küsitud 2,5 miljonist eurost sai žalgiris pool milli lõpuks...
Vaadake, palju Vilnius rytase alla matab (+sponsorid veel juurs ).
Kas Zalgirisel ei ole sponsoreid?
ma olen päris kindel et Kaunas on aastatega kõvasti rohkem raha Zalgirisse pumbanud.
Praegune on lihtsalt ühe oligarhi kehv majandamisoskuse tagajärg.
küsitud 2,5 miljonist eurost sai žalgiris pool milli lõpuks...
Vaadake, palju Vilnius rytase alla matab (+sponsorid veel juurs ).
Kas Zalgirisel ei ole sponsoreid?
ma olen päris kindel et Kaunas on aastatega kõvasti rohkem raha Zalgirisse pumbanud.
Praegune on lihtsalt ühe oligarhi kehv majandamisoskuse tagajärg.
No ilmselt oli ikka mõeldud seda hooaega ja konkreetset situatsiooni. Muidugi on Zalgirisel ka oma sponsorid. Ja rytas kui sellina sai oma alguse aastal 1997, muidugi oli Zalgiris ammu enne seda ja sinna on kindlasti kordades rohkem raha pumbatud. Lihtsalt hetkel tundub Vilnius oma esinduskomandat rohkem väärtustama kui Kaunas. Romanovi saaga on aga muidugi kahetsusväärne pläkk.
Väike OT aga ka põhjanaabritel on põhjust oma mehe üle uhkust tunda: Petteri Koponen, from BC Khimki Moscow Region is the bwin MVP of the week. The 23 points, 7 assists, and his index rating of 35 granted him this honor for the first time!
Kahju kahju... Kanguril oli võimalus mängu kangelaseks tõusta, aga see kord ei läinud õnneks. Täna oli neil hea võimalus Barcelona'lt võit ära napsata, kuna vastased ilmselgelt ei mänginud päris 100% oma taset välja. (Mitte et platsil olnud mehed oleks kehva mängu teinud Barcelona poolelt, aga lihtsalt... paar liidrit olid puudu, ja alguses läks oldi veidi uimased.)