Tartu Rock
Re: Tartu Rock
Kes uut meest mängusituatsioonis näha tahab, siis üks kohtumine, kus serblane osales:
Siniste number 9, tunnusmärgiks ka pikad kiharad.
Siniste number 9, tunnusmärgiks ka pikad kiharad.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
Taltsi ja G.Dorbeku Rock`i siirdumisel mängisid kaasa kindlasti ka järgmised tegurid;
Talts; 2 kuud Venemaal Samaaras, mees sai oma nahal tunda seda konkurentsi ja valu, kuna näha on, on tegemist suht lohva füüsisega mehega, kes naljalt 20-25 minta VTB klubide vastu ei suuda, ega tahagi...Itaalias per nädal 1 mäng nädalas, nii 5-10 minutit ongi mehe lagi, seda on näha ka tänases Eesti koondises mängides, mida minut edasi, seda segasemaks läheb Janari pilk ja sekka tuleb ikka selliseid eksimusi, mis maksid mängu kodus Portugaliga jne. Challance, BBL ja KML sobivad talle kui rusikas silma auku!
G.Dorbek; isegi siilile on selge, peale onu Kuusmaa lahkumist Kalev/Cramo PT. toolilt muutus mehe roll meeskonnas...okey, ta on võitleja, näitleja, ei karda omast suuremaid, parimal päeval skoorib kui kulda...samas mulle tundub, et peale 13/14 hooaega kui Kullamäe jääb veel Rock`i PT. on mehel veel lootust seal mängida, aga edaspidine karjäär liigub redelil peale Rocki - Tarvas, siis Tallinna Kalev, siis Kohila või Balteco ja ongi JOKK?
Talts; 2 kuud Venemaal Samaaras, mees sai oma nahal tunda seda konkurentsi ja valu, kuna näha on, on tegemist suht lohva füüsisega mehega, kes naljalt 20-25 minta VTB klubide vastu ei suuda, ega tahagi...Itaalias per nädal 1 mäng nädalas, nii 5-10 minutit ongi mehe lagi, seda on näha ka tänases Eesti koondises mängides, mida minut edasi, seda segasemaks läheb Janari pilk ja sekka tuleb ikka selliseid eksimusi, mis maksid mängu kodus Portugaliga jne. Challance, BBL ja KML sobivad talle kui rusikas silma auku!
G.Dorbek; isegi siilile on selge, peale onu Kuusmaa lahkumist Kalev/Cramo PT. toolilt muutus mehe roll meeskonnas...okey, ta on võitleja, näitleja, ei karda omast suuremaid, parimal päeval skoorib kui kulda...samas mulle tundub, et peale 13/14 hooaega kui Kullamäe jääb veel Rock`i PT. on mehel veel lootust seal mängida, aga edaspidine karjäär liigub redelil peale Rocki - Tarvas, siis Tallinna Kalev, siis Kohila või Balteco ja ongi JOKK?
http://sport.delfi.ee/news/korvpall/ees ... d=66625237" onclick="window.open(this.href);return false;
Simpsoni lühiintekas
Simpsoni lühiintekas
Väljanägemise poolest meenutab kunagist Rytase mängumeest Khlaid El-Amin'i
Endale tuli Harden kohe silme ette
http://www.tartupostimees.ee/1358244/ro ... sid-kohale" onclick="window.open(this.href);return false;
Lukovic pidi olema viimaste mõõtmiste tulemusel olema 214 cm pikk aga pikkadel meestel on see mõõt, rohkem selja sirgu ajamise ja jalanõu tallapaksuse küsimus lisaks füsioloogiline hommikuse ja õhtuse pikkuse vahe. Huvitav fakt veel Simpson moslemiusku, kui ta on tõsiusklik siis kas ta Rocki nime all mängida tahab (alkohol) ja toiduga võib ka tekkida probleeme.
Näeb kuidas Kullamäe selle võistkonna mängima paneb, olen hetkel mõõdukalt optimistlik aga eks näha ole.
Lukovic pidi olema viimaste mõõtmiste tulemusel olema 214 cm pikk aga pikkadel meestel on see mõõt, rohkem selja sirgu ajamise ja jalanõu tallapaksuse küsimus lisaks füsioloogiline hommikuse ja õhtuse pikkuse vahe. Huvitav fakt veel Simpson moslemiusku, kui ta on tõsiusklik siis kas ta Rocki nime all mängida tahab (alkohol) ja toiduga võib ka tekkida probleeme.
Näeb kuidas Kullamäe selle võistkonna mängima paneb, olen hetkel mõõdukalt optimistlik aga eks näha ole.
-
- Kasutaja
Tavaliselt need islami usku olevad mehed hakkavad juba igasuguste logode pärast vinguma. Nüüd siis täiesti alkoholi nimega meeskonnas?RK kirjutas:http://www.tartupostimees.ee/1358244/ro ... sid-kohale
Samas tahaks muidugi vastu vaielda ka tema arvamusele:
«Ma tean, et Rockil on suur võimalus Eestis meistri tiitel võita, ning ma tahan olla osa võitvast meeskonnast,»
Loota ju võib, et tuleb pingelisem finaal kui 4-0 aga suur võimalus tiitel võtta ...
