: VTB Ühisliiga 2012/2013

Postitus Postitas sequa »

Rix kirjutas:Näed siis...Himki mängijad plaaniva streiki.
http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=303201
Ja streigiajaks euroliiga mäng...mõjusam...VTB mäng eriti ei kotiks...
Suletud