Nagu ka Varraku intekast selgus, siis Mangelsoo on tubli poiss, aga vigastustega probleeme olnud ning koos füsioterapeudiga rõhutakse just füüsise ladumisele. Ma siiralt loodan, et see mees mängib meistriliigas kusagil sellises klubis, kus ta saab ohtralt mänguaega ja saab pilduda. Vise on vennal hea.
kalevif2nn kirjutas:Nagu ka Varraku intekast selgus, siis Mangelsoo on tubli poiss, aga vigastustega probleeme olnud ning koos füsioterapeudiga rõhutakse just füüsise ladumisele. Ma siiralt loodan, et see mees mängib meistriliigas kusagil sellises klubis, kus ta saab ohtralt mänguaega ja saab pilduda. Vise on vennal hea.
No sinu pettumuseks pean ma ütlema, et see mees mängib praegu siiski Kalev/Cramo's. Ning 206 pikast kutist ootaks mina enamat, kui ainult sellist "pildujat", nii et selles mõttes on minu meelest väga hea, et ta saab praegu Kalevis kõvade meestega koos trenni teha, ning et tema füüsisega veel eraldi tööd tehakse. Kui ta veel selle ja järgmise hooaja niimoodi kõvasti trennis paneks, ning sellest Kalevis platsile murdmiseks ikka ei piisa, siis ehk oleks aeg minna Rakverre või mujale mängukogemusi saama.
Lõpuks ometi üks selline mäng mis ka fännidele rõõmu pakkus mis sest, et vastane oli nagu oli. Need kulutatud eurod läksid õigesse kohta. Nüüd tuleks seda suunda hoida ja küll rahvas leiab tagasitee Saku halli poole.
Aa: Sellist asja on ka Siim Sander enda blogis paar korda maininud peale 30-40p purustamisi, et endal hea ja saalis fännidel lõbu kui laialt.