Hooaja üldarutelu

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
Rio
Kasutaja
Postitusi: 1886
Liitunud: 12 Okt 2012, 22:02

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Rio »

tõesti hea intervjuu
nüüd võiks välja tulla ka kuusmaa varuplaan,mis ehk oleks meeskonna päästnud :D
chad
Uus kasutaja
Postitusi: 13
Liitunud: 05 Mai 2011, 10:47

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas chad »

Kas keegi teab, millal Himki Tallinna saabub ja ehk on teada ka see, millal nad Suurhallis treenivad?
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja
Postitusi: 2814
Liitunud: 11 Apr 2008, 20:55

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Soho »

Basket TV-s Kuusmaa 1 osa.. http://tv.delfi.ee/video/N2nWdrAk/" onclick="window.open(this.href);return false;
räägib asjadest Cramos..
Kasutaja avatar
Egert
Kasutaja
Postitusi: 7240
Liitunud: 31 Dets 2008, 03:57
Asukoht: Tallinn

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Egert »

McLeod 10K kuus, rohkem mul kommentaare ei olegi...
theundertaker
Kasutaja
Postitusi: 2575
Liitunud: 07 Sept 2010, 20:59

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas theundertaker »

Õige jutt oli Kuusmaal mis teha. No nba mees ja saab 10 kilo ja istub ja lollitab niisama. Ja lollid lepingud.
Kris
Kasutaja
Postitusi: 1954
Liitunud: 24 Aug 2010, 14:34

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Kris »

Soho kirjutas:Basket TV-s Kuusmaa 1 osa.. http://tv.delfi.ee/video/N2nWdrAk/" onclick="window.open(this.href);return false;
räägib asjadest Cramos..
Kõige huvitavam info oli Kuusmaa soov Abbott ja McLeod minema saata ja asemele üks tagamängija tuua. Aga hea et vähemalt Abbott on Varraku all paremini avanenud.
theundertaker kirjutas: Ja lollid lepingud.
Sellised peavadki lepingud olema.
kalevif2nn
Kasutaja
Postitusi: 558
Liitunud: 23 Sept 2010, 17:50

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas kalevif2nn »

Kuusmaa on alati pigem seda meelt olnud, et sellise kindla tuumikuga mängud ära otsustada. See hooaeg komplekteeriti veidi pikem pink ja kohe läks raskemaks. Nagu ta ise ka tunnistas, siis vb liiga palju muutusi tuli korraga. Näha on, et puhkus korvpallist on talle kasuks tulnud ja mees on hingega ikka Kalevi juures.

Loodaks, et Kuusmaa saaks välismaal kusagil kätt proovida.
KML-EUROCUP-VTB
cramo
Kasutaja
Postitusi: 371
Liitunud: 29 Dets 2010, 17:33

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas cramo »

Usun et mindi sõpradena lahku ja ei imestaks kui Cramo juhtkond talle uue hooaja alguses uue pakkumise teeks. Kussa on aga uhke poiss... :D
Kasutaja avatar
Karl
Kasutaja
Postitusi: 2374
Liitunud: 06 Jaan 2008, 01:57

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Karl »

cramo kirjutas:Usun et mindi sõpradena lahku ja ei imestaks kui Cramo juhtkond talle uue hooaja alguses uue pakkumise teeks. Kussa on aga uhke poiss... :D
Samas mina ei leia küll põhjust miks peaks Kuusmaa tagasi tooma. Muidugi on veel vara Varraku kohta öelda, sest hooaeg alles käib, aga hetkel on ta Kalevi kriisist välja toonud ja VTB's oleme oma võidud kätte saanud, BBL's play offides ja eestikatel ma nüüd suurt põrumist küll ei karda.

Kuusmaast rääkides, kõige kasulikum oleks talle minna välismaale, aga see ei ole eriti tõenäoline, sest miks peaks keegi võtma omale peatreeneriks eestlase, kes sai oma eelmisest klubist kinga?

Kõige tõenäolisem on see, et järgmine hooaeg on Kuusmaa taas TTÜ või mõne sellise klubi treener/peatreener.
japs
Kasutaja
Postitusi: 973
Liitunud: 03 Okt 2011, 10:41

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas japs »

Hea näha, et mees rahunenud ja ootaks teda tagasi kossu juurde.
Natuke häiris see eelarve jutt, Pastaku ja Tartu näol ju hea näide olemas, et korraliku ja õigel ajal alustatud kodutööd tehes on ka väikese eelarvega võimalik altminekuid peaaegu vältida.
KalevRuus
Kasutaja
Postitusi: 2929
Liitunud: 19 Nov 2009, 21:12

