nüüd võiks välja tulla ka kuusmaa varuplaan,mis ehk oleks meeskonna päästnud
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Kõige huvitavam info oli Kuusmaa soov Abbott ja McLeod minema saata ja asemele üks tagamängija tuua. Aga hea et vähemalt Abbott on Varraku all paremini avanenud.Soho kirjutas:Basket TV-s Kuusmaa 1 osa.. http://tv.delfi.ee/video/N2nWdrAk/" onclick="window.open(this.href);return false;
räägib asjadest Cramos..
Sellised peavadki lepingud olema.theundertaker kirjutas: Ja lollid lepingud.
Samas mina ei leia küll põhjust miks peaks Kuusmaa tagasi tooma. Muidugi on veel vara Varraku kohta öelda, sest hooaeg alles käib, aga hetkel on ta Kalevi kriisist välja toonud ja VTB's oleme oma võidud kätte saanud, BBL's play offides ja eestikatel ma nüüd suurt põrumist küll ei karda.cramo kirjutas:Usun et mindi sõpradena lahku ja ei imestaks kui Cramo juhtkond talle uue hooaja alguses uue pakkumise teeks. Kussa on aga uhke poiss...
Eks see on igavene teema, mida saab vaadata mitme otsa alt. Ühelt poolt on Kuusmaal ju õigus, et mida suurem eelarve, seda kindlama valiku peale saad välja minna. Näiteks Kalevi ja Rocki jõukamail hooajal ei läinud kumbki võõrmängijatega alt mis mingil määral võis ka väike vedamine olla. Samas on Rocki valikud olnud küll turvalised aga , et riske pole võetud on enamus mehi sellised mängib-koha-välja vennad aga ei enamat. Kalevil näiteks Bambaga ja vähemal määral Škelega (1. hooajal) risk õigustas. Täielike pettumuste nimekiri on muidugi palju pikem.japs kirjutas:Hea näha, et mees rahunenud ja ootaks teda tagasi kossu juurde.
Natuke häiris see eelarve jutt, Pastaku ja Tartu näol ju hea näide olemas, et korraliku ja õigel ajal alustatud kodutööd tehes on ka väikese eelarvega võimalik altminekuid peaaegu vältida.
Rix kirjutas:Vabandust, aga Rannula ja parve olid noorpõlves treenerite meelest isegi andekamad kui Arbet. Vähemasti tean ma seda väga autoriteetsetest allikatest.Zog kirjutas:No vabandust, aga v6rdlused Parve, Rannula v6i Leppikuga ei ole kyll asjakohased. Sama kehtib ka Eichfuss'i kohta. Ma arvan et enamik korvpalliinimesi oleks minuga n6us, kui ma v2idan, et Arbet oli yks andekamaid noorm2ngijaid, kes meil yldse viimase kahekymne aasta jooksul olnud on. (Sinna nimistusse paneks mina veel Veidemani, Kanguri ja Tanel Teini). Teatud m88ndustega ka Andre P2rna, Tanel Soku ja Janar Taltsi (Talts ei olnud tegelikult 20-aastasena veel mingi korvpallur, aga tema fyysilised eeldused on muidugi kogu aeg suurep2rased olnud). Myyrsepp ja Kullam2e mahuvad ka napilt-napilt kahekymne aasta limiidi sisse 2ra veel, nemad oleks muidugi nimekirja eesotsas andekuse poolest.
Olgu, selle yle kes "tegija" on, v6ib vaielda. Mina ytleks nii, et noorm2ngija on Eesti tasemel tegija siis, kui ta kohalikes tippklubides vanemad olijad yle m2ngib. Arbet tegi seda juba 6ige varakult.
+1.kalevif2nn kirjutas:Kuusmaa on alati pigem seda meelt olnud, et sellise kindla tuumikuga mängud ära otsustada. See hooaeg komplekteeriti veidi pikem pink ja kohe läks raskemaks. Nagu ta ise ka tunnistas, siis vb liiga palju muutusi tuli korraga. Näha on, et puhkus korvpallist on talle kasuks tulnud ja mees on hingega ikka Kalevi juures.
Loodaks, et Kuusmaa saaks välismaal kusagil kätt proovida.