KML finaalid
Re: KML finaalid
Sest muidu jääks udu töötuks
Mängu ajal ei kommenteeri üldiselt, aga ei tea, kas mul liiga terav kõrv, aga reklaamid panevad minu kõrvad veritsema, detsibelle liiga palju. Vastikult peegeldab valgus põrandalt samuti. Natuke kriitikat.
Samas olen väga õnnelik, et saan välismaal vaadata finaalseeriat. Konstruktiivne kriitika, kuidas teha ülekandeid kvaliteetsemaks. Saan aru, et volüüm reklaamidel on suur, et inimeste tähelepanu saada, aga võiks veidi vaiksemad olla.
Samas olen väga õnnelik, et saan välismaal vaadata finaalseeriat. Konstruktiivne kriitika, kuidas teha ülekandeid kvaliteetsemaks. Saan aru, et volüüm reklaamidel on suur, et inimeste tähelepanu saada, aga võiks veidi vaiksemad olla.
Isegi kui ma Tartu fänn olen, on kohtunike vile küll olnud täna ikka Tartu poole, eriti on Toomet hoitud..
korvpalli liit võiks selle mängu üle vaatata ja küsida endalt,kas sellised mehed saavad veel vilistada finaalis!?nub4you kirjutas:Isegi kui ma Tartu fänn olen, on kohtunike vile küll olnud täna ikka Tartu poole, eriti on Toomet hoitud..
Täitsa p****s. Siin ei ole midagi kommida.
Aga noh, Cramo mäng oli suht rabe, aga ikkagi suudeti rongi alt välja...
Aga noh, Cramo mäng oli suht rabe, aga ikkagi suudeti rongi alt välja...
“I know it when I see it” - Potter Stewart
Proovisid kohtunikud, mis proovisid aga Sokk tegi neile kuhjaga tagasi.
Võimas , tartu on ka ikka täiesti mannetu meeskond , kui nii ühepoolse vilega ka võita ei suuda siis ei olegi midagi teha
haha, +1marxx762 kirjutas:võtke välja kohtunikud
Ma ei ole nõus, minu meelest mängis Tartu täna väga hästi. Kohtunikud kohtunikeks, aga Tartul oli mõte sees selles mängus ning Veidemann näitas, et teda on ikka väga vara maha kantud.rapla kirjutas:Võimas , tartu on ka ikka täiesti mannetu meeskond , kui nii ühepoolse vilega ka võita ei suuda siis ei olegi midagi teha
Ei ole teda keegi maha kandnud.Rix kirjutas:Ma ei ole nõus, minu meelest mängis Tartu täna väga hästi. Kohtunikud kohtunikeks, aga Tartul oli mõte sees selles mängus ning Veidemann näitas, et teda on ikka väga vara maha kantud.rapla kirjutas:Võimas , tartu on ka ikka täiesti mannetu meeskond , kui nii ühepoolse vilega ka võita ei suuda siis ei olegi midagi teha
Selle hooaja mõttes...Võib veel siit tulla küll.tonii kirjutas:Ei ole teda keegi maha kandnud.Rix kirjutas:Ma ei ole nõus, minu meelest mängis Tartu täna väga hästi. Kohtunikud kohtunikeks, aga Tartul oli mõte sees selles mängus ning Veidemann näitas, et teda on ikka väga vara maha kantud.rapla kirjutas:Võimas , tartu on ka ikka täiesti mannetu meeskond , kui nii ühepoolse vilega ka võita ei suuda siis ei olegi midagi teha
VÕTKE VÄLJA KOHTUNIKUD!
Tegelikult tuleb siit vist järjekordne 4:0 või äärmisel juhul 4:1, ei ole Tartul siin võidusoolikat kusagilt paistmas. Üks meeskond on teisest lihtsalt parem ja isegi hea mänguga ei suuda vastane võita. Mingis mõttes on see kurb, et eestikate finaalivõit kompenseerib ebaõnnestumised vtb-s ja bbl-s, sellepärast oleks tartult rohkem vastupanu oodanud, aga mis teha, läheb nii nagu alati.
Ma arvan, et eestikate kaotus oleks võinud sundida kalevi juhtkonda mugavustsoonist välja tulla, aga praegu ollakse justkui õigel teel.
Ma arvan, et eestikate kaotus oleks võinud sundida kalevi juhtkonda mugavustsoonist välja tulla, aga praegu ollakse justkui õigel teel.