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas KalevRuus »

japs kirjutas:Hea näha, et mees rahunenud ja ootaks teda tagasi kossu juurde.
Natuke häiris see eelarve jutt, Pastaku ja Tartu näol ju hea näide olemas, et korraliku ja õigel ajal alustatud kodutööd tehes on ka väikese eelarvega võimalik altminekuid peaaegu vältida.
Eks see on igavene teema, mida saab vaadata mitme otsa alt. Ühelt poolt on Kuusmaal ju õigus, et mida suurem eelarve, seda kindlama valiku peale saad välja minna. Näiteks Kalevi ja Rocki jõukamail hooajal ei läinud kumbki võõrmängijatega alt mis mingil määral võis ka väike vedamine olla. Samas on Rocki valikud olnud küll turvalised aga , et riske pole võetud on enamus mehi sellised mängib-koha-välja vennad aga ei enamat. Kalevil näiteks Bambaga ja vähemal määral Škelega (1. hooajal) risk õigustas. Täielike pettumuste nimekiri on muidugi palju pikem.
Samas oli Kuusmaa point ka selles, et Eestis pole oma skaute, mistõttu tuleb leppida välismaiste agentidega, kes üritavad paratamatult huiata.
millionaire
Kasutaja
Postitusi: 90
Liitunud: 23 Okt 2009, 10:53

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas millionaire »

Rix kirjutas:
Zog kirjutas:No vabandust, aga v6rdlused Parve, Rannula v6i Leppikuga ei ole kyll asjakohased. Sama kehtib ka Eichfuss'i kohta. Ma arvan et enamik korvpalliinimesi oleks minuga n6us, kui ma v2idan, et Arbet oli yks andekamaid noorm2ngijaid, kes meil yldse viimase kahekymne aasta jooksul olnud on. (Sinna nimistusse paneks mina veel Veidemani, Kanguri ja Tanel Teini). Teatud m88ndustega ka Andre P2rna, Tanel Soku ja Janar Taltsi (Talts ei olnud tegelikult 20-aastasena veel mingi korvpallur, aga tema fyysilised eeldused on muidugi kogu aeg suurep2rased olnud). Myyrsepp ja Kullam2e mahuvad ka napilt-napilt kahekymne aasta limiidi sisse 2ra veel, nemad oleks muidugi nimekirja eesotsas andekuse poolest.

Olgu, selle yle kes "tegija" on, v6ib vaielda. Mina ytleks nii, et noorm2ngija on Eesti tasemel tegija siis, kui ta kohalikes tippklubides vanemad olijad yle m2ngib. Arbet tegi seda juba 6ige varakult.
Vabandust, aga Rannula ja parve olid noorpõlves treenerite meelest isegi andekamad kui Arbet. Vähemasti tean ma seda väga autoriteetsetest allikatest.

See, et mingite teenerite arvates võisid Rannula ning Parve andekamad olla, ei vaidlegi vastu, sest eks igal treeneril n omad lemmikud, aga Arbet oli 17-18 aastasena selline vend, kellel olid juba tol ajal silmad välisklubide poolt peal. Tyyp lammutas näiteks esiliigas, kus veel kyllalt palju ka vanu meistrika vendasid pallis ning kelle vastu teised noored püstihädas olid nii, et tolmas. Kujutage ette venda, kes hüppas lihtsalt üle teiste ning ladus jumpshote sisse, mida polnud võimalik takistada, lisaks korralik läbiminek ning superhea kiirus - selline oli Arbet noorena. Me kõik teame, et hypata ta suudab, aga tol ajal siin regioonis temast paremate fyysiliste eeldustega mängumeest polnud ning arvestades, et ka palliga oli ta hästi sina peal olid kõik teed valla - ole aind ise mees ja tee tööd.
Eks poiss tõusis peale Kalevisse jõudmist veits ära ning enda kallal väga tööd ei teinud, aga peamine pauk oli muidugi see vahepealne vigastus, millest ta enam endisel kujul välja ei tulnudki.
Kasutaja avatar
Rix
Kasutaja
Postitusi: 3610
Liitunud: 26 Nov 2008, 16:52

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Rix »

kalevif2nn kirjutas:Kuusmaa on alati pigem seda meelt olnud, et sellise kindla tuumikuga mängud ära otsustada. See hooaeg komplekteeriti veidi pikem pink ja kohe läks raskemaks. Nagu ta ise ka tunnistas, siis vb liiga palju muutusi tuli korraga. Näha on, et puhkus korvpallist on talle kasuks tulnud ja mees on hingega ikka Kalevi juures.

Loodaks, et Kuusmaa saaks välismaal kusagil kätt proovida.
+1.

