Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?

Klubist, mängijatest ja treeneritest.
margus

Postitus Postitas margus »

kullamäe võiks küll kalevisse tulla, siis oleks kõik väga pro
greystone
Kasutaja

Postitus Postitas greystone »

pmst ma pean isegi duo't johnsin- Reedi paremaks, kui Williamsi-frier, sest ega Johnson suht sama hea, aga centri koha pealt on Reed ikka kõvasti parem minu jaoks. Kui Kullamäe saaks Kalevisse, oleks väga hea :P
Samas oleks suht hea, kui mõni sitem mängija nagu erik dorbek vahetataks mcfagdoni vastu
Kasutaja avatar
Raja
Kasutaja

Postitus Postitas Raja »

Kullamäe on vana. Mõttetu ost oleks. Ennem ikka mingi leegionär kuskilt ameerika maalt või siis euroopast.
Keegi üldse teab mitmes mängus jõudis williams mängida ? Vist ainult KML mängudes ?
Suht hilja ta ju sisse ostati, ei jõudnud vend midagi tõestada... kokkumängu jne...

Mu lemmik klipikene kah: http://www.youtube.com/watch?v=0XCbhh41va8
greystone
Kasutaja

Postitus Postitas greystone »

Kullamäe võib vana ja ehk veidi aeglane olla, aga vise sellest kehvem pole, pealegi ei tahaks liialt Ameeriklaste meeskonda ka :)
terje

Postitus Postitas terje »

jaaaa...Frier ja Williams oleks küll viimasepeal, aga vaevalt neid enam eestis mängimas näeb. siiamaani tuleb pisar silma, kui 2006. a. finaalseeria mängu meenutada, kus Howardi 2-ne võidu tõi. Ilusad ajad on kalevi seltsis olnud ja sama võib öelda ka käesoleva hooaja kohta.
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja

Postitus Postitas Demarr »

Raja kirjutas:Kullamäe on vana. Mõttetu ost oleks. Ennem ikka mingi leegionär kuskilt ameerika maalt või siis euroopast.
Keegi üldse teab mitmes mängus jõudis williams mängida ? Vist ainult KML mängudes ?
Suht hilja ta ju sisse ostati, ei jõudnud vend midagi tõestada... kokkumängu jne...

Mu lemmik klipikene kah: http://www.youtube.com/watch?v=0XCbhh41va8
Williams mängis ka kaheksas Balti liiga mängus visates keskmiselt 14.3p and võttis maha 6.6 lauda.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
maku

Postitus Postitas maku »

iseensest oleks tore näha algviisikut johnson, kullamäe, reed, mürka ja mängujuhiks sokk näiteks :P:D
...,

Postitus Postitas ..., »

Is Johnson staying in Kalev next year?
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja

..., kirjutas:Is Johnson staying in Kalev next year?
No one knows yet.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
GangStarr
Uus kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas GangStarr »

see oli v2ga rumal hooaja alguses lasta kullam2el ja myrkal rocki minna, nad oleksid pidanud meile tulema. nad ei ole sydamega asja juures ja kalev on kalev...kindlasti loodaks tagasi taltsi. Keda ma aga meeskonnas n2ha ei soovi, on tamm, niidas ja keerles. minu jaoks t2ielikult ebasympaatsed m2ngijad. kriisa aeg hakkab kah ymber saama, kuigi v6itlejaindu ta teistele peaks ikka systima.
korvpallif2nniks ei saada, vaid synniatkse
Natalya
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas Natalya »

Aga Rock napsas omale! Mis teha paraku! Nad tahtsidki vist ise sinna minna!
Võitle KALEV alati!!! go go go!!!!
kah fänn

Postitus Postitas kah fänn »

müürseppa küll ei tahaks..suht mõttetu mees...üles haibitud...kullamäe...nii ja naa....aga tahaks näha ühtset meeskonda..ses mõttes, kõik oleks hingega asja juures...sellist ühtsustunnet nagu ehitustööriista ajal...saada platsile keda tahes...mehed KÕIK võitlesid...
Natalya
Kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas Natalya »

Tein võiks minu meelest Kalevis mängida!:)
Võitle KALEV alati!!! go go go!!!!
Kasutaja avatar
Demarr
Kasutaja

Natalya kirjutas:Tein võiks minu meelest Kalevis mängida!:)
Mehel pole ju sära silmis, tema prioriteet number üks on siiski pere ja mitte korvpall.
TASUJA

Postitus Postitas TASUJA »

Tein on ikka puht Rocki mees, las olla seal. Ja Mürka laseb parem viina kui nädalavahetusel trenni teeb. Aga Kullamäe on õige suhtumisega ja kõva mängumees, tea ainult kuidas ta tahaks Kuusmaa alluvuses olla :D

Aga Kalevist ma loodan, et Burlacu saadetakse minema. Tüüp ei viitsi piisavalt pingutada, eriti kaitses. Tema koha peale oleks jupp maad paremat meest vaja. Ja eestlastest pole peale Soku, Arbeti, Kanguri, Kriisa ja E.Dorbeku teisi vajagi. Kaljula ei suuda end realiseerida.
Vasta