VTB Ühisliiga 2012/2013
Re: VTB Ühisliiga 2012/2013
Tundub,et Turow võtab Azovmazhi kodus ära,1.13 mängida ja 72-67
See Micic on päris hull vana.
See Micic on päris hull vana.
Usun et see hea, juhul kui kaks viimast kvalifikatsioonist alustama peaks.
78:69 Turowile
Kalevile on see hea, aga vähemalt ühte võitu on kindlasti veel vaja kui mitte kahte.
Kalevile on see hea, aga vähemalt ühte võitu on kindlasti veel vaja kui mitte kahte.
Jah, ise on vaja oma ära teha, see kõige tähtsam.vaim564 kirjutas:78:69 Turowile
turowil siis ees võidetavatest mängudest kodus astanaga ja võõrsil donetskiga,meie peame lootma azo ja astana võidu peale.Võimalused on suht 50/50 nii,et läheb rebimiseks
peaksime siiski 2 võitu saama,sest kui azo meid ja kasvõi donetskit kotti paneb oleme ikka ülemineku mängudel.
Ei oskagi öelda, kas hea või mitte nii hea: ühest küljest võimalus suurem, et jätta selja taha nii Azo kui Turow (auhinnaraha), teisest küljest, oleks Turow kaotanud, siis oleks neil olnud järele jäänud mänge vaadates ikka väga keeruline neli võitu kokku saada (et üldse tekiks võimalus Cramot edestada).vaim564 kirjutas:78:69 Turowile
Ise tuleb nüüd muidugi hästi mängida ja kaks järelejäänutest ära võtta.
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Mul on tunne et siin valitseb v2ike segadus seoses sellega, kas grupis eelviimasest kohast piisab liigasse j22miseks v6i mitte. Kui piisab, siis oli Turow'i v6it kindlasti halb uudis Kalevile, kui ei, siis j2llegi raudselt hea. Ma arvan et praegusel hetkel auhinnarahast r22kida on veidi ahnev6itu... ma oleks ka niisama pysima j22misega ylirahul.
Rahul oleks kindlasti püsimajäämisega, aga eks eesärgid peavad vähe kõrgemad alati olema. Hooaja eel panin mina õnnestumise eesmärgiks edestada vähemalt kahte meeskonda.Zog kirjutas:Mul on tunne et siin valitseb v2ike segadus seoses sellega, kas grupis eelviimasest kohast piisab liigasse j22miseks v6i mitte. Kui piisab, siis oli Turow'i v6it kindlasti halb uudis Kalevile, kui ei, siis j2llegi raudselt hea. Ma arvan et praegusel hetkel auhinnarahast r22kida on veidi ahnev6itu... ma oleks ka niisama pysima j22misega ylirahul.
Need kes püsima jäävad saavadki ju auhinnarahad?Zog kirjutas:Mul on tunne et siin valitseb v2ike segadus seoses sellega, kas grupis eelviimasest kohast piisab liigasse j22miseks v6i mitte. Kui piisab, siis oli Turow'i v6it kindlasti halb uudis Kalevile, kui ei, siis j2llegi raudselt hea. Ma arvan et praegusel hetkel auhinnarahast r22kida on veidi ahnev6itu... ma oleks ka niisama pysima j22misega ylirahul.
Ei. Mina lähtun Ivanovi venekeelsest intekast, et alagruppides viimaseks jäänud kaks meeskonda kukuvad kvali ja 16. koha meeskond saab auhinnaraha. Seega, kui õnnestuks Azot ja Turowit edstada, siis ollakse kokkuvõttes 15. (Minsk ja Klaipeda ei saa teises grupis nelja võitu kohe kindlasti kätte).Rio kirjutas:Need kes püsima jäävad saavadki ju auhinnarahad?Zog kirjutas:Mul on tunne et siin valitseb v2ike segadus seoses sellega, kas grupis eelviimasest kohast piisab liigasse j22miseks v6i mitte. Kui piisab, siis oli Turow'i v6it kindlasti halb uudis Kalevile, kui ei, siis j2llegi raudselt hea. Ma arvan et praegusel hetkel auhinnarahast r22kida on veidi ahnev6itu... ma oleks ka niisama pysima j22misega ylirahul.
Edit: thnx, Mario. Muidugi Klaipeda.
Viimati muutis Rix, 23 Jaan 2013, 11:06, muudetud 1 kord kokku.
Kaunasel tegelikult juba 10 võitu koos, mõtlesid ikka Klaipeda meeskonda.Rix kirjutas:Ei. Mina lähtun Ivanovi venekeelsest intekast, et alagruppides viimaseks jäänud kaks meeskonda kukuvad kvali ja 16. koha meeskond saab auhinnaraha. Seega, kui õnnestuks Azot ja Turowit edstada, siis ollakse kokkuvõttes 15. (Minsk ja Kaunas ei saa teises grupis nelja võitu kohe kindlasti kätte).Rio kirjutas:Need kes püsima jäävad saavadki ju auhinnarahad?Zog kirjutas:Mul on tunne et siin valitseb v2ike segadus seoses sellega, kas grupis eelviimasest kohast piisab liigasse j22miseks v6i mitte. Kui piisab, siis oli Turow'i v6it kindlasti halb uudis Kalevile, kui ei, siis j2llegi raudselt hea. Ma arvan et praegusel hetkel auhinnarahast r22kida on veidi ahnev6itu... ma oleks ka niisama pysima j22misega ylirahul.
Aitame Bamba VTB jaanuari MVP-ks. Hääletage seal lehe all küsitluses.
http://www.vtb-league.com/en/home/home. ... roup=95343" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vtb-league.com/en/home/home. ... roup=95343" onclick="window.open(this.href);return false;
Et ta rohkem tähelepanu saaks ja Kalevist kiiresti ära läheks ? Okei nali naljakas, tore kui võidabEgert kirjutas:Aitame Bamba VTB jaanuari MVP-ks. Hääletage seal lehe all küsitluses.
Pole midagi öelda .. peab ikka raha olema , et selliseid mehi palgata ..
Russian powerhouse Spartak SPB announced the signing of Darius Johnson-Odom.
The Lakers draftee started the season in NBA playing 4 games.
Former Marquette has played 13 games in D-League with D-Fenders scoring 21ppg.
Russian powerhouse Spartak SPB announced the signing of Darius Johnson-Odom.
The Lakers draftee started the season in NBA playing 4 games.
Former Marquette has played 13 games in D-League with D-Fenders scoring 21ppg.