Teisest asjast. Üks asi on naljakas. Kogu aeg peab siinse mõningase kontingendi meelest keegi süüdi olema. Alates hooaja algusest on see välja näinud nii: Kuusmaa- Abbott- Wilkinson- Mcleod (kriipsude asemel siis nooled). Iga mängu järel saag käima. Eelmine aasta käis sama asi muidugi Tamme teemal. Täna siis...

Kuusmaa minu arvates nt Abbotti koha pealt eksis, aga eks ta muidugi eelistas Arbetit, mängitades teda nt üle. Abbottisse tal vist usk esimeste nädalatega kadus ning ta nägi Škeles Abbotti marginaliseerijat, kuid hetkel küll näib, et mehed mahuvad kenasti platsile ära.

Samuti, ma oleks tahtnud näha meest, kes Mcleodi oleks pärast Turowi mängu lepinguta jätnud. Okei, lepingule oleks võinud mõne klausli juurde kirjutada, aga pärast seda mängu olid trumbid agendi ja mängija käes, mäletame isegi ajakirjandusest jutte stiilis "tehke kiiresti nüüd leping äkki keegi tõmbab ta meilt ära...". Ja veel, 10 k eurosid tundub muidugi meile, eestlastele, ilge raha. Võrdluseks siis, et nt Vitali Fridzon teenib 1,2 miljonit aastas...Ei ole tegelikult Mcleo tausta ja esimest mängu arvestades see summa sugugi suur. Jah, garanteeritud leping oli vast viga, aga oleks mehest pärast esimesi mänge ilma jäädud, siis oleks teatud mehed siin foorumis udupasunatena tõmmanud viimsepäevani. Küll aga on õige see, et PG palkamist viimasele minutile jättes need vead lumepallina äkki kerima hakkasidki. Tuli teha kiirustatud otsuseid esimeste emotsioonide pealt.

Eks teises osas kuuleb, aga arvan, et Kuusmaa on mõistnud, et lihtsalt teatud meetodid sellele võistkonnale ei sobinud ning just sellised nüansid tulevadki kogemustega. Tal ei ole võimalust toimetada nii nagu nt Kurtinaitisel Himkis, kes pärast paari nädalat oma otsusega võistkonna välja vahetas.

Ja ma olen ka arvamusel, et Rocki mingiks megaeeskujuks tuua ei ole mõtet. Eelmised kaks aastat näitavad samasuguseid vigu (Tsinn, Hawai poiss). Nagu keegi kommis, jah, safe betid küll, aga nende meestega ei näidatud ju mingisuguseidki tulemusi. Ka sel aastal ei jõutud ja hoolimata "korralikust komplekteeritusest" eurosarja madalaimast astmest edasi ning seda mite kõige hullemast alagrupist.

Lihtsalt raha on vähe (lugeda juurde ka Postimehe tänast artiklit, et Tallinna esiklubi on ju Kalev, ei, mitte Cramo).
“I know it when I see it” - Potter Stewart
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4507
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas vaim564 »

Eks sellest Kuusmaa intervjuust kõlab veidi läbi ikka see, et mina tegin kõik õigesti, üksikuid vigu muidugi, aga põhimõtteliselt kõik õigesti ja kõiges on süüdi mängijad McLeod, Elegar, Abbott jt.
Samas on Varrak selle koosseisu paremini mängima saanud küll. Ma siin mõned kommentaatorid jätan üldse tähele panemata, sest sealt tuleb tavaliselt kogu aeg üks ja sama plaat - kui saata see, teine või kolmas minema, siis oleks elu nagu lill.
Ma ei ole sugugi kindel, et Reimo Tamm mängiks Cramo eest sama mängu kui Tarva eest. Midagi sarnast juhtus ka Kriisaga, kui sai Rakveres lihtsalt uue hingamise ja ilmselt sobis see meeskond talle paremini. Probleemid olid Glasseri vigastuse ja Abbotti mängupausiga. Praegu on Abbott aga kindlust tagasi saamas ja Elegar on siin mõnes mängus väga kindel olnud. McLeod tõi väga olulise võidu Turowi vastu võõrsil, Reimo Tamm poleks seda suutnud. Ma niipalju ei viriseks. Kui õnnestub lõppkokkuvõttes VTB põhiturniiri koht säilitada ning ka BBLs korralik tulemus teha, siis tõestab see vaid seda, et Kuusmaa väljavahetamine oli ainuvõimalik ja igati õigustatud lahendus.
Kasutaja avatar
Soho
Kasutaja
Postitusi: 2814
Liitunud: 11 Apr 2008, 20:55

Re: Hooaja üldarutelu

Postitus Postitas Soho »

Egert see vist sinu kapsaaeda :D

Frank Elegar ‏@Frank_Wriz15

Who pick the music on our highlight tapes...they need to be DJin our music before home games
Vasta