Eestlased välismaal
Re: Eestlased välismaal
halb nagu ma olen loodan,et varese ei saa finaali ning talts ei saa järgmine aasta euroliigat mängida.Ehk siis ta tuleb järgmiseks hooajaks kalevisse
Eriti ei usu Talts jätkab Vareses, eriti veel kui nad euroliigas mängiksid. Toovad kõvemaid vendi juurde ja juba see aasta on see mänguaeg tal üürike. Tundub see aasta Varese sammu edasi teinud tasemes ja Talts jääb kehvaks sel tasemel.
mulle just tundub, et alati kui Talts mängu saab, siis mängib ta hästi, aga lihtsalt ei panda mängu tedaSten kirjutas:Eriti ei usu Talts jätkab Vareses, eriti veel kui nad euroliigas mängiksid. Toovad kõvemaid vendi juurde ja juba see aasta on see mänguaeg tal üürike. Tundub see aasta Varese sammu edasi teinud tasemes ja Talts jääb kehvaks sel tasemel.
+1jyrgen kirjutas: mulle just tundub, et alati kui Talts mängu saab, siis mängib ta hästi, aga lihtsalt ei panda mängu teda
-
- Kasutaja
Treener ei usalda teda eriti ja kuna paremad mehed on ees kahjuks. Kui Talts mängib siis ta mängib südamega. Vb oleks parem tal ja Kalevis mängida.
Siin hooaja keskel oli ju hetki, kus ta oli oma meeskonna liider, muidugi pole kursis, kas keegi oli vigastatud ees, aga tundub jah pigem, et treeneriga ei klapi tal, ega me ka neid siseasju ju ei tea
- kalevcramo
- Kasutaja
Samas Venemaal tal ju ei klappinud vist (kui õigesti mäletan), sai väga vähe mängida lõpuks, nüüd jälle sama asi, on küll välismaal, aga istub pingil....
Üks poolfinaalmäng tal tõesti õnnestus, aga kui kogu hooaja lõikes statti vaadata, siis midagi head seal küll pole: väga niru vabakate tabavus, liiga tihti proovib kolme, kuigi sisse eriti ei saa ja pluss/miinus reiting mänguminuti kohta üks meeskonna nõrgemaid. Treeneril on igati põhjust teisi eelistada ja Varese mängib liiga kõrget mängu, et mõnda meest ta "avanemise" lootuses mänguminutitega poputada. Cramole oleks Talts muidugi ikkagi hea täiendus, aga usutavasti tahab ta ise väljaspoole Eestit edasi jääda.jyrgen kirjutas:mulle just tundub, et alati kui Talts mängu saab, siis mängib ta hästi, aga lihtsalt ei panda mängu tedaSten kirjutas:Eriti ei usu Talts jätkab Vareses, eriti veel kui nad euroliigas mängiksid. Toovad kõvemaid vendi juurde ja juba see aasta on see mänguaeg tal üürike. Tundub see aasta Varese sammu edasi teinud tasemes ja Talts jääb kehvaks sel tasemel.
Potensiaalsest Euroliiga tiimist Kalevisse kukkuda on ju ikka samm tagasi küll Mitte, et kalevi fännina teda näha ei tahaksMario kirjutas:Üks poolfinaalmäng tal tõesti õnnestus, aga kui kogu hooaja lõikes statti vaadata, siis midagi head seal küll pole: väga niru vabakate tabavus, liiga tihti proovib kolme, kuigi sisse eriti ei saa ja pluss/miinus reiting mänguminuti kohta üks meeskonna nõrgemaid. Treeneril on igati põhjust teisi eelistada ja Varese mängib liiga kõrget mängu, et mõnda meest ta "avanemise" lootuses mänguminutitega poputada. Cramole oleks Talts muidugi ikkagi hea täiendus, aga usutavasti tahab ta ise väljaspoole Eestit edasi jääda.jyrgen kirjutas:mulle just tundub, et alati kui Talts mängu saab, siis mängib ta hästi, aga lihtsalt ei panda mängu tedaSten kirjutas:Eriti ei usu Talts jätkab Vareses, eriti veel kui nad euroliigas mängiksid. Toovad kõvemaid vendi juurde ja juba see aasta on see mänguaeg tal üürike. Tundub see aasta Varese sammu edasi teinud tasemes ja Talts jääb kehvaks sel tasemel.
Mitte samm vaid ika päris mitu sammu
Potensiaalsest Euroliiga tiimist Kalevisse kukkuda on ju ikka samm tagasi küll Mitte, et kalevi fännina teda näha ei tahaks
-
- Kasutaja
Vahel tuleb teha samm tagasi, et teha mitu sammu edasisequa kirjutas:Mitte samm vaid ika päris mitu sammu
Potensiaalsest Euroliiga tiimist Kalevisse kukkuda on ju ikka samm tagasi küll Mitte, et kalevi fännina teda näha ei tahaks
puhtalt minu arvamus aga mina taltsi asemel eelistaks kalevis mängida(juhul kui mängime eurot ja vtb d)Varese järgmine aasta euroliigat tõenäoliselt ei mängi,seega tuleks nädalas ainult 1 mäng ja seal ka 5-10 min.Kangurgi eelmine aasta mainis,et ta veel nii vana pole,et jõuaks ainult kord nädalas mängida
http://88.80.5.80/w00t/20130603/vv51ace ... 90747.html" onclick="window.open(this.href);return false;marxx762 kirjutas:Siena varese mängu linki?