Milliseid mängijaid tahaksite Teie näha Kalevi ridades?
See asi keeb juba minu teada sellest ajast kui Burlacu Leedus mängust eemaldati, Rapla mängu ajal ütles Matic samuti talle paar tulisemat sõna.#18 kirjutas:a mida Burlacu ja Matic viimasel Fausto mängul omavahel õiendasid?
Õhtulehest lugesin, et karjusid üksteise peale.
Mul on millegi pärast tunne, et järgmine aasta Burlacut ei näe.
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions
Ma loodaks järgmine aasta siis:
1.Reed
2.Kriisa
3.Sokk
4.Kangur
5.Arbet
6.Keerles
7.Talts (kaua ta ikka Saksamaal on enam ei mängi nad euroliigat kah arvatavasti)
8.G.Dorbek (Nybitist tagasi parem igatahes kui Kaljula)
9.Mõni SG kes oskaks ka kaitses mängida
10.Veel üks tsenter juurde (vähemalt 210 pikk:P)
11.E.Dorbek (aegajalt ikka kaitses toob kasu)
12.C/PF kes oleks lauapallides abiks
1.Reed
2.Kriisa
3.Sokk
4.Kangur
5.Arbet
6.Keerles
7.Talts (kaua ta ikka Saksamaal on enam ei mängi nad euroliigat kah arvatavasti)
8.G.Dorbek (Nybitist tagasi parem igatahes kui Kaljula)
9.Mõni SG kes oskaks ka kaitses mängida
10.Veel üks tsenter juurde (vähemalt 210 pikk:P)
11.E.Dorbek (aegajalt ikka kaitses toob kasu)
12.C/PF kes oleks lauapallides abiks
Lootus sureb viimasena!
Kindlasti peaks kalevis jätkma Reed(jätkabgi),Kangur,Arbet,Sokk,Keerles,Kriisa,vb Johnson ,aga ei tea kas teda on mõttet hoida ,sest Buzzereid paneb küll super hästi ,aga isetseb ikka ka normaalselt. Burlacu võiks ka siis jätkata kui ta hakkaks nii mängima nagu eurosarjas ja nagu ta esimeses mängus pani. Kindlasti võiksid lahkuda Kaljula(Eestikatele sobiks küll mängima ,aga BBL nühiks pinki mingu Nybitisse)E.Dorbek(Minu arust Kalevi kõige mõtetum vend mees oskab ainult vigasi teha)Niidas(Arenda oma ründe mängu kuskil mujal vahepeal siis võib uuesti Kalevisse tagasi tulla. Juurde tuljad kindlasti tahaks näha Taltsi tema tuleks siis E.Dorbeku asemel siis James Williams võiks tulla ja Gert Dorbek uuesti tagasi ja kui Burlacu ja Johnson lahkuvad siis nende asemel Mõni euroopa tasemel mängumees või noh Kullamäe ei teeks ka paha.
Pere ütlesin vist jah valesti, pigem eraelu. Kolmeste jaoks on meile ArbetNatalya kirjutas:Pere peabki tähtsam olema! ei tea mulle meeldivad tema 3d!:)Demarr kirjutas:Mehel pole ju sära silmis, tema prioriteet number üks on siiski pere ja mitte korvpall.Natalya kirjutas:Tein võiks minu meelest Kalevis mängida!:)
We train like champions, we win like champions and if we lose, we lose like champions