Bc Kalev/Cramo vs Riia ASK

Kõik Eesti-Läti korvpalliliigaga seonduv
Patrik
Kasutaja

Postitus Postitas Patrik »

Võtku kasvõi Enden mänendžmenti tööle, seda ta vähemalt jagab!
Oskar8
Kasutaja

Postitus Postitas Oskar8 »

kui meie juhtkond väljavahetada siis kust raha tuleb? Valdmaa Cramo seda toodab ju!!!!
greystone
Kasutaja

Postitus Postitas greystone »

tõsi..
spartaklane
Kasutaja

Postitus Postitas spartaklane »

aga mis lahendust siis otsida ,sest arvan ,et kui nüüd Scoti asemele kedagi uut jälle otsime siis vaevalt ,et midagi head jälle sealt tulemas on
greystone
Kasutaja

kui ma nägin, et selle teema viimane postitus on sinu tehtud spartakalane, siis ma suht teadsin selle siseu juba ette..ole veidi positiivne ka :D Meie seis pole ju lootusetu ja kus sa tead, et me päris mõttetu venna saame omale.
Kasutaja avatar
Kristo
Kasutaja

Postitus Postitas Kristo »

greystone kirjutas:kui ma nägin, et selle teema viimane postitus on sinu tehtud spartakalane, siis ma suht teadsin selle siseu juba ette..ole veidi positiivne ka :D Meie seis pole ju lootusetu ja kus sa tead, et me päris mõttetu venna saame omale.
Sest praegu ei ole ühtegi tasemel venda vaba.
greystone
Kasutaja

No minu arust oli Johnson eelmine aasta suhteliselt normaalne, isetses suht vähe võrreldes Parmeriga ja tase on Scottist küll kõvem..sessuhtes, et tema saime poole hooaja pealt ja ega see ei loe üldse, et poole hooaja pealt, klubist lahutakse mitmetel põhjustel, mitte ainult kehva mängu pärast.
gasol2
Kasutaja

Postitus Postitas gasol2 »

Johnson oli kaitses ju täiesti mõttetu mehest lihtsalt mängiti mõõda ja rünnakul lõhkusid ta hullud visked mis vahest harva tabasid võistkonna mängu.
spartaklane
Kasutaja

kuule greystone kui me hakkame neid mehi ,kes meil siin sellel hooajal läbi käinud on siis jääb ju mulje ,et keegi saab kellestgi valesti aru,kas treener ei suuda mänedšmendile selgeks teha milliste omadustega meest meil vaja on või mänedšment ei saa aru milliste omadustega meest nad otsima peavad
greystone
Kasutaja

spartaklane kirjutas:kuule greystone kui me hakkame neid mehi loetlema ,kes meil siin sellel hooajal siin läbi käinud on siis jääb ju selline mulje ,et keegi saab kellestgi valesti aru ,kas treener ei suuda mänedmendile selgeks teha milliste omadustega meest meil vaja on ,või mänedzment
nojah..aga alati võib loota, et järgmine ost on jackpot :D
Cramo

Postitus Postitas Cramo »

greystone kirjutas:
spartaklane kirjutas:kuule greystone kui me hakkame neid mehi loetlema ,kes meil siin sellel hooajal siin läbi käinud on siis jääb ju selline mulje ,et keegi saab kellestgi valesti aru ,kas treener ei suuda mänedmendile selgeks teha milliste omadustega meest meil vaja on ,või mänedzment
nojah..aga alati võib loota, et järgmine ost on jackpot :D
Võib ,aga naiivne ei tasu ka olla.
spartaklane
Kasutaja

seda küll ,lootus sureb ju viimasena kuid ärgem kiirustagem asjadest ette ,sest ametliku teadaannet ju ei ole ,et Scoti teenetest on loobutud,räägime siin ju puhtalt kuulujutu põhjal
jyrgen
Kasutaja

Postitus Postitas jyrgen »

greystone kirjutas:No minu arust oli Johnson eelmine aasta suhteliselt normaalne, isetses suht vähe võrreldes Parmeriga ja tase on Scottist küll kõvem..sessuhtes, et tema saime poole hooaja pealt ja ega see ei loe üldse, et poole hooaja pealt, klubist lahutakse mitmetel põhjustel, mitte ainult kehva mängu pärast.
johnson ei isetsenud w haha?
Patrik
Kasutaja

Postitus Postitas Patrik »

Valdmaa siiski ilmselt ei otsusta mängijate üle, tema käes on ainult rahakott. Meeskonna mänendžer tegeleb selle asjaga.
See hooaeg ei ole mõtet enam hakata mingeid vigadeparandusi uute meeste näol tegema hakata, hakaku juba praegu parem uut hooaega komplekteerima treenerite ning võõrmängijate näol, kui juhtkond samaks jääb.
Kasutaja avatar
BigMac
Kasutaja

Postitus Postitas BigMac »

jyrgen kirjutas:
greystone kirjutas:No minu arust oli Johnson eelmine aasta suhteliselt normaalne, isetses suht vähe võrreldes Parmeriga ja tase on Scottist küll kõvem..sessuhtes, et tema saime poole hooaja pealt ja ega see ei loe üldse, et poole hooaja pealt, klubist lahutakse mitmetel põhjustel, mitte ainult kehva mängu pärast.
johnson ei isetsenud w haha?
Johnson ei isetsenud ikka võrreldes Parmeriga ju !!!
Isetses ta küll , aga pani kotti kah !
Oli vähemalt selline mees , kes ütles , et anna pall siia ma panen kotti selle , praegu sellist venda nt. pole .
Frier võib seal ju midagi üritada , aga mnjh... teate ise:P
Suletud