PS. Hacket on ikka väga andekas vana. Hooaja alguses ei mõistnud ta fenomeni eriti, aga mida hooaeg edasi seda paremaks on muutunud mu silmis. Valdab hästi mõlemat kätt, hea sööduoskus, pallikäsitlus, kaitse jne. Väga mitmekülgne tüüp igatahes.

Niipalju kui ma originaaltekstist aru sain, tuleb otsus lepingu lõpetamisest Rushi ja Taltsiga teha nädala lõpuks, sest siis läheb uks väljumiseks kinni ja nad jäävad automaatselt järgmiseks hooajaks. Kas neil on äkki mingi 1+1 leping, ei mäleta enam?Alex kirjutas:Nii palju kui ma sellest tõlke süsteemist arvu sain siis Taltsi jätkamine Varese satsiga 50/50 ja jätkamisotsus või mitte jätkamisotsus võib tulla lähiajal : http://www.microsofttranslator.com/bv.a ... dubbi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mnjah, Vene jaoks oleks see päris kena šanss. Meeskond hakkab ilmselt sellise eelarvega Euroliigas tappa saama aga Venele annaks see ehk lootuse tublisti mänguaega saada.sequa kirjutas:http://www.ohtuleht.ee/530406
Natuke juttu SS Venest ja žalgirisest. 1+1 oskab igaüks liita
No eks ta võib tähendada aga Taltsist pidavat olema huvitatud ka päris palju teisi Itaalia meeskondi.Arvan ise ,et 85protsendise tõenäosusega me Taltsi ikka Kalev/Cramos ei näe.tonii kirjutas:Talts igatahes Vareses ei jätka. Kas see tähendab Kalevile võimalust?
Huvitav... Ma ise pakuks nii 83.71%.spartaklane kirjutas:Arvan ise ,et 85protsendise tõenäosusega me Taltsi ikka Kalev/Cramos ei näe.tonii kirjutas:Talts igatahes Vareses ei jätka. Kas see tähendab Kalevile võimalust?
Mitte mingisugust võimalust pole. Kuusmaa kunagi millalgi ütles, et Taltsi või kangurit ei suudaks palgata ka siis kui poole odavamalt saada oleks (või midagi sellist)tonii kirjutas:Talts igatahes Vareses ei jätka. Kas see tähendab Kalevile võimalust?
See poole odavamalt jutt on küll jama. Sa tahad öelda, et Talts sai 2x rohkem kui nt Elegar meil sai see aasta?sequa kirjutas:Mitte mingisugust võimalust pole. Kuusmaa kunagi millalgi ütles, et Taltsi või kangurit ei suudaks palgata ka siis kui poole odavamalt saada oleks (või midagi sellist)tonii kirjutas:Talts igatahes Vareses ei jätka. Kas see tähendab Kalevile võimalust?
Kohati ikka minnakse siin väga õhku täis...
Ma ei tea, kes see niiväga õhku täis on läinud, arvestades, et Talts isegi mingis intervjuus ei välistanud seda võimalust. Miinusena tõi raha asemel välja hoopis Kalevi liigtihedat mängugraafikat. Tema vanuses mängija ja perekonnapea puhul võivad rolli mängida ka kõikvõimalikud isiklikud asjad, mida meie siin ei tea.Mitte mingisugust võimalust pole. Kuusmaa kunagi millalgi ütles, et Taltsi või kangurit ei suudaks palgata ka siis kui poole odavamalt saada oleks (või midagi sellist)
ma täpselt ei mäleta, kuidas kuusmaa ütles, ta võis öelda ka nii, et kui Cramo eelarve oleks kahekordne, ka siis mitte, vms, aga mõte oli küll, et unustage ära. a see oli vee eelmisel, mitte nüüd, lõppenud hooajal.tonii kirjutas:See poole odavamalt jutt on küll jama. Sa tahad öelda, et Talts sai 2x rohkem kui nt Elegar meil sai see aasta?sequa kirjutas:Mitte mingisugust võimalust pole. Kuusmaa kunagi millalgi ütles, et Taltsi või kangurit ei suudaks palgata ka siis kui poole odavamalt saada oleks (või midagi sellist)tonii kirjutas:Talts igatahes Vareses ei jätka. Kas see tähendab Kalevile võimalust?