http://www.epl.ee/news/sport/rocki-eela ... d=66158918" onclick="window.open(this.href);return false;„Praegu on veel vara väita, et tuleval hooajal on meil võistkonna planeerimiseks vähem raha. Lisaks on ju veel terve suvi ees, mille jooksul saab tööd teha, et tulubaasi suurendada,” ütles Ottender.
Saage asemele võetakse suure tõenäosusega Tamm ma arvan, sest Saage ego on liiga suur Tammega ühes satsis mängimiseks.
Leppik ma arvan ka et lüüakse lõpuks minema ja maandub kuskil Rakveres või Valgas. Kes nüüd tema asemele võetakse, seda ei tea. Muidugi kui Kriisa peaks jätkama, siis see oleks minu arvates veel suurem munadeta otsus Kullamäe poolt, kui Doronini, Leppiku jätkamine, aga jah, kust seda PG'd veel võtta on. Need kaks välismaalast võetakse suure tõenäosusega korvi alla, sest Raadiku ja Allingu jätkamine on rohkem kui kahtlane ja peale Toome seal nagu kedagi ei olegi.
Samas Kullamäe sellise jutu valguses on eriti naljakas see jutt mida Rocki juhtkond rääkis Eurocupi kohast, et kui pakutakse siis mõeldakse.
Cmon, kui samamoodi jätkatakse siis pole isegi Eurochallange's midagi teha.