Kalevi mängud Meistriliigas 2013/14

Eesti meistriliigast ja karikavõistlustest
sequa
Kasutaja
Postitusi: 960
Liitunud: 14 Nov 2011, 23:21

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas sequa »

Üks asi on soovmõtlemine, teine asi päris elu. Soovmõtlemine ütleb, et noored mehed teeks "tiit sokku" väljakul, päris elus - et ABC-d ära ei unustaks...

Kommentaar Delfist:
Poisid, lõpetage jama. Olen võrkpallis poistele teinud mängu analüüse, nii et tapab. Oh sa poiss ja kas sa tead, tolku on olnud sellest sama palju, kui null. Mäng läheb käima ja kõige põhilisem on see, et noor kutt oma lihtsad asjad ära teeks. Suurtest strateegiatest pole mõtet enne suuri mänge üldse rääkida. Muidu võib mõni vend end veel üle mõtelda ja sõna otseses mõttes vedelat lasta.
Nüüd küsin mina teilt kutid, kui palju mängib teist koondislastest täna mängimise pärast ja kui palju vaatab enne hooaega esmalt palganumbrit ja siis hakkab muule mõtlema.
Tean, et teiste pallimägude kuttid niipalju ööklubides oma rahaga ei saa laiutada kui teie kallid ,,Rapla" poisid.
sequa
Kasutaja
Postitusi: 960
Liitunud: 14 Nov 2011, 23:21

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas sequa »

http://sport.err.ee/korvpall/1dd07a6a-6 ... 77cc92e971" onclick="window.open(this.href);return false;

Juba nö pealtkuuldud jutu järgi( eks tegelt juttu oli rohkem) saab ühe mängu järgi öelda, et Sõber juhiseid jagas....iseasi, kuidas väljakul tehti....
nojah
Kasutaja
Postitusi: 1896
Liitunud: 20 Jaan 2009, 20:46

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas nojah »

njah, ega ajalehesabade ja kollektiivsete kirjade põhjal ei saa anda väljasolija hinnangut tegeliku sisekliima kohta. Jah time-outi ajal antud juhised tunduvad asjakohased olevat, seal ei saagi midagi väga keerulist ja põhjalikku öelda. Pigem on küsimus selles, et kas ja kuipalju tehti vastaste suhtes kodutööd, analüüsiti enda ja vastaste mänge (nii statistika kui individuaalsest aspektist), kui palju suudeti poolajal mänguplaani muuta või mängijale näiteks kaitses täpsemaid juhiseid anda (kuidas mõne konkreetse mängija vastu mängida või mitte) jne. Seda ju väljaspoolt keegi ei tea, mingid legendid liiguvad, kindlasti ka liialdatud ja kindlasti on Sõbral kolleegide seas ka palju vaenlasi.

Poolprofid ja harrastajad võivad ja peavadki rääkima juttu, et ei tohi pead liigse analüüsiga segi ajada ja peabki tulema ja panema jne - a la Eesti liiga tasemel need asjad nii võivadki toimida. Ja sellel tasemel mängijatelt ei peagi rohkem nõudma, kellel suuri eesmärke pole. Aga sama moodi on ka tõsi see, et vähemalt koondiste (ka noortekoondiste) tasemel ei ole mitte ühtegi tõsiseltvõetavat meeskonda, kus ei toimuks skautingut, kus ei toimuks videoanalüüse, kus ei toimuks treeneritevahelist tööjaotust jne. Tase lihtsalt on selline. Kui sa oled kõva mees mosserallil, siis see ei tähenda et sa näiteks F1 läbi lööksid, kus on samuti asi väga peeneks ja teaduslikuks aetu.
sequa
Kasutaja
Postitusi: 960
Liitunud: 14 Nov 2011, 23:21

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas sequa »

arvad, et u20 meeskondade kohta, kes tulevad üheks-kaheks (!!) kuuks kokku ja kelle kontrollkohtumisigi peetakse tihti kinniste uste taga - on võimalik teha mingit hullu skautimist ja ettevalmistust ?

Ja kas kossuliit andis Sõbrale kõrvale mehe, kes tegeleks skautimise/videoanalüüsiga?


Ilmselt LASTI Rapla noortel kõik kokku kirjutada, mis pähe tuli, lootuses, et läbi läheb ja....Sõbra litsents ehk ära võetakse( viimane on selge Kerde taotlus)....
vaim564
Kasutaja
Postitusi: 4444
Liitunud: 08 Nov 2009, 18:53

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas vaim564 »

Nii kurb kui see ka pole, mängis U-20 täiesti oma võimete kohaselt. Kui me vaatame, kuidas see sama seltskond mängis U-18 tasemel või ka hooaja lõikes klubides, siis ei saanudki sealt suurt enamat loota. Kui võtta see kaebus aluseks, siis tuleks vist pea kõik Eesti noortevõistkondade treenerid, Ruut kaasa arvatud, lahti lasta, Eestist pagendada ja võib-olla riigireeturitena vangi panna.
Krysver
Kasutaja
Postitusi: 504
Liitunud: 22 Jaan 2008, 11:15

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas Krysver »

