Ei. Aga selleks on ilmselt vaja, et Turowit ja Donetskit võita.Asjaajaja kirjutas:On siis 6 leegionäri vaja, et Leedu noortelt tappa saada?
Balti Liiga 2012/13
Re: Balti Liiga 2012/13
-
- Kasutaja
No ei ole olemas sellist ebaõnne vigastustega.
Mis sa sellega nagu öelda tahad? Et võikski justkui jääda unelema mõne üksiku võidu juurde, mis suures osas ei tulnud isegi niivõrd Kalevist endast kuivõrd vastase kohutavast mängust? Kui ikka 4 leegionäri on konstantselt platsil, siis võiks nagu eeldada, et mingid Leedu noored neid ei loputa. VTB-s on nii või naa viimane hooaeg. Eesti liigas pretendeerib Cramo pronksmedalile.KalevRuus kirjutas:Ei. Aga selleks on ilmselt vaja, et Turowit ja Donetskit võita.Asjaajaja kirjutas:On siis 6 leegionäri vaja, et Leedu noortelt tappa saada?
PS! Üks kalevlane jälle vigane, klassika.
Pasaajaja (kiitus Mr. Affi poolt antud tabava hüüdnime eest), katsu olla nüüd ja/või vii oma jutud Delfi kommentaariumisse üle.
No tore vaadata, et Cramol tantsupoisid, jopetega preilid ka huvitavad, irw.
Nagu ma juba enne ütlesin, siis kaks pikka korraga ei toimi nii liikuvate vastaste vastu. Peale Bamba vigastust on saadud kaitses hulga paremini hakkama.
Pole sellel Wilkinsonil häda midagi.Marcus kirjutas:Kuid Wilkinsoni tagasituleku näol kaob see positiivne asi jälle omakorda ära...
Nüüd vahepeal tegi jah paar head rünnakut järjest, kuid üldiselt ikkagi kehvavõitu.vaim564 kirjutas:Pole sellel Wilkinsonil häda midagi.Marcus kirjutas:Kuid Wilkinsoni tagasituleku näol kaob see positiivne asi jälle omakorda ära...
Elegar on küll ülihea olnud täna. Lugemine läks ka juba sassi, palju ta peale mööda viskeid palli pealt surunud.
Täielik looom!nub4you kirjutas:Elegar on küll ülihea olnud täna. Lugemine läks ka juba sassi, palju ta peale mööda viskeid palli pealt surunud.
Loodame, et Bambaga midagi hullu ei ole!
-
- Kasutaja
Super võit! Väga hea. Kõik mehed on ilusti ansamblisse sisse saadud ja asjad toimivad, meeskond võitleb alati lõpuni. Ausalt öeldes poleks arvanud, et ilma põhimängujuhtideta selle kohtumise nii kindlalt võidame. Kõik olid tublid ja hea tuju päeva lõpuni garanteeritud!
KML-EUROCUP-VTB
ehk siis , kui tarvas/rock cramot võidab on nad ikka sitax kõvad meeskonnad ja VTB-s playoff oleks miinimum , kuid kui Kalev VTB-s kellegile koti pähe tõmbab oli see tingitud vastaste viimase sajandi kehvemast mängust mitte kalevi heast mängustAsjaajaja kirjutas:Mis sa sellega nagu öelda tahad? Et võikski justkui jääda unelema mõne üksiku võidu juurde, mis suures osas ei tulnud isegi niivõrd Kalevist endast kuivõrd vastase kohutavast mängust? Kui ikka 4 leegionäri on konstantselt platsil, siis võiks nagu eeldada, et mingid Leedu noored neid ei loputa. VTB-s on nii või naa viimane hooaeg. Eesti liigas pretendeerib Cramo pronksmedalile.KalevRuus kirjutas:Ei. Aga selleks on ilmselt vaja, et Turowit ja Donetskit võita.Asjaajaja kirjutas:On siis 6 leegionäri vaja, et Leedu noortelt tappa saada?
PS! Üks kalevlane jälle vigane, klassika.
Ei tea, kust see tuli, aga mina pole midagi sellist öelnud. Cramo on ikkagi kindel meeskond nr. 3 Eestis. Seega ei ole hullu.rapla kirjutas:ehk siis , kui tarvas/rock cramot võidab on nad ikka sitax kõvad meeskonnad ja VTB-s playoff oleks miinimum , kuid kui Kalev VTB-s kellegile koti pähe tõmbab oli see tingitud vastaste viimase sajandi kehvemast mängust mitte kalevi heast mängust
Loodetavasti Bambaga tõesti midagi hullu ei ole. Põlv on paraku ka selline asi, et ainult Jurtsenko kombel lonkamisest ja grimassidest järeldusi teha ei saa.
Muidu, kas ma sain Pehka jutust õieti aru. et Keerles on juba paaril treeningul käinud? Midagi sellist ta viimasel veerandajal vist ütles.
Muidu, kas ma sain Pehka jutust õieti aru. et Keerles on juba paaril treeningul käinud? Midagi sellist ta viimasel veerandajal vist ütles.
Ka mina olen Rocki fänn, aga milleks sellist sitta toota? Ega Rock ka midagi erilist EuroChallenge's ei teinud, mängiti samamoodi sitasti neid mängu lõppe ning saadi kotti nagu ka Cramo on paljud mängud mängu lõppudega kaotanud. Cramo ja Rock üpriski võrdsed see hooaeg, tee mis tahad, aga Tarvas sellele tasemele ei küündi. Paar korda küll Cramot võideti, aga see ei tähenda midagi. Tibusid loetakse kevadel.Asjaajaja kirjutas:Ei tea, kust see tuli, aga mina pole midagi sellist öelnud. Cramo on ikkagi kindel meeskond nr. 3 Eestis. Seega ei ole hullu.rapla kirjutas:ehk siis , kui tarvas/rock cramot võidab on nad ikka sitax kõvad meeskonnad ja VTB-s playoff oleks miinimum , kuid kui Kalev VTB-s kellegile koti pähe tõmbab oli see tingitud vastaste viimase sajandi kehvemast mängust mitte kalevi heast mängust