No Rocki filaalijõudmise ennustamiseks ei pea just eriline selgeltnägija olema ning seal võib kõike juhtuda. Ja "suur võimalus" on ka selline suhteline mõiste, näiteks kui loteriis oleks miljoni euro võidu võimalus 1%, oleks see juba ulmesuur. Ja kas mitte ka Akognon ei rääkinud Kalevisse tulles VTB võitmise võimalusest?Kalevpoiss kirjutas:Tavaliselt need islami usku olevad mehed hakkavad juba igasuguste logode pärast vinguma. Nüüd siis täiesti alkoholi nimega meeskonnas?RK kirjutas:http://www.tartupostimees.ee/1358244/ro ... sid-kohale
«Ma tean, et Rockil on suur võimalus Eestis meistri tiitel võita, ning ma tahan olla osa võitvast meeskonnast,»
Loota ju võib, et tuleb pingelisem finaal kui 4-0 aga suur võimalus tiitel võtta ...
Aga noh eks seal ka agendi ja meeskonna esindajate mesijuttu, aga samas vähemat kui meistritiitel ei peaks Rocki sugune võistkond kah eesmärgiks võtma.
Islami ja alkoholi seostatavuse võiks ajakirjanikud muidugi välja uurida.
-
- Kasutaja
No vaevalt Akogno ütles, et Kalevil on suur võimalus VTB võita Loomulikult peab olema eesmärk tiitel võita ja tahe peab olema tiitel võita. Aga jah sõnastus, et meil on suur võimalus tiitel võita vaadates viimase 3 aasta tulemust on natuke naljakas. Vabalt võib see olla ka muidugi ajakirjaniku tõlgendus Simpsoni jutust.japs kirjutas:No Rocki filaalijõudmise ennustamiseks ei pea just eriline selgeltnägija olema ning seal võib kõike juhtuda. Ja "suur võimalus" on ka selline suhteline mõiste, näiteks kui loteriis oleks miljoni euro võidu võimalus 1%, oleks see juba ulmesuur. Ja kas mitte ka Akognon ei rääkinud Kalevisse tulles VTB võitmise võimalusest?Kalevpoiss kirjutas:Tavaliselt need islami usku olevad mehed hakkavad juba igasuguste logode pärast vinguma. Nüüd siis täiesti alkoholi nimega meeskonnas?RK kirjutas:http://www.tartupostimees.ee/1358244/ro ... sid-kohale
Aga noh eks seal ka agendi ja meeskonna esindajate mesijuttu, aga samas vähemat kui meistritiitel ei peaks Rocki sugune võistkond kah eesmärgiks võtma.
Islami ja alkoholi seostatavuse võiks ajakirjanikud muidugi välja uurida.
Ilmselt saab olema Rocki kõige suurem ülesanne kogu see uus kompott meeskondlikult mängima saada. Enamus meeskonnast on ju uued näod: 3 leegionäri, Talts, Dorbek, Meister, Vene (nagu Kullamäe ütles arvestatakse Meistri ja Venga kui põhikoosseisu meestega). Hetkel tundub nr 2 koht ka kuidagi tühjavõitu.
Kahe peale liigub ehk Gert Dorbek, sest kolme peale on võtta Kurbas, Eichfuss, Doronin. Arvatavasti hakkab ka Simpson vahetevahel SG mängima. Selliseks keskmiseks BBL tasemeks esikaheksas final fouri piiri peal täitsa ok koosseis.
No umbkaudu nii Akognonile ette söödeti: http://ohtuleht.ee/352621" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ei näe nr 2 osas küll probleemi, seda võivad mängida nii üks leegionäär, Dorbek, Kurbas, Meister, kui ka Vene. Kellegi juurdetoomisel läheks asi juba väga kitsaks.
Hetkel, kui nimekirjas 11 meest, siis seis selline:
5 Lukovič, Talts, Toome
4 Talts, Toome, Eicfuss, Doronin
3 Doronin, Kurbas, Dorbek, Eicfuss, Vene
2 Dorbek, Simpson, Kurbas, Meister, Vene
1 Simpson, Peciukevičius
Ma ei näe nr 2 osas küll probleemi, seda võivad mängida nii üks leegionäär, Dorbek, Kurbas, Meister, kui ka Vene. Kellegi juurdetoomisel läheks asi juba väga kitsaks.
Hetkel, kui nimekirjas 11 meest, siis seis selline:
5 Lukovič, Talts, Toome
4 Talts, Toome, Eicfuss, Doronin
3 Doronin, Kurbas, Dorbek, Eicfuss, Vene
2 Dorbek, Simpson, Kurbas, Meister, Vene
1 Simpson, Peciukevičius
Eks Rocki hooaeg sõltubki sellest, mis mängu näitavad leegionärid, kohalikud mängivad oma nii või naa koha välja (küsimus on ainult Toome jalg või jalad). Leeduka puhul on oluline, kas ta kolmesed ja vabakad on jätkuvalt katastroofilised või on õnnestunud neid tuunida kasvõi hindele 3 pika miinusega. Simpson ilmselt Ingrami taset välja ei venita. Lukovic on ehk kõige olulisem küsimärk - mingi nähtud video põhjal meenutas liialt R. Raadikut. Samas, kui pika mehena lauda võtab ja kaitses hirmutab, on Neljuboviga võrreldes kindlasti parem. Eks näis.
See Lukovic ütles , et tema nõrk külg on kaitse niiet kaitses mingit imimeest loota ei tasu
-
- Kasutaja
Samamoodi nagu kalev ei jõua ka rock palgata mehi, kellel pole miinuseid.rapla kirjutas:See Lukovic ütles , et tema nõrk külg on kaitse niiet kaitses mingit imimeest loota ei tasu
samas NBA laagritesse jändama päris "raadikuid" ka ei kutsuta...Kalevpoiss kirjutas:Samamoodi nagu kalev ei jõua ka rock palgata mehi, kellel pole miinuseid.rapla kirjutas:See Lukovic ütles , et tema nõrk külg on kaitse niiet kaitses mingit imimeest loota ei tasu