Tundub, et Pehka on kergelt Sõpra kaitsva hoiakuga.
Selle kohta, et Tarvas ainult korraks riietusruumis käis ja viskama tuli kohe, oleks Enden võinud kommenteerida, et polnud midagi tarka rääkida, aga Pehka just kiitis, et ainuõige otsus treenerlit, et viskeid harjutada, sest protsent on kehva.
huh im kito
Kasutaja
Postitusi: 732
Liitunud: 06 Aug 2010, 20:33

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas huh im kito »

Päris hea mäng siis täna siiski . meie pikkadelt super töö . Ei ole see Vlad ka nii sitt kui siin kirutakse juba ... elegar 17 lauda,bamba 12 lauda ,vlad ka veel 8 laudu .
Stennu
Kasutaja
Postitusi: 153
Liitunud: 30 Dets 2010, 13:51

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas Stennu »

Vlad mu arust päris normaljonks.. Mida hooaeg edasi , seda rohkem poiss areneb. Praegu uues tiimis lihtsalt vaja harjuda.. Küll läheb paremaks! Mina usun temasse... Küll hakkavad visked ka minema ja meie Kaksik Tornide vastu ei saa ! Üle prahi poisid ! Veidekas super täiendus, loodame et vigastustega kimpu ei lange ! Esimene mäng ikkagi selline tähtsam ja tuldi väga ilusti välja ! Super töö poisid ! :) Meie Mäng !:)
gasol2
Kasutaja
Postitusi: 1028
Liitunud: 06 Mai 2007, 11:12
Asukoht: Hiiumaa

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas gasol2 »

Rapla alustas siis korraliku 96-61 võiduga Valga üle.
surm
Kasutaja
Postitusi: 140
Liitunud: 18 Juun 2013, 14:03

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas surm »

valgal on nii vähe mehi ja siis ongi raske võita.
K-A-I-M-O
Kasutaja
Postitusi: 156
Liitunud: 05 Juun 2012, 09:53

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas K-A-I-M-O »

Valga probleem tundub olevat jah lühikeses pingis. Põhiliselt mängitakse 6-7 mehega. Raske on nii isegi mängu tasakaalus hoida, kui mängutempo kiireks läheb.
Rio
Kasutaja
Postitusi: 1886
Liitunud: 12 Okt 2012, 22:02

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas Rio »

Keegi pärnuga mängu nägi?võiks väikse kokkuvõtte teha
j2nesh
Kasutaja
Postitusi: 116
Liitunud: 08 Okt 2012, 20:34

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas j2nesh »

Käisin mängu vaatamas. Visketabavus ikka kehvapoolne, hooaja algusele omale. Samas Pärnu puterdas veel rohkem, korvi alt laoti külma kõhuga mööda. Eks kardeti Cramo pikkasid ka kui tuld. Kaitses rabati üsna agressiivselt ja palju tehti ülevälja pressi. Pärnu mäng jäi seetõttu kohati ikka täiesti seisma. Teisel korrusel ei olnud neil ka mingit šanssi. Kui nüüd Skele (kes täna istus võistlusvormis pingil, aga ei teinud ka sooja kaasa) ja Abbot seltskonnale juurde lisada, siis on päris bueno. Visketabavus tuleb ka ilmselt vaikselt.

Moldoveanu – soojenduse ajal ladus sisuliselt kõik sisse, mis teele saatis. Nii kui mänguks läks kadus ka visketabavus ära. Samas lauas askeldas päris usinasti ja oli üsna abiks. Viimasel veerandil istus, Elegari, Kajupanga ja Sokuga pingil.

Gibson – no selge edasiminek McLeodiga. Kaitses hull vana, meenutas kohati Linehani. Vastased olid temaga püsti hädas. Vaheltlõikeid on protokollis küll kolm aga seal oli neid veel, mis kaheldava väärtusega veaks vilistati. Küllalt palju kasutati pressingus kahekesi pealemineku varianti ja siis oli vastastel juhe koos ka.

Kitsing – sorry aga ei mängi Kalevi levelit välja. Isegi eestikatel Pärnu vastu ei paistnud mitte millegagi silma. Midagi positiivset silma ei jäänud.

Mangelsoo – kolmese tagant tabas hästi aga ei midagi erilist. Eestikatel võib rahulikult möllata.

Pärnu poolelt ei mõista kedagi välja tuua. Raadik ikka askeldas, aga teistel oli küll justkui hapnik kinni. (Üks leegionär liikus justkui halvatud platsil ringi). Palju otsiti korvi alla, aga seal polnud midagi peale hakata. Sööt kas ei liikunud, või kui saadigi liikuma, siis kiilus enne viskele minekut kinni.

Üldkokkuvõttes oli Cramo selgelt üle, hetkekski ei tekkinud võitjas kahtlust.
Kasutaja avatar
Mihkel111
Kasutaja
Postitusi: 878
Liitunud: 23 Jaan 2008, 00:08

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas Mihkel111 »

rapla
Kasutaja
Postitusi: 186
Liitunud: 22 Nov 2012, 20:32

Re: Eesti korvpalli meistriliiga 2013/14

Postitus Postitas rapla »

Mäletan paari aasta tagust Kitsingut kellest ise uut Kangurit ootasin , mees pani VTB-s täiesti korralikult , mees on täiesti ära joonud ennast ikka vahepeal , kurb
